Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
Pa tko je čacka ???!!!???pizzon wrote:
a vi, nemojte da cackate r. srpsku, i sve ok !
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
'njihove su crkve meni draga meta ali meni moja crkva nije sveta'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
'za primirje spreman kad me garda tera'
2015-09-08
Baš je blesavo. Ne znam kome to može biti smiješno.Roki wrote:vuksadinare wrote:zlocesta djeca...'bre rap'
https://www.youtube.com/watch?v=J12VDJkWwv4
bože, sačuvaj nas kuge, gladi, rata i hrvatskog ,,humora''...
Kao i ovo:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
on uopće ne kuži koliki je trošak od aktualizacije ideje da se pod oružje stavi 400 000 ljudi, pa samo stavljanje pod oružje na kraju održavanje stajaćeg statusa tolikog broja ljudi pod oružjem.... i to sve kad i ukoliko bi ih se uopće okupilo... zamisli vučića sa načelnikom generalštaba da priča ko sa gradonačelnikom niša.... ;)))))... to je strava trošak koji srbija čak ni uz pomoć rusije nije u stanju dugo servisirati... najduže 10 dana ako i toliko.... cijeli sustav puca po šavovima... ako ne znate kako to funkcionira pitajte mi smo to iskusili....Roki wrote:michaellcmacha wrote:ovo što pizzon spominje, je potpuno nerealno, a ja bih rekao i nemoguće... vi čak i kao nacija niste pretjerano disciplinirani i čak i da imate kapaciteta (dobnih skupina od 19-27 godina) za okupit 400 000 ljudi, više od većine iz razno raznih razloga se ne bi odazvalo... ne nužno od straha.... jedostavno ste takvi da baš ne prihvaćate autoritet... kod nas je pak bitno drugačije... hrvati su dosta disciplinirani i stoga su i uspjeli pod oružje povrh dragovoljne komponente koja je bila solidna, podići u cugu 200 000 ljudi... ali to je bilo tada i vv nikad više.... pogotovo sad kad su vrata europe širom otvorena....Roki wrote:michaellcmacha wrote:bracala ali to ti ne ukazuje da su ljudi spremni na odaziv za mobilizaciju, nego da se osjećaju nespremni u slučaju ratne ugroze i zato traže vraćanje vojnog roka....Roki wrote:
http://rs.n1info.com/a216160/Vesti/Vesti/Vecina-gradjana-Srbije-za-vracanje-obaveznog-vojnog-roka.html
kako ces se i odazvati na mobilizaciju kada je broj vojnih obveznika manji iz godine u godinu? od 2010. imaš prazan period (osim onih koji su doborovoljno služili) gde nemaš popunu spiskova potencijalnih rezervista, a imaš odliv onih koji su navršili 65 godina života i po zakonu ne mogu da budu pozivani.
da li je pižon ikada spomenuo nešto, a da je realno?
SRJ je 1999. godine imala pod oružjem preko 150.000 ljudi, od čega više od polovine na KiM, a da su trećinu od tog broja činili redovni vojnici.
2015-08-08
jastreb wrote:Baš je blesavo. Ne znam kome to može biti smiješno.Roki wrote:vuksadinare wrote:zlocesta djeca...'bre rap'
Kao i ovo:
,,genijalcima'' poput vučka...
Guest- Guest
Ma Srpska nam je najmanji problem. Veći problemi su nam Sarajevo,Travnik,pa i Bihać. Napose Bihać. Mi ih spasili od Srba,a oni arlauču ,omotavaju žene i puštaju brade.pizzon wrote:vuksadinare wrote:'kad mi daju miga razbit cu zagreb kao zvečku'... ..ovi iz zloceste djece kao da su vidjelice...sto se vucica tice...
lepo je receno, sve se nabalja jedino radi odbrane.
Bihaćka džamija će opet biti katedrala svetoga Antuna.
2014-04-22
Vasić u elementu.... ;)jastreb wrote:Baš je blesavo. Ne znam kome to može biti smiješno.Roki wrote:vuksadinare wrote:zlocesta djeca...'bre rap'
Kao i ovo:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nema ih više po hrvatskim bauštelama. Još do prije 5-6 godina nisi mogao disati od njih.
To smo rješili.
Još samo da povratimo lokale na hrvatskoj obali i otočadi i mi smo na konju.
A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
To smo rješili.
