Kiosci kradu posao kafićima
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kiosci kradu posao kafićima
ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.Triny wrote:Nekad si stvarno naporan.
i to mi je fola?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
To!Noor wrote:Regoč wrote:Možda neke ekstremne kosine, većinom se radi s onim, mislim da se kaže, tarapanima.Triny wrote:U Slavoniji se još kanali (državni) održavaju košnjom, ne ide ta kosina drugačije.jastreb wrote:Kosci su svedeni tek na puki folklorni element,ili na sportska natjecanja.
Sve se manje čuje fijuk kose,udaranje klepca i babice i brus.
Kad mene vide kako s kosom na ramenu idem na obližnju livadu kao da vide avet.
to je ovo?
manje kosine i druge javne površine sam vidjela da se šišaju i s robotom
Guest- Guest
Regoč wrote:Nisam nikad kosio kosom, jesam par zamahah, ali nikad cieli voćnjak. Trudim se redovito pokositi kosilicom, kad zapustim potrimam.jastreb wrote:Ma ja se šalim. Gušt mi je livadu odraditi sa kosom,ali kad je u pitanju dvorište ili živica,trimer je zakon.Regoč wrote:Da, ja sam otimač posla koscima. Brže je i preciznije.
Ja sam jednom pokušao i porezao sam prst kad sam iz vodijera izvadio belegiju...pokušao sam brzo brusom po kosi kako to rade stariji i cap...
Inače bih volio pokušati opet, ima nešto iskonsko u tome....livanjci su kaže ponajbolji kosci...
Kod mog djeda se znalo skupiti i po 14 kosaca da se obori Božino polje....dok oni kose žene prave ručak za sve.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.Triny wrote:Nekad si stvarno naporan.
i to mi je fola?
Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.Triny wrote:Nekad si stvarno naporan.
i to mi je fola?
ne razumije to on....u glavnom božićnice su legle i začepile blagdanske financijske rupe
2015-08-06
Da, košnja kosom djeluje baš mužjački, spoj vještine i snage.
Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
zoč bi to učini, pa jo sun sve to ploti.Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.Triny wrote:Nekad si stvarno naporan.
i to mi je fola?
2014-04-16
molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.Triny wrote:Nekad si stvarno naporan.
i to mi je fola?
ne razumije to on....u glavnom božićnice su legle i začepile blagdanske financijske rupe
2014-04-16
aben wrote:molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:
Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.
i to mi je fola?
Učinilo mi se da nešto grintaš protiv božićnica?
2015-08-06
Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
ko i vatrogasci :)
samo nikad nisam takve vidjela u živo, osim na kalendarima..hehe
Guest- Guest
Platio si uslugu, dobro. Po istoj logici, zašto bi tebi itko zahvaljivao što si platio za dobivenu uslugu?aben wrote:zoč bi to učini, pa jo sun sve to ploti.Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:ča si kupi is božićnicun?Regoč wrote:Samo nekad? Očito ti je jako drag kad si tako dobrostiva prema njegovim budalaštinama.Triny wrote:Nekad si stvarno naporan.
i to mi je fola?
Noor wrote:Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
Ova moja jedna asistentica na poslu luda za vatrogascima :D došla iz kanade radila dvije godine tamo i dovukla kalendare :D
2015-08-06
Krivo mu je što liečnici ne lieče besplatno, što učitelji ne poučavaju besplatno, što cestari ne grade ceste besplatno...epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:
ča si kupi is božićnicun?
i to mi je fola?
Regoč wrote:Krivo mu je što liečnici ne lieče besplatno, što učitelji ne poučavaju besplatno, što cestari ne grade ceste besplatno...epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:
Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?
neoliberal...šta će
2015-08-06
Malo je zafrknuto uskočiti u vatru bez zaštite.Noor wrote:Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
Glavno da on ubere poticaje i porezne olakšice.epikur37 wrote:Regoč wrote:Krivo mu je što liečnici ne lieče besplatno, što učitelji ne poučavaju besplatno, što cestari ne grade ceste besplatno...epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:
neoliberal...šta će
epikur37 wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
Ova moja jedna asistentica na poslu luda za vatrogascima :D došla iz kanade radila dvije godine tamo i dovukla kalendare :D
a ne znam kakvi su kanađani, ako su ko oni s kalendara, ne čudim joj se
Guest- Guest
jesi reko da si dobi božićnicu? red je da rečeš fola, a jo na fola uzvraćan- molin!epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?aben wrote:
ča si kupi is božićnicun?
i to mi je fola?
2014-04-16
a možda se skidaju nakon zadatka :DRegoč wrote:Malo je zafrknuto uskočiti u vatru bez zaštite.Noor wrote:Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Crveni kiosci, borosane, jugo: Čega se setite kad na 1. maj kažete "Jugoslavija"?
» Bugarke vole da kradu
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Crveni kiosci, borosane, jugo: Čega se setite kad na 1. maj kažete "Jugoslavija"?
» Bugarke vole da kradu
Page 4 of 10