Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Vase kretenske pizdarije i opsjednutost Srbima mi smo skupo placali Jer nasa jednadzba ima tri faktora a ne dva kao vasa.RayMabus wrote:Ja neznam zašto se ovdje stalno proteže neka ideologija da Hr treba braniti RS '? Pa to je srpski enitet u BiH a ne Hrvatski jbte. MI ga i nediramo dok je god ono to šema entitet unutar BiH tako da ono nit ih diramo nit cemo ih branit.
I zato ako nam ne mozete pomoci ili niste u stanju zbog svoje gluposti i ogranicenosti na ono sto se dogadja u granicama Republike Kifle, ili ako nam mislite pomagati podrzavajuci SDA-ISIL Bakira I. onda odjebite i ostavite nas na miru pa da na miru i nestanemo i odumremo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Pa e ....nije to naša stvar.
Pa entitet se zove republika srpska a ne republika rvatska.
Ja tebe razumin al necu razbijat glavu oko toga a i uostalom nema se tu šta razbijat previše : pješadijsko oružje made in Srbija , preko RVatske , ujkanima pola a pola može mostom preko Save do BL.
Pa entitet se zove republika srpska a ne republika rvatska.
Ja tebe razumin al necu razbijat glavu oko toga a i uostalom nema se tu šta razbijat previše : pješadijsko oružje made in Srbija , preko RVatske , ujkanima pola a pola može mostom preko Save do BL.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..jbg tebe je sjebao boban i ekia...fuckalo se njima za tebe u sarajevu..ili onom u doboju,derventi...tako reci...Ringo10 wrote:A jeli!RayMabus wrote:Shvatili smo al to stvarno nije naša stvar.Ringo10 wrote:Kijamet ili muslimanska vojna akcija na RS ako sam dobro shvatio je zadnje što je nama Hrvatima u BiH potrebno. Nama još treba RS kao balans džihadlijama.
Taman posla da se muslimanska džamahirija Bakira Izetbegovića proširi na cijelu BiH, samo je još to sranje potrebno.
Hoćete li ikada vi budaletine iz Rep. Kifle u svome antisrpskom sljepilu shvatiti i naučiti da su vam SDA džihadlije jednako neprijatelji kao i Srbi a možda čak i gori i opasniji.
Jebo vas kreten Vučić i njegove gluparije.
Onda nam ne serite u startegiju i odjebite sa svojim idejama koje smo krvavo placali.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
2015-09-24
kako te nisu?...da si im bio potreban onda bi bio dio herceg bosne ili u najbolju ruku....isli te osloboditi..Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
2015-09-08
Ja ti još jednom kažem da bi se u slučaju srpsko-muslimanskog rata u BIH masa Hrvata nemuslimana priključilo kao dobrovoljci bosanskoj intifadi.Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
U ovo sam siguran 99%.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sumnjam...gledali bi svoja posla....ni an jednu stranu se ne bi prikljucili..osim ako ne budu napadnuti od bilo koga..ovisi o drugima..jastreb wrote:Ja ti još jednom kažem da bi se u slučaju srpsko-muslimanskog rata u BIH masa Hrvata nemuslimana priključilo kao dobrovoljci bosanskoj intifadi.Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
U ovo sam siguran 99%.
2015-09-08
i drugo a to ne mozes pobiti ringo i da hoces..tuđman nije toliko drzao do bosanskih hrvata kao naprimjer do hercegovackih...bosanske hrvate je vise gledao kao reprodukcijsku skupinu..ali politicki nisu bas dobro kotirali..kao ni kod bobana..
2015-09-08
na pocetku hdz-a u bih..te 1990 i dijelom 1991..u vrhu tamosnjeg hdz-a bilo ej bar 60% bosanskih hrvata ako ne i vise..i kljujic je bio kao bosanac predsjednik stranke..dok nije pocelo surovanje iza leđa hercegovacke ekipe hdz-a...i sam kljujic je to rekao kao i tuđman..jer je tuđman cijenio kljujica...ali pritisak hercegovackog lobija je bio prejak..odnosno oni su kakoje rekao zubak bili puno aktivniji politicki...