Još samo da povratimo lokale na hrvatskoj obali i otočadi i mi smo na konju.
A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
2014-04-22
Hr politika je neutraliziranje vojne prijetnje s istoka a ne neki napad na civile ( Srpsku ) i te šeme.
2014-04-11
...'njihova crkva nama je draga meta ali meni moja nije sveta'jastreb wrote:Ma Srpska nam je najmanji problem. Veći problemi su nam Sarajevo,Travnik,pa i Bihać. Napose Bihać. Mi ih spasili od Srba,a oni arlauču ,omotavaju žene i puštaju brade.pizzon wrote:vuksadinare wrote:'kad mi daju miga razbit cu zagreb kao zvečku'... ..ovi iz zloceste djece kao da su vidjelice...sto se vucica tice...
lepo je receno, sve se nabalja jedino radi odbrane.
Bihaćka džamija će opet biti katedrala svetoga Antuna.
2015-09-08
jastreb wrote:A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
znaju oni sa njima...
Guest- Guest
Hrvatska politika je američki otirač za noge.RayMabus wrote:Hr politika je neutraliziranje vojne prijetnje s istoka a ne neki napad na civile ( Srpsku ) i te šeme.
2014-04-22
pa na ozrenu i grmecu ste najebali ko zuti...Roki wrote:jastreb wrote:A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
znaju oni sa njima...
2015-09-08
Slobodan si da se prijaviš romanijskom korpusu kao dobrovoljac i odhebi više.jastreb wrote:Hrvatska politika je američki otirač za noge.RayMabus wrote:Hr politika je neutraliziranje vojne prijetnje s istoka a ne neki napad na civile ( Srpsku ) i te šeme.
2014-04-11
vuksadinare wrote:pa na ozrenu i grmecu ste najebali ko zuti...Roki wrote:jastreb wrote:A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
znaju oni sa njima...
zalomi se neki kiks. ugl. smo nadmoćno gazili turke na svim ratištima...
Guest- Guest
Andrićeva Bosna nije mi od interesa.RayMabus wrote:Slobodan si da se prijaviš romanijskom korpusu kao dobrovoljac i odhebi više.jastreb wrote:Hrvatska politika je američki otirač za noge.RayMabus wrote:Hr politika je neutraliziranje vojne prijetnje s istoka a ne neki napad na civile ( Srpsku ) i te šeme.
2014-04-22
1992..vecinom..poslije..njet..Roki wrote:vuksadinare wrote:pa na ozrenu i grmecu ste najebali ko zuti...Roki wrote:jastreb wrote:A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
znaju oni sa njima...
2015-09-08
Onda se prijavi u banjalučki ....i onako im fali ljudstva a takve kao ti primaju.jastreb wrote:Andrićeva Bosna nije mi od interesa.RayMabus wrote:Slobodan si da se prijaviš romanijskom korpusu kao dobrovoljac i odhebi više.jastreb wrote:Hrvatska politika je američki otirač za noge.RayMabus wrote:Hr politika je neutraliziranje vojne prijetnje s istoka a ne neki napad na civile ( Srpsku ) i te šeme.
2014-04-11
prijavit ce se on ko i epi,pizzon....na tastaturi...RayMabus wrote:Onda se prijavi u banjalučki ....i onako im fali ljudstva a takve kao ti primaju.jastreb wrote:Andrićeva Bosna nije mi od interesa.RayMabus wrote:Slobodan si da se prijaviš romanijskom korpusu kao dobrovoljac i odhebi više.jastreb wrote:Hrvatska politika je američki otirač za noge.RayMabus wrote:Hr politika je neutraliziranje vojne prijetnje s istoka a ne neki napad na civile ( Srpsku ) i te šeme.
2015-09-08
vuksadinare wrote:1992..vecinom..poslije..njet..Roki wrote:vuksadinare wrote:pa na ozrenu i grmecu ste najebali ko zuti...Roki wrote:jastreb wrote:A šta ćete vi po Banjaluci,Romaniji,Bijeljini,Majevici,Grmeču,Kozari i Ozrenu,boli me ...
znaju oni sa njima...
ionako se '92 uzelo sve što je bilo potrebno i odbranilo ono što je trebalo da se odbrani, osim bosanske krajine i bihaća.
Guest- Guest
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Vucic: BiH nikad vise nece imati problema sa Srbijom
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
Page 6 of 18