Kiosci kradu posao kafićima
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kiosci kradu posao kafićima
Koja plata? Sta je to?kic wrote:
a ni plata :D :(
2016-11-17
Htio je reci placa ali jis ne govori hrvatski dibro kao nas dvojica ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako nevidljiva ruka omogućuje ljudima da zarade, a ostalima da se jeftino provedu. I onda netko hoće državnom intervencijom ljudima uskratiti tu mogućnost.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
tooooooooo :)kic wrote:
ovo je bosanski forum odsad pa nadalje ubuduće.
2016-11-17
mora on sve usrat, to je jace od njega....kic wrote:
sad će epi tražit treći entitet na forumu :^^
2016-11-17
epikur37 wrote:Inace sad svaka susa hoce malo vise zaraditi....gledam diglo cijenu sipe na 100 kn.....samo prodjem pored banka, pitam posto je i uvrijedjeno odem :D
Nema ih bas sad...problem je sto ce i za dva mjeseca kad krenu biti toliko...A ništa, morati ću i ja dići cijenu...
darth_vader-
2014-04-17
Grupa u bivšoj Jugi sa najviše fakultetski obrazovanih osoba.govinda wrote:tooooooooo :)kic wrote:
ovo je bosanski forum odsad pa nadalje ubuduće.
Vođa grupe Fadil Šabović je liječnik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Inace sad svaka susa hoce malo vise zaraditi....gledam diglo cijenu sipe na 100 kn.....samo prodjem pored banka, pitam posto je i uvrijedjeno odem :D
Nema ih bas sad...problem je sto ce i za dva mjeseca kad krenu biti toliko...A ništa, morati ću i ja dići cijenu...
aj u kurac ispade sipa skuplja od lignje...
2015-08-06
Jedna od grupa čije su me pjesme vraćale i još vraćaju u doba djetinjstva.
Naročito sam volio njihove pjesme sa western tematikom.
(Usamljeni kauboj sam ja,Salko dinamitaš...)
Naročito sam volio njihove pjesme sa western tematikom.
(Usamljeni kauboj sam ja,Salko dinamitaš...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Inace sad svaka susa hoce malo vise zaraditi....gledam diglo cijenu sipe na 100 kn.....samo prodjem pored banka, pitam posto je i uvrijedjeno odem :D
aj u kurac ispade sipa skuplja od lignje...
A neki ih i cijene više...A i stadun je od lignje pa ih ima sad...sipe su u dubokom jer su osjetljivije na hladnoću pa se ne love ciljano, nego sporadično pa ih nema toliko...Zakon ponude/potražnje mada ja srećom ni jedno ni drugo ne kupujem i osim plave ribe te eventualno kozica/škampi za ostalim nemam potrebe...Pa imaš barku, baci skosavicu, peškafondo i u kanalu ćeš uhvatiti za rižoto bez problema za par sati gustanja...
darth_vader-
2014-04-17
Prvo na peškariji 100 kn, odem u interspar 110...rekoh mrš i napravim pizzu napolitanu od vlastitih inćuna.
Imam barku ali nemam vremena i barka je skoro 9 meteri, dok ja to odvežem i privežem i kontroliram zajebi...
Imam opciju s gumenjakom uzeo sam finu novu električnu pentu, samo akumulator i ne čuje se a radi sat i pol....al jednostavno nemam vremena ....
što bi reko govinda PU i ovo vrijeme i ove obveze
Imam barku ali nemam vremena i barka je skoro 9 meteri, dok ja to odvežem i privežem i kontroliram zajebi...
Imam opciju s gumenjakom uzeo sam finu novu električnu pentu, samo akumulator i ne čuje se a radi sat i pol....al jednostavno nemam vremena ....
2015-08-06
epikur37 wrote:Prvo na peškariji 100 kn, odem u interspar 110...rekoh mrš i napravim pizzu napolitanu od vlastitih inćuna.
Sva plava riba – od 18. prosinca do 03. siječnja
http://sportskiribolov.hr/more/zakonik/lovostaj-riba-rakova-skoljaka/
Guest- Guest
deda wrote:epikur37 wrote:Prvo na peškariji 100 kn, odem u interspar 110...rekoh mrš i napravim pizzu napolitanu od vlastitih inćuna.
Sva plava riba – od 18. prosinca do 03. siječnja
http://sportskiribolov.hr/more/zakonik/lovostaj-riba-rakova-skoljaka/
Regulacija treba.....vidiš
2015-08-06
eno Cepa lovi ko sumanut :)) somici, deverike, bodorke...epikur37 wrote:Prvo na peškariji 100 kn, odem u interspar 110...rekoh mrš i napravim pizzu napolitanu od vlastitih inćuna.
2016-11-17
govinda wrote:eno Cepa lovi ko sumanut :)) somici, deverike, bodorke...epikur37 wrote:Prvo na peškariji 100 kn, odem u interspar 110...rekoh mrš i napravim pizzu napolitanu od vlastitih inćuna.
Slobodan čovjek ...bem ti da imam vremena a bit će oma bih naručio kod njega smuđa i platio ekstra ili soma :)
zaboravio sam riječnu ribu a meni šaran na rašlje ili som u orly panadi prva liga...
Čak sam prije dvije godine kod svojih u TZ složio 4 šarana na rašlje...odlični kao odojak :)
2015-08-06
Trenutno izučavam ovo : http://www.rural-dubrovnik-neretva.hr/hr/tradicijski-proizvodi/arancini
i mislim se stignem li to napraviti dok ne pođem za TZ pa da uz smokve, inćune, vino, maslinovo ulje donesem i ovu slasticu....
Sutra cu znati...ali ovo mi je ekstra arancini su oprva liga
i mislim se stignem li to napraviti dok ne pođem za TZ pa da uz smokve, inćune, vino, maslinovo ulje donesem i ovu slasticu....
Sutra cu znati...ali ovo mi je ekstra arancini su oprva liga
2015-08-06
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Crveni kiosci, borosane, jugo: Čega se setite kad na 1. maj kažete "Jugoslavija"?
» Bugarke vole da kradu
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Crveni kiosci, borosane, jugo: Čega se setite kad na 1. maj kažete "Jugoslavija"?
» Bugarke vole da kradu
Page 2 of 10