2015-09-08
Pa nismo mi glupani. U opticaju su bile razne varijante, poput sarajeva distrikta i slicno.vuksadinare wrote:kako te nisu?...da si im bio potreban onda bi bio dio herceg bosne ili u najbolju ruku....isli te osloboditi..Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
NA kraju smo bili svjesni da muslimani nemaju namjeru odustati od muslimanske drzave ciji bi Sarajevo bio najveci trofej.
Nismo mi ocekivali da nam HV umarsira u Sarajevo. Bili smo svjesni da od nas u Sarajevu nema nista i zato smo podrzavali da se spasi sto se spasiti moze.
Jer bolje spasiti makar nesto nego se trositi bez veze i na kraju izgubiti i samu Hercegovinu. I da vam kalifat izbije na granice prema moru a tad cete i vi tupavi Kiflari konacno shvatiti s kim imate posla i cija majka crnu vunu prede.
2015-09-24
Mozda vas Kiflara.jastreb wrote:Ja ti još jednom kažem da bi se u slučaju srpsko-muslimanskog rata u BIH masa Hrvata nemuslimana priključilo kao dobrovoljci bosanskoj intifadi.Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
U ovo sam siguran 99%.
Mi iz BiH, to nema sanse.
2015-09-24
Ono što su u RSK bili Dalmatinci,to su u HR HB bili Hercegovci. Sve i sva. Najprije su smijenili Kljujića,pa Peranovića,a onda Bosanca u vrhu vlasti nisi mogao naći ni povećalom.vuksadinare wrote:na pocetku hdz-a u bih..te 1990 i dijelom 1991..u vrhu tamosnjeg hdz-a bilo ej bar 60% bosanskih hrvata ako ne i vise..i kljujic je bio kao bosanac predsjednik stranke..dok nije pocelo surovanje iza leđa hercegovacke ekipe hdz-a...i sam kljujic je to rekao kao i tuđman..jer je tuđman cijenio kljujica...ali pritisak hercegovackog lobija je bio prejak..odnosno oni su kakoje rekao zubak bili puno aktivniji politicki...
2014-04-22
Znam da vi iz BIH ne bi,ali ovdje još imaš cvjećara koji sanjaju o hrvatskom Pazaru.Ringo10 wrote:Mozda vas Kiflara.jastreb wrote:Ja ti još jednom kažem da bi se u slučaju srpsko-muslimanskog rata u BIH masa Hrvata nemuslimana priključilo kao dobrovoljci bosanskoj intifadi.Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
U ovo sam siguran 99%.
Mi iz BiH, to nema sanse.
2014-04-22
pajdo..da nije bilo 1993 godine hrvatskih postrojbi konkretno gardijskih brigada koji su zaustavili muslimansku ofanzivu oni bi vec bili na moru...onaj dolje hvo je bio za quratz..iskljucivo im je posao bio kontrola sverca..i biranje stanova te kupanje na moru...ako laze koza ne laze rog...uosatlom sam bobetko je jednom rekao..'sto oni dolje iz hvo-a rade..pa mi ne mozemo poslati pola vojske da dolje ratuje'Ringo10 wrote:Pa nismo mi glupani. U opticaju su bile razne varijante, poput sarajeva distrikta i slicno.vuksadinare wrote:kako te nisu?...da si im bio potreban onda bi bio dio herceg bosne ili u najbolju ruku....isli te osloboditi..Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
NA kraju smo bili svjesni da muslimani nemaju namjeru odustati od muslimanske drzave ciji bi Sarajevo bio najveci trofej.
Nismo mi ocekivali da nam HV umarsira u Sarajevo. Bili smo svjesni da od nas u Sarajevu nema nista i zato smo podrzavali da se spasi sto se spasiti moze.
Jer bolje spasiti makar nesto nego se trositi bez veze i na kraju izgubiti i samu Hercegovinu. I da vam kalifat izbije na granice prema moru a tad cete i vi tupavi Kiflari konacno shvatiti s kim imate posla i cija majka crnu vunu prede.
