Ode Dodo...
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode