Ode Dodo...
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode Dodo...
jah, bas budala...a djevojcice si silovao?Stanojko wrote:Paaa...`nako... Moglo je i bolje... Rek`o ja Milisavu "Mile, burazere, hocemo li i zene i decu?", a on budala, sve se nesto snebiva...govinda wrote:Jesi ponosan na ucinjeno?Stanojko wrote:Nisam imao kad. Veliki posao, malo vremena...govinda wrote:Jesi manikirao ruke i u Srebrenici?Stanojko wrote:
Procita me brale, ko otvorenu knjigu... Odoh do kozmeticara na manikir, ne volim da mi krv unistava ruke dok koljem...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Pa sad. Kad mi neki kažu da bi rado klali siročad po Bratuncu, ja ih stavim na spisak. Za svaki slučaj.govinda wrote:Pa pitam brate da ne gubim vrijeme ovdje..dakle, i ti si koljac, samo cekas priliku?dzango wrote:Ko se kurči? Normalno pričamo. Šta si ti sad zapeo za to klanje? Ima dana jebote.govinda wrote:pa koja ti je svrha kurciti se ovdje da si cetnik ako nisi spreman da koljes? Ili bi da to klanje uradi neko drugi za tebe?dzango wrote:Budala?maggie13 wrote:
nek'je cetnik, al'je nas..:D
Tako i ti, samo ono drugo :-)
Ja nisam ni bio u Bosni. Samo u Hercegovini.govinda wrote:ma ti me ne tjeras iz Bosne, ti bi samo da me zakoljes...dzango wrote:Ko te bre tera? Ja sam prvi rekao da treba da budeš zaštićena vrsta na forumu jer nam fali takvih.govinda wrote:pa kad mi neko ovdje kaze da me zeli zaklati ili pustiti plin na mene ili me protjerati onda to shvatim malo osobno...maggie13 wrote:preosobno dozivljava forum :-Sdzango wrote:
Budala?
U modi ti spiskovi na ovom forumu....dobro, razjasnili smo ko je sta..zanimljivo drustvo psihopata i pedofila na ovom forumu...dzango wrote:Pa sad. Kad mi neki kažu da bi rado klali siročad po Bratuncu, ja ih stavim na spisak. Za svaki slučaj.govinda wrote:Pa pitam brate da ne gubim vrijeme ovdje..dakle, i ti si koljac, samo cekas priliku?dzango wrote:Ko se kurči? Normalno pričamo. Šta si ti sad zapeo za to klanje? Ima dana jebote.govinda wrote:pa koja ti je svrha kurciti se ovdje da si cetnik ako nisi spreman da koljes? Ili bi da to klanje uradi neko drugi za tebe?dzango wrote:
Budala?
2016-11-17
Pa jesi klao po hercegovini?dzango wrote:Ja nisam ni bio u Bosni. Samo u Hercegovini.govinda wrote:ma ti me ne tjeras iz Bosne, ti bi samo da me zakoljes...dzango wrote:Ko te bre tera? Ja sam prvi rekao da treba da budeš zaštićena vrsta na forumu jer nam fali takvih.govinda wrote:pa kad mi neko ovdje kaze da me zeli zaklati ili pustiti plin na mene ili me protjerati onda to shvatim malo osobno...maggie13 wrote:
preosobno dozivljava forum :-S
2016-11-17
Kažu da ako tražiš nevolju, naći ćeš je.govinda wrote:U modi ti spiskovi na ovom forumu....dobro, razjasnili smo ko je sta..zanimljivo drustvo psihopata i pedofila na ovom forumu...dzango wrote:Pa sad. Kad mi neki kažu da bi rado klali siročad po Bratuncu, ja ih stavim na spisak. Za svaki slučaj.govinda wrote:Pa pitam brate da ne gubim vrijeme ovdje..dakle, i ti si koljac, samo cekas priliku?dzango wrote:Ko se kurči? Normalno pričamo. Šta si ti sad zapeo za to klanje? Ima dana jebote.govinda wrote:
pa koja ti je svrha kurciti se ovdje da si cetnik ako nisi spreman da koljes? Ili bi da to klanje uradi neko drugi za tebe?
