Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Ma znam ja to svevuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
Hercegovci ovo Hercegovci ono ... Oni su gledali da izvuku svoju kožu
A je li ti ikad palo na pamet da su Hercegovci realno procijenili saituaciju i sa kime imaju posla a to znaju i znali su bolje nego ti.
I da su shvatili da od BiH i bratstva sa muslimanima nema ništa i da treba spasiti što se spasiti može.
Srednja Bosna se može spasiti samo čudom Božjim. Sved rugo je izgubljeno.
Borite se za Hercegovinu do pola Gornjeg Vakufa i one dvije općine u Posavini i manite se se čoravog posla.
Jer ćete radi svoje gluposti i antisrpske sljeposti ostati i bez toga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Vas i vašu šuplju priču dobro zanmo i odjebi.govinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
2015-09-24
U Jajcu nisu imali ništa. Čak ni cigare. Na kraju pred povlačenje iz Jajca skoro su se pobili sa muslimanima,koji su usprkos zabrani od strane zapovjednika HVO-a minirali neko postrojenje.vuksadinare wrote:..i to treba otvoreno reci..to su uostalom i potvrdili hdz-ovci iz bosanske posavine...da nije tad hsp poslao krajem 3 mjeseca dva kamiona oruzja u derventu i ođak...posavina bi pala vec pocetkom 4 mjeseca....kao sto je hsp poslao oruzje i hrvatima u kotor varosu i cini mi se ovim hrvatima iz bihaca...i svo oruzje je dopsjelo na cilj...za razliku do nekih drugih
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
napusis mi se kurca, hercegovacko kopile..sikter more, kaurine...Ringo10 wrote:Vas i vašu šuplju priču dobro zanmo i odjebi.govinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
2016-11-17
Posavci su pobjegli u masovnom stampedu i danas proklinju sve i svakoga umjesto da proklinju sami sebe. Jer popravnog više nema a ako su očekivali da ih drugi oslobode ili da im Srbi poklone posavinu za zelenim stolom e malo su se zajebali.vuksadinare wrote:..i to treba otvoreno reci..to su uostalom i potvrdili hdz-ovci iz bosanske posavine...da nije tad hsp poslao krajem 3 mjeseca dva kamiona oruzja u derventu i ođak...posavina bi pala vec pocetkom 4 mjeseca....kao sto je hsp poslao oruzje i hrvatima u kotor varosu i cini mi se ovim hrvatima iz bihaca...i svo oruzje je dopsjelo na cilj...za razliku do nekih drugih
Posavci su nasjeli na kojekakve glasine i kad je krenula srpska ofanziva neko im je uvalio priču kako su prodani za zelenim stolom a tu im je priču uvalilo SAD Sarajevo kojem je bio pun kurac dotadašnjih uspjeha HVOa dok su oni gubili sve. I bili su radiji da to Srbi uzmu nego da Hrvati oslobode.
Pa i N. Batlaka Daidžu su blokirali na Igmanu jer nisu htjeli da im Hrvati deblokiraju grad. A nisu jer su sa ratnim zaslugama išle i političke aspiracije a oni Hrvate nikada nisu uzimali za ravnopravne i uvijek su kao i danas htjeli muslimansku BiH, cijelu pod SDA-ISIL vladavinom.
Nemate vi blage veze ko su SDA ISIL klika i Bakir sin Alije.
