Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
I ja neki dan. Baš sa Srbinom iz Sarajeva. Prodaje neku kuću za 50.000 eura i naravno nitko mu je za te pare neće kupiti. Pitao sam zašto ne potraži Arape,a on veli da je i to pokušao,ali da Arapi ne kupuju kuće uz ulice,nego osamljene kuće sa velikim placevima.Ringo10 wrote:Ima i toga. Pričao ljetos sa Srbima oni sami mi takve stvari potvrđuju.govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Mora tu biti veze između SDA politike i tih islamističkih krugova.jastreb wrote:A zašto kupuju baš po Bosni? zašto ne kupuju po Jadranu? Što im je od sveg dunjaluka baš Bosna na meraku?govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
Najezda Arapa nije ni za BiH muslimane dobra. Bio sam ovoga ljeta u Bosni dva mjeseca, sami muslimani se boje ovoga što se događa. Velika većina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zasto je Bakir doveo Arape i Turke u Sarajevo, mozemo nagadjati i mozda i pogoditi..imatu svega, od pranja prljavog novca iz Sirije i Turske do toga da Kuvajcani kupuju kuce jer su stvarno zeljni vidjeti rijeku i sumu...a ima i histerije, od lagumdzijinih komunjara do Srba i Hrvata...ono, fakat ne znam koji stav da zauzmem prema tome...Ringo10 wrote:Ima i toga. Pričao ljetos sa Srbima oni sami mi takve stvari potvrđuju.govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
2016-11-17
jesi ti ptico rekao da srbi nista ne prodaju...eno prodali kod rogatice...deset kuca i placeva arapima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prvo zato to im je neko utuvio u glavu da je bosna islamska zemlja..i fakat ljudi dodju i zbunjeni su kad vide crkve...drugo, u Hrvatskoj im ne bi dozvolili kupovinu...pa hrvatska drzava jedva dozvolila drzavljanima Eu da kupuju nekretnine u Hrvatskoj a dozvolice Arapima..trece, Bakir ih dovodi..jastreb wrote:A zašto kupuju baš po Bosni? zašto ne kupuju po Jadranu? Što im je od sveg dunjaluka baš Bosna na meraku?govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
2016-11-17
Da. Očito je da koncept "Ajme meni bez tebe Krajino" više ne drži vodu.vuksadinare wrote:jesi ti ptico rekao da srbi nista ne prodaju...eno prodali kod rogatice...deset kuca i placeva arapima
2014-04-22
jastreb wrote:A zašto kupuju baš po Bosni? zašto ne kupuju po Jadranu? Što im je od sveg dunjaluka baš Bosna na meraku?govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
Daleko im ići u džamiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Vole zelenilo i izvore vode, potoke i rijeke ...jastreb wrote:I ja neki dan. Baš sa Srbinom iz Sarajeva. Prodaje neku kuću za 50.000 eura i naravno nitko mu je za te pare neće kupiti. Pitao sam zašto ne potraži Arape,a on veli da je i to pokušao,ali da Arapi ne kupuju kuće uz ulice,nego osamljene kuće sa velikim placevima.Ringo10 wrote:Ima i toga. Pričao ljetos sa Srbima oni sami mi takve stvari potvrđuju.govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
2015-09-24
Aha podsjeća ih na opise dženeta u Kuranu,ali kad dođe ona zimulja po kojoj je andrićevska Bosna dobro znana promijenit će mišljenje.Ringo10 wrote:
Vole zelenilo i izvore vode, potoke i rijeke ...
2014-04-22
Oni za sada prodaju ono što je im ostalo u Federaciji BiH.vuksadinare wrote:jesi ti ptico rekao da srbi nista ne prodaju...eno prodali kod rogatice...deset kuca i placeva arapima
U RS još teško ide. Ali ko zna ... pare su zajebana stavka.
2015-09-24
iz istocne bosne pola srba odselilo...zbog neimastine..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa vole..jbg, kad toga nema kod njih...a ne dolaze sad seici koji inace kupuju imanja po Francuskoj i Britaniji nego bih rekao da uglavnom dolazi i kupuje ta neka arapska srednja klasa..nisu seici ali nisu bas ni sirotinja...Ringo10 wrote:Vole zelenilo i izvore vode, potoke i rijeke ...jastreb wrote:I ja neki dan. Baš sa Srbinom iz Sarajeva. Prodaje neku kuću za 50.000 eura i naravno nitko mu je za te pare neće kupiti. Pitao sam zašto ne potraži Arape,a on veli da je i to pokušao,ali da Arapi ne kupuju kuće uz ulice,nego osamljene kuće sa velikim placevima.Ringo10 wrote:Ima i toga. Pričao ljetos sa Srbima oni sami mi takve stvari potvrđuju.govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
2016-11-17
Dakle zaključak - izrazito nacionalističke politike ne mogu graditi zajedničku državu.govinda wrote:Bakir ih dovodi..jastreb wrote:A zašto kupuju baš po Bosni? zašto ne kupuju po Jadranu? Što im je od sveg dunjaluka baš Bosna na meraku?govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
Ali alternative nema niti je ima na vidiku. Osim da se neko čudo Božje pojavi.
Kao one davne 1941 godine.
Ali dva puta neće moći.
Last edited by Ringo10 on 23/12/2016, 16:28; edited 1 time in total
2015-09-24
ma zeljan vidjeti drvo, jebo ga ti, sta moze vidjeti u Kuvajtu osim palme? Jbt, u Bosni vide prvi put sljivu il jabuku..mi zeljni pjescanih plaza a njima pjeska preko glave...jastreb wrote:Aha podsjeća ih na opise dženeta u Kuranu,ali kad dođe ona zimulja po kojoj je andrićevska Bosna dobro znana promijenit će mišljenje.Ringo10 wrote:
2016-11-17
Očito je da koncept "Gari Garo" više nije u modi. Kad god prođeš tom istočnom Bosnom (Podromanija,Han Pijesak,Rogatica...) ti Srbi šenluče. Igraju kolo pred crkvama uz harmoniku,podskakuju,ciču i podvriskuju. Strašno veseo i raspjevan narod. Ali očito je da je i toga sve manje.vuksadinare wrote:iz istocne bosne pola srba odselilo...zbog neimastine..
2014-04-22
(
Bakir ih dovodi zbog para i svoje licne koristi..kakve veze imaju arapi sa bosnjackim nacionalizmom (ispravnije bi bilo reci unitarizmom al hajd)? MIslim, nismo ni mi Bosnjaci bolja mraka, i mi uzmemo od Turcina ili arapina pare i onda mu jebemo mater kurdsku ili kozojebsku...bas mi ocekujemo od arapa da nam brani Bosnu...Ringo10 wrote:Dakle zaključak - izrazito nacionalističke politike ne mogu graditi zajedničku državu.govinda wrote:Bakir ih dovodi..jastreb wrote:A zašto kupuju baš po Bosni? zašto ne kupuju po Jadranu? Što im je od sveg dunjaluka baš Bosna na meraku?govinda wrote:Ja znam licno jednog Srbina od Sarajeva koji je prodao za 100 000 eura kucu i imanje u nekoj pripizdini prema Trnovu i evo ga u Brckom najglasniji je u tome kako Arapi osvajaju BiH i kako se srbi trebaju usprotiviti najezdi Arapa...licemjeri sve do jednog...
Ali alternative nema niti je ima na vidiku. Osim da se neko čudo Božje pojavi.
Kao one davne 1941 godine.
Ali dva puta neće moći.
2016-11-17
Jel se sjeća tko ovih gluposti??? Ovo je bilo popularno kod Srbadije u Bosni tamo odma iza rata. I kod nas se slušalo po feštama i opijanjima.
Koje su to bile gluposti. Tipično za istočnobosanske Srbe.
Koje su to bile gluposti. Tipično za istočnobosanske Srbe.
2014-04-22
Sudaraju se i oni sa realitetima. Ovo što opisuješ je pokušaj bijega od stvarnosti, ali stvarnost pritišće ...jastreb wrote:Očito je da koncept "Gari Garo" više nije u modi. Kad god prođeš tom istočnom Bosnom (Podromanija,Han Pijesak,Rogatica...) ti Srbi šenluče. Igraju kolo pred crkvama uz harmoniku,podskakuju,ciču i podvriskuju. Strašno veseo i raspjevan narod. Ali očito je da je i toga sve manje.vuksadinare wrote:iz istocne bosne pola srba odselilo...zbog neimastine..
2015-09-24
ah, pravoslavni kirbaj...ili svadba...ima jedan pop u jednom selu gore kod Lopara, taj ti voli sjesti sa svojim seljacima ispred radnje i popiti pivu..i pivo otvara onim ogromnim krstom koji nosi oko vrata..pa ga vladika upozorio: Hajd sto pijes sa seljacima pivo, neka, druzis se sa parohijom al brate nije lijepo da krstom otvaras flase...jastreb wrote:Očito je da koncept "Gari Garo" više nije u modi. Kad god prođeš tom istočnom Bosnom (Podromanija,Han Pijesak,Rogatica...) ti Srbi šenluče. Igraju kolo pred crkvama uz harmoniku,podskakuju,ciču i podvriskuju. Strašno veseo i raspjevan narod. Ali očito je da je i toga sve manje.vuksadinare wrote:iz istocne bosne pola srba odselilo...zbog neimastine..
2016-11-17
Hahaha, ko da gledam ... ma boli njega kita ... a krst mu je samo gluma ko eto ja Srbin i Pravoslavac ...ma gomila stvari u Bosni i Hercegovini je takva, da nije tužno, bilo bi komedija i groteska.govinda wrote:ah, pravoslavni kirbaj...ili svadba...ima jedan pop u jednom selu gore kod Lopara, taj ti voli sjesti sa svojim seljacima ispred radnje i popiti pivu..i pivo otvara onim ogromnim krstom koji nosi oko vrata..pa ga vladika upozorio: Hajd sto pijes sa seljacima pivo, neka, druzis se sa parohijom al brate nije lijepo da krstom otvaras flase...jastreb wrote:Očito je da koncept "Gari Garo" više nije u modi. Kad god prođeš tom istočnom Bosnom (Podromanija,Han Pijesak,Rogatica...) ti Srbi šenluče. Igraju kolo pred crkvama uz harmoniku,podskakuju,ciču i podvriskuju. Strašno veseo i raspjevan narod. Ali očito je da je i toga sve manje.vuksadinare wrote:iz istocne bosne pola srba odselilo...zbog neimastine..
2015-09-24
ne zadrzavaju se oni puno u BiH, dodju, kupe, odu u Kuvajt, dodju jednom u tri mjeseca, ozene se Bosankom, nju ostave u kuci da je cuva...jastreb wrote:Aha podsjeća ih na opise dženeta u Kuranu,ali kad dođe ona zimulja po kojoj je andrićevska Bosna dobro znana promijenit će mišljenje.Ringo10 wrote:
2016-11-17
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Vucic: BiH nikad vise nece imati problema sa Srbijom
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
Page 15 of 18