2015-09-08
to i govorim..postavili su djilkose i kokosare i bivse udbase..da tuđman nije podilazio jakom hercegovackom lobiju u hdzu kako u hrvatskoj tako i u bh-a quratz bi boban,tuta i ta ekipa bila u vrhu hdz-a bh-a..ali finaciranje tuđmanove turneje vani koje su vecinom placali hercegovacki hrvati i taj dug se morao vratiti na bilo koji nacinjastreb wrote:Ono što su u RSK bili Dalmatinci,to su u HR HB bili Hercegovci. Sve i sva. Najprije su smijenili Kljujića,pa Peranovića,a onda Bosanca u vrhu vlasti nisi mogao naći ni povećalom.vuksadinare wrote:na pocetku hdz-a u bih..te 1990 i dijelom 1991..u vrhu tamosnjeg hdz-a bilo ej bar 60% bosanskih hrvata ako ne i vise..i kljujic je bio kao bosanac predsjednik stranke..dok nije pocelo surovanje iza leđa hercegovacke ekipe hdz-a...i sam kljujic je to rekao kao i tuđman..jer je tuđman cijenio kljujica...ali pritisak hercegovackog lobija je bio prejak..odnosno oni su kakoje rekao zubak bili puno aktivniji politicki...
2015-09-08
A mozda bi tako bilo i bolje. Mi bi se vec adaptirali po emigracijama a vi bi imali svoj voljeni kalifat na granicama pa da uzivate. MOzda bi ih mogli nagovoriti da krenete zajedno protiv Srba. Mozda...vuksadinare wrote:pajdo..da nije bilo 1993 godine hrvatskih postrojbi konkretno gardijskih brigada koji su zaustavili muslimansku ofanzivu oni bi vec bili na moru...Ringo10 wrote:Pa nismo mi glupani. U opticaju su bile razne varijante, poput sarajeva distrikta i slicno.vuksadinare wrote:kako te nisu?...da si im bio potreban onda bi bio dio herceg bosne ili u najbolju ruku....isli te osloboditi..Ringo10 wrote:Nije nas sjebao BoBan ni Tudjman. Sjebali su nas pametnjakovici poput tebe, desnicari sa svojim cvjecarskim ustaskim nebulozama i ljevicari kojima je BiH bila posljednje uporiste njihovih ideja o multieticnosti, bratstvu i jedinstvu i tako dalje.
Iako bi mozda oni preferirali Jadran sto su vec vise puta pokazali a i dalje pokazuju u Stocu i planovima za muslimanski Neum.
Jebes vise i ovo izumiranje na rate.
Last edited by Ringo10 on 23/12/2016, 13:46; edited 1 time in total
2015-09-24
ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
2015-09-08
Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
2016-11-17
Mi u Brckom sto smo dobili oruzja iz Hrvatske dobili smo ono sto je Antunovic kupio i poslao..Toma Antunovic..njegovo ime jos uvijek u Brckom izaziva postovanje i Bosnjaka i Hrvata...zato su ga i otjerali iz grada poslije rata SDA, HDZ i SDS...vuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
2016-11-17
..i to treba otvoreno reci..to su uostalom i potvrdili hdz-ovci iz bosanske posavine...da nije tad hsp poslao krajem 3 mjeseca dva kamiona oruzja u derventu i ođak...posavina bi pala vec pocetkom 4 mjeseca....kao sto je hsp poslao oruzje i hrvatima u kotor varosu i cini mi se ovim hrvatima iz bihaca...i svo oruzje je dopsjelo na cilj...za razliku do nekih drugih
2015-09-08
Ma znam ja to svevuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
Hercegovci ovo Hercegovci ono ... Oni su gledali da izvuku svoju kožu
A je li ti ikad palo na pamet da su Hercegovci realno procijenili saituaciju i sa kime imaju posla a to znaju i znali su bolje nego ti.
I da su shvatili da od BiH i bratstva sa muslimanima nema ništa i da treba spasiti što se spasiti može.
Srednja Bosna se može spasiti samo čudom Božjim. Sved rugo je izgubljeno.
Borite se za Hercegovinu do pola Gornjeg Vakufa i one dvije općine u Posavini i manite se se čoravog posla.
Jer ćete radi svoje gluposti i antisrpske sljeposti ostati i bez toga.
2015-09-24
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Vucic: BiH nikad vise nece imati problema sa Srbijom
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
Page 9 of 18