2015-09-24
poanta je u tome....a to isto znas...da je gro muslimana pristupilo HVO-u...npr u posavini a tamo sam bio aktivni sudionik nitko od muslimana upce nije spominjao nikakvu muslimaniju...jednostavno se borilo za bosnu...sedam muslimana dragovoljaca je doslo braniti hrvatsko selo...nije ni bilo blizu muslimanskih sela..od kojih su tri polozila zivot za to hrvatsko selo....ne kazem da nije bilo onih muslimana koji nisu sanjali od bosne i hercegovine stvoriti muslimaniju...ali takvih na podrucju bos.posavine je bilo vrlo malo ili nikako..dapace kao sto je rekao armin pohara fuckalo se aliji tamo za hravte i muslimane u posavini...kad su poceli prvi sukobi u bos.brodu....mada realno na pocetku rata 1992 u bha sumnjam da su muslimani bar vecina razmisljali o muslimaniji vec o spasavanju golog zivota tu ne mislim na politicke elite vec na obicne ljudeRingo10 wrote:Ma znam ja to svevuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
A je li ti ikad palo na pamet da su Hercegovci realno procijenili saituaciju i sa kime imaju posla a to znaju i znali su bolje nego ti.
I da su shvatili da od BiH i bratstva sa muslimanima nema ništa i da treba spasiti što se spasiti može.
Borite se za Hercegovinu do pola Gornjeg Vakufa i one dvije općine u Posavini i manite se se čoravog posla.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U to vrijeme je Armija BiH u Novom Travniku pokrenula udar na tamošnji HVO. Ubili su zapovjednika Ivicu Stojaka kojeg su pozvali na pregovore pa ga likvidirali. I putevi su bili blokirani. Sve je to izazvalo tenzije u Jajcu i pad enklave, uz međusobna optuživanja..jastreb wrote:U Jajcu nisu imali ništa. Čak ni cigare. Na kraju pred povlačenje iz Jajca skoro su se pobili sa muslimanima,koji su usprkos zabrani od strane zapovjednika HVO-a minirali neko postrojenje.vuksadinare wrote:..i to treba otvoreno reci..to su uostalom i potvrdili hdz-ovci iz bosanske posavine...da nije tad hsp poslao krajem 3 mjeseca dva kamiona oruzja u derventu i ođak...posavina bi pala vec pocetkom 4 mjeseca....kao sto je hsp poslao oruzje i hrvatima u kotor varosu i cini mi se ovim hrvatima iz bihaca...i svo oruzje je dopsjelo na cilj...za razliku do nekih drugih
Hravtske Izbjeglice iz jajca iz okoline su otišle put mora, a muslimanske su se nastanile po muslimanskim selima i mjestima oko Zenice i travnika i drastično pjačali musliamnske snage na tom području. A onda e uslijedio udar na HVO.
2015-09-24
ej balijetino, aj razguli, mrsgovinda wrote:napusis mi se kurca, hercegovacko kopile..sikter more, kaurine...Ringo10 wrote:Vas i vašu šuplju priču dobro zanmo i odjebi.govinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gledaj...pad bos.posavine je vec par uta ovdje obrazlozeno...a to sobno tvrdim..najveca greska je bila dolazak HV-a..u redu zapovjednici neke manje ili dragovoljacke postrojbe...ali npr HVO bos.posavine uz hos i neke postrojbe TO-a je u 4 mjesecu obranio bos.posavinu do pada..u 4 mjesecu nije bilo HV-a...osim dragovoljaca iz hrvatske vojske koji su mahom bili rodom od tamo i jos nekih poput mene..koji nisam iz bosne...derventu su u 4 mjesecu mislim na dijelove grada koji su bili pod srpskom kontrolom oslobodili tamosnji hvo,hos i drugi dragovoljci...bosanski brod isto..HV u bos.posavinu ulazi tek tamo polovicom 5 mjeseca 1992 godine kad oslobađa uz hvo cjelu opcinu bos.brod..i to su usli samo zato da se prekine granatiranje slavonskog broda...onda su poslani jos neki djelovi hv-a na derventsko i modricko podrucje..i tu pocinje onda pocetak pada..poceli ljudi