Liberalizam objašnjen u 10 sekundi
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Liberalizam objašnjen u 10 sekundi
liberalizam u sonovi nije losa ideja..uostalom ko i sve manje vise ideologije..ali jedno ej osnova drugo praksa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo je strašan mit,vuksadinare wrote:liberalizam u sonovi nije losa ideja..uostalom ko i sve manje vise ideologije..ali jedno ej osnova drugo praksa
liberalizam je jedina dobra ideologija, sve ostale su fašističke.
ne postoji dobra ideja koja se eto u praksi izjalovi- ot mit zapravo samo iskupljuje kumuniste.
2014-04-16
kako nas neš eliminirati kad želiš eliminirati svas privatni cash money?deda wrote:
vama nisam problem ja eugeničar, jer neću vas ja eliminirati, stvar je da sami sebe spotičete i sabotirate
mislin, ni problem u tome koliki ti je kurac, nego koliki su ti centralnoplanerski apetiti. ti si, jebote, epikur na kvadrat
2014-04-16
asilovski wrote:
U biti konverzacijom s tobom oštećujemo se za vrijeme koje smo potrošili na čitanja bljuvotina, a onda odgovaranje na iste da ne govorim izmaklu korist koju smo imali jer si nam pokvario ostatak dana a koji bi nam sigurno bio ugodan da nismo naltetili na tebe, koju usput ovo sve skupa pišeš isključivo jer si dijete puno kontradiktornih emocija i frustracija, pa ti je jedini način da se ispuvaš te da prcaš na forumu, to je ujedno i tvoja svrha barem za sada
Guest- Guest
hahadeda wrote:asilovski wrote:
U biti konverzacijom s tobom oštećujemo se za vrijeme koje smo potrošili na čitanja bljuvotina, a onda odgovaranje na iste da ne govorim izmaklu korist koju smo imali jer si nam pokvario ostatak dana a koji bi nam sigurno bio ugodan da nismo naltetili na tebe, koju usput ovo sve skupa pišeš isključivo jer si dijete puno kontradiktornih emocija i frustracija, pa ti je jedini način da se ispuvaš te da prcaš na forumu, to je ujedno i tvoja svrha barem za sada
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nema to veze s emocijama, ti (a ne ja) se zalažeš za socijal-darvinizam, a u socijal-darvinizmu te ubiju kao psa, samo zato jer si slabiji. Istina, ne bih ni ja puno bolje prošao u takvom sustavu, ali malo je njih koji bi. Zato je zalaganje za takav sustav samo po sebi - samoubojstvo. Socijal-darvinizam je jednostavan, imaš ring i Fedora Emelianenka.deda wrote:melkior wrote:Jesi li se ikada zapitao zašto misliš da bi baš ti preživio svijet genetskog inženjeringa i socijal-darvinizma, za koji se zalažeš? Pa imam i ja smartfon, i plaću veću od tisuću eura, a ubio bih te kao psa. Zapamti, iza svakog jakog dolazi još jači, nitko nije najjači zauvijek, možda eventualno tek u jednom trenutku je dovoljno jak da bude prvi, jedno vrijeme.deda wrote:melkior wrote:Ali za razliku od tebe koji imaš naviku komentirati i ono što očigledno ne razumiješ, ja barem znam u čemu sam doma a u ostalo se ne petljam
tebe smeta istina iznesena o lažima
ti bi ubio mene kao psa jer si vođen emocijama,
Pobjednik uzima sve, i jede srce poraženog neprijatelja
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
marcellus wrote:govinda wrote:glupaca..policajca na demonstracijama udaras ciglom, pospes benzinom, bacis mu krec ispod one zastitne maske...
i onda raspališ rafal po ambasadi...
Uz Tekbir i Alahu ekber. Multi-kulti!
Stribor-
2015-09-22
cigane talijanski, jesam ti rekao da mi se ne obracas?Stribor wrote:marcellus wrote:govinda wrote:glupaca..policajca na demonstracijama udaras ciglom, pospes benzinom, bacis mu krec ispod one zastitne maske...
i onda raspališ rafal po ambasadi...
Uz Tekbir i Alahu ekber. Multi-kulti!
2016-11-17
govinda nije islamski fanatik
al je radikal.
al je radikal.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel se sjećate kad je naš Zvonimir Boban onda udario četničkog policajca?
To je bilo prije rata. Njegova je zasluga što danas imamo Hrvatsku.
To je bilo prije rata. Njegova je zasluga što danas imamo Hrvatsku.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Prokleti liberalizam
» Liberalizam se okreće protiv demokracije
» PET SEKUNDI
» Liberalizam i populizam od Francuske revolucije do danas
» Jutarnji u Berlinu: Sve je ok, malo lampiona i liberalizam ide dalje
» Liberalizam se okreće protiv demokracije
» PET SEKUNDI
» Liberalizam i populizam od Francuske revolucije do danas