Nisam. Meni je to suvišno intimiziranje.govinda wrote:Pa jesi klao po hercegovini?dzango wrote:Ja nisam ni bio u Bosni. Samo u Hercegovini.govinda wrote:ma ti me ne tjeras iz Bosne, ti bi samo da me zakoljes...dzango wrote:Ko te bre tera? Ja sam prvi rekao da treba da budeš zaštićena vrsta na forumu jer nam fali takvih.govinda wrote:
pa kad mi neko ovdje kaze da me zeli zaklati ili pustiti plin na mene ili me protjerati onda to shvatim malo osobno...
jebote kakvi ste vi srbi dzango,stanojko mekusci..nismo ovo nismo ono..a ratovali bi...bolje se vi uhvatite kuhace
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I hrvatska ce morati sada promijeniti politiku podrske cjelovitoj bih , ionako vec debwlo zaostaje.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sramota bi bilo za ustaše tebe s njima porediti.... realno i mene dođe sramota koji nisam ustaša...epikur37 wrote:Tocno vucko e al ti to objasni kolegi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne znam koji se kurac govinda uzjebo i zapeo za ovih par naših srbova kad smo odavno skopčali da im je glavni fajter pizzon (on je ratovao na kosovu, u stvari nije ni stigo do kosova al aj dobro) i serbinjo koji je na sam zvuk škripanja "belih oprtača" pobjegao glavom bez obzira i sa štajge u Milanu dizao 3 prsta....
2015-08-08
inace ucitelji po vokaciji bijahu mahom komesarimichaellcmacha wrote:sramota bi bilo za ustaše tebe s njima porediti.... realno i mene dođe sramota koji nisam ustaša...epikur37 wrote:Tocno vucko e al ti to objasni kolegi.
2015-09-08
to se i ja pitam...daleko su ti od cetnika...citaju politiku..b92...ne vole seselja,nikolica,vucica....a nisu im dragi bas ni ovi iz dveri..michaellcmacha wrote:ne znam koji se kurac govinda uzjebo i zapeo za ovih par naših srbova kad smo odavno skopčali da im je glavni fajter pizzon (on je ratovao na kosovu, u stvari nije ni stigo do kosova al aj dobro) i serbinjo koji je na sam zvuk škripanja "belih oprtača" pobjegao glavom bez obzira i sa štajge u Milanu dizao 3 prsta....
2015-09-08
nije valjda da ce nam
ukinuti dan srpske
da uvazimo stavove sarajeva
da nosimo turski barjak
u ime bih, jedinstvene, hahaha
bravo tramp bravo dodik bravo brsvo
ukinuti dan srpske
da uvazimo stavove sarajeva
da nosimo turski barjak
u ime bih, jedinstvene, hahaha
bravo tramp bravo dodik bravo brsvo
Guest- Guest
ja tvrdim i nitko me ne mre razuvjeriti da je epikur ustašovao više od bilo koga kog ja poznam samo je to trajalo dok se stvari stubokom nisu promijenile... također iz njegovih upisa se da iščitati simpatiziranje krvolokanja, samo on dobro pazi da to baš ne bude preočito...vuksadinare wrote:inace ucitelji po vokaciji bijahu mahom komesarimichaellcmacha wrote:sramota bi bilo za ustaše tebe s njima porediti.... realno i mene dođe sramota koji nisam ustaša...epikur37 wrote:Tocno vucko e al ti to objasni kolegi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dodik pozvan na inauguraciju Trampa
22/12/2016 14:56
bogami, ako ovako nastavi, dogurace do beograda !
lici mu )
Guest- Guest
ma kakav ustasa..da je to bio bio bi na liniji...on je od onih kad zagusti nit luk jeo nit mirisao...michaellcmacha wrote:ne znam koji se kurac govinda uzjebo i zapeo za ovih par naših srbova kad smo odavno skopčali da im je glavni fajter pizzon (on je ratovao na kosovu, u stvari nije ni stigo do kosova al aj dobro) i serbinjo koji je na sam zvuk škripanja "belih oprtača" pobjegao glavom bez obzira i sa štajge u Milanu dizao 3 prsta....
2015-09-08
hahah,
mogu da zamislim sarajevske face da dodik postane
predsednik srbije :))
Guest- Guest
Ma zanimljivo mi to....ono sve cetnik do cetnika, Srbija, svetosavlje, izmisljene nacije, pobjednici, sve bi srokali samo da hoce....i upitas ih vrlo jednostavno "A zasto bi mene klao?" i pocnu neka izvinjenja, te nisam ja to nikad rekao te nisi normalan...jbt, ili si cetnik sto posto ili nisi cetnik nikako..ne moze se biti cetnik napola...michaellcmacha wrote:ne znam koji se kurac govinda uzjebo i zapeo za ovih par naših srbova kad smo odavno skopčali da im je glavni fajter pizzon (on je ratovao na kosovu, u stvari nije ni stigo do kosova al aj dobro) i serbinjo koji je na sam zvuk škripanja "belih oprtača" pobjegao glavom bez obzira i sa štajge u Milanu dizao 3 prsta....
2016-11-17
Meni ta misao izmami osmijeh na lice i stvarno vam zelim od srca da vam on bude Predsjednik :)))) ehhehehhhee..pizzon wrote:hahah,
2016-11-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» car dodo na aparatima
» Dodo car leša
» Đukanović: More Dodo...
» Dodo i Kolinda u Motaru
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
» Dodo car leša
» Đukanović: More Dodo...