shvacat evo hv-a mi vise ne trebamo biti u postrojbama hvo-a idemo zemlju obrađivati..a dok nije dosao hv..svi ti ljudi su aktivno sudjelovali u obrani bos.posavine..u postrojbama hvo-a ili nekim dragovoljacki postrojbama i to vrlo uspjesno....i obranili prostore gdje su hravi vecina..samo su doboj i brcko bili pali..i odrica u 4 mjesecu 1992 ali je opet bila vracenaRingo10 wrote:Posavci su pobjegli u masovnom stampedu i danas proklinju sve i svakoga umjesto da proklinju sami sebe. Jer popravnog više nema a ako su očekivali da ih drugi oslobode ili da im Srbi poklone posavinu za zelenim stolom e malo su se zajebali.vuksadinare wrote:..i to treba otvoreno reci..to su uostalom i potvrdili hdz-ovci iz bosanske posavine...da nije tad hsp poslao krajem 3 mjeseca dva kamiona oruzja u derventu i ođak...posavina bi pala vec pocetkom 4 mjeseca....kao sto je hsp poslao oruzje i hrvatima u kotor varosu i cini mi se ovim hrvatima iz bihaca...i svo oruzje je dopsjelo na cilj...za razliku do nekih drugih
Posavci su nasjeli na kojekakve glasine i kad je krenula srpska ofanziva neko im je uvalio priču kako su prodani za zelenim stolom a tu im je priču uvalilo SAD Sarajevo kojem je bio pun kurac dotadašnjih uspjeha HVOa dok su oni gubili sve. I bili su radiji da to Srbi uzmu nego da Hrvati oslobode.
Pa i N. Batlaka Daidžu su blokirali na Igmanu jer nisu htjeli da im Hrvati deblokiraju grad. A nisu jer su sa ratnim zaslugama išle i političke aspiracije a oni Hrvate nikada nisu uzimali za ravnopravne i uvijek su kao i danas htjeli muslimansku BiH, cijelu pod SDA-ISIL vladavinom.
Nemate vi blage veze ko su SDA ISIL klika i Bakir sin Alije.
2015-09-08
Vučino znaš li da je HOS u BIH imao ulogu destabilizacije HVO-a? Nikako se nisu htjeli priključiti HVO-u,ali su vrlo rado pristali biti dijelom ABIH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, bilo ih je HVO dok ih nije pozvala muslimanska komanda da se odvoje i onda su formirane paralelne brigade. Brcanska 108 je podijeljena. Gradacacka 107 je potpuno preuzeta od muslimanske vecine i prebacena u sastav Arnije BiH.vuksadinare wrote:poanta je u tome....a to isto znas...da je gro muslimana pristupilo HVO-u...npr u posavini a tamo sam bio aktivni sudionik nitko od muslimana upce nije spominjao nikakvu muslimaniju...jednostavno se borilo za bosnu...sedam muslimana dragovoljaca je doslo braniti hrvatsko selo...nije ni bilo blizu muslimanskih sela..od kojih su tri polozila zivot za to hrvatsko selo....ne kazem da nije bilo onih muslimana koji nisu sanjali od bosne i hercegovine stvoriti muslimaniju...ali takvih na podrucju bos.posavine je bilo vrlo malo ili nikako..dapace kao sto je rekao armin pohara fuckalo se aliji tamo za hravte i muslimane u posavini...kad su poceli prvi sukobi u bos.brodu....mada realno na pocetku rata 1992 u bha sumnjam da su muslimani bar vecina razmisljali o muslimaniji vec o spasavanju golog zivota tu ne mislim na politicke elite vec na obicne ljudeRingo10 wrote:Ma znam ja to svevuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
Bilo je njih i u HVO u Hercegovini i to mnogo, a onda su u dogovoru sa svojima iz Pašalićevog korpusa Armije BiH počinili izdaju radi koje je vojarna SJeverni logor pala u ruke muslimana mučkim uadrom po noći, naši su u gaćama bježali preko Neretve. Tad su stradala hravtska naselja na lijevoj obali.
Kasnije su pokušali slično sranje u Stolcu po naredbi Sefera Halilovića sa brigadom Armije BiH zvanom Bregava , ali su ih naši zajebali i preduhitrili a evo do danas traje borba za taj grad i općinu.
2015-09-24
sta je smrdo? Dabogda ti djeci grobove trazio a nikad ih ne nasao...prckov wrote:ej balijetino, aj razguli, mrsgovinda wrote:napusis mi se kurca, hercegovacko kopile..sikter more, kaurine...Ringo10 wrote:Vas i vašu šuplju priču dobro zanmo i odjebi.govinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
2016-11-17
haha, ti brcko, ok.govinda wrote:Mi u Brckom sto smo dobili oruzja iz Hrvatske dobili smo ono sto je Antunovic kupio i poslao..Toma Antunovic..njegovo ime jos uvijek u Brckom izaziva postovanje i Bosnjaka i Hrvata...zato su ga i otjerali iz grada poslije rata SDA, HDZ i SDS...vuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
imao sam ja jednu devojku, iz brckog, lepa bila, crna kosa, belo lice,
fino gradjena, tvoja bosnjakinja. bila je ok, bas je pokazivala da je
spremna, da dodje u srbiju. cale njen znao za mene, i on je bio ok.
ja nisam bio ok, jednostavno sam nestao. nadam se da je prezivela
ono sranje iz bosne.
da moze ono vreme da se vrati, poveo bih je sa sobom. covek u mladosti
ne registruje mnoge znake pored puta. misli, sve su takve, nisu !
Guest- Guest
mozda je i znam, posalji mi ime u inbox..ako te bas zanima sta je bilo sa njom...mozda zalis sto je nisi stigao zaklati?pizzon wrote:haha, ti brcko, ok.govinda wrote:Mi u Brckom sto smo dobili oruzja iz Hrvatske dobili smo ono sto je Antunovic kupio i poslao..Toma Antunovic..njegovo ime jos uvijek u Brckom izaziva postovanje i Bosnjaka i Hrvata...zato su ga i otjerali iz grada poslije rata SDA, HDZ i SDS...vuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
ono sranje iz bosne.
2016-11-17
ne serigovinda wrote:mozda je i znam, posalji mi ime u inbox..ako te bas zanima sta je bilo sa njom...mozda zalis sto je nisi stigao zaklati?pizzon wrote:haha, ti brcko, ok.govinda wrote:Mi u Brckom sto smo dobili oruzja iz Hrvatske dobili smo ono sto je Antunovic kupio i poslao..Toma Antunovic..njegovo ime jos uvijek u Brckom izaziva postovanje i Bosnjaka i Hrvata...zato su ga i otjerali iz grada poslije rata SDA, HDZ i SDS...vuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
ono sranje iz bosne.
Guest- Guest
e pa kad se vec castimo dabogda ti crko sa komplet familijom, ojebotino smrdljivagovinda wrote:sta je smrdo? Dabogda ti djeci grobove trazio a nikad ih ne nasao...prckov wrote:ej balijetino, aj razguli, mrsgovinda wrote:napusis mi se kurca, hercegovacko kopile..sikter more, kaurine...Ringo10 wrote:Vas i vašu šuplju priču dobro zanmo i odjebi.govinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
2014-04-19
jne serem..tvoji cetnici iz Srbije su imali na piku Bosnjake i Bosnjakinje koji su bili u vezama sa Srbima ili Srpkinjama...pizzon wrote:ne serigovinda wrote:mozda je i znam, posalji mi ime u inbox..ako te bas zanima sta je bilo sa njom...mozda zalis sto je nisi stigao zaklati?pizzon wrote:haha, ti brcko, ok.govinda wrote:Mi u Brckom sto smo dobili oruzja iz Hrvatske dobili smo ono sto je Antunovic kupio i poslao..Toma Antunovic..njegovo ime jos uvijek u Brckom izaziva postovanje i Bosnjaka i Hrvata...zato su ga i otjerali iz grada poslije rata SDA, HDZ i SDS...vuksadinare wrote:ti ringo znas dobro sto ja govorim...dok je doslo cetri slepera oruzja 1992 godine za hvo u grudama i posusju..koji uzgred direktno nisu bili ni ugrozeni tada..za dobojski hvo i hrvate u 3 mjesecu je poslan jedan kombi naoruzanja..od kojih je bilo pola tanđara..u bosanskom brodu nakon pocetnih napada srba pocetkom treceg mjeseca 1992 godine dobili su iz hrvatske pedeset tanđara i sest automata...nekoliko dana kasnije prkacin im je doforuao tamić oruzja...ovi su bili sretni ko mala djeca...u isto vrijeme u gabelu pristize sleper oruzja...a gabela nije metka osjetila tijekom rata..i od tog sveg oruzja sto je poslano tad u hercegovinu..pola tog oruzja nitko nije vidio...sve se svercom prodalo
ono sranje iz bosne.
2016-11-17
ti stvarno nisi normalnagovinda wrote:sta je smrdo? Dabogda ti djeci grobove trazio a nikad ih ne nasao...prckov wrote:ej balijetino, aj razguli, mrsgovinda wrote:napusis mi se kurca, hercegovacko kopile..sikter more, kaurine...Ringo10 wrote:Vas i vašu šuplju priču dobro zanmo i odjebi.govinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
yebi se bre, majmune
Guest- Guest
to su price...hos je bio svoj..i surađivao sa svakim..ali nisu dali da im zapovjedaju razni mlatimudani...hos je najvecim dijelom oslobodio capljinu i dijelove te opcine..usao je takorec i u trebinje..imali su jednu od najvaznijih uloga u oslobađanju mostara u operaciji lipanjske zore..cak su bili javno pohvaljeni i od bobetka..vrloveliku ulogu hos je odigrao i u vracanju modrice...te nakon pada doboja u srpske ruke pomogao je hvo-u da zaustave srbe kod johovca,komarice,foče u sjevernom dijelu opcine doboj..no kako kaze ringo onda je nastala ljubomora,intrige,pritisci..jastreb wrote:Vučino znaš li da je HOS u BIH imao ulogu destabilizacije HVO-a? Nikako se nisu htjeli priključiti HVO-u,ali su vrlo rado pristali biti dijelom ABIH.
2015-09-08
https://books.google.si/books?id=FrpUBAAAQBAJ&pg=PA87&lpg=PA87&dq=zulfikarpa%C5%A1i%C4%87+NIN+1997.&source=bl&ots=T1KIUQ2GlN&sig=wCHq2l5IUZSYir0j9GQMqIMRmgk&hl=sl&sa=X&ved=0ahUKEwjvnIXLsYrRAhWEiywKHdc8B7AQ6AEIGjAA#v=onepage&q=zulfikarpa%C5%A1i%C4%87%20NIN%201997.&f=falsegovinda wrote:Boban se sa Karadzicem jos 1991. dogovarao oko podjele BiH...Pucao je kurac Hercegovcima za Hrvatsku, sto se njih tice moglo je sve do Virovitice da bude srpsko samo da zapadna Hercegovina bude hrvatska...
Najprije ste vi započeli sa sporazumima (Karadžić-Milošević-Zulfikarpašić) , nisi valjda zaboravio?
Jebiga, Govinda, Srbi vam nisu baš previše vjerovali, a i ne volje vas, kao ni vi njih.
Ta znamo se, nema više nikakvih tajni...
Last edited by Eroo on 23/12/2016, 14:17; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma kakvi, ko bi nju dirao da je postala moja zena
normalno, nosila bi krstic oko vrata,
i imala srpsko ime.
ovde u srbiji, ma kakvi, niko ih nije cimao.
a udate, niko to nije ni znao. zovem se svetlana, ceca, cao
normalno, nosila bi krstic oko vrata,
i imala srpsko ime.
ovde u srbiji, ma kakvi, niko ih nije cimao.
a udate, niko to nije ni znao. zovem se svetlana, ceca, cao
Guest- Guest
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» Vucic: BiH nikad vise nece imati problema sa Srbijom
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
Page 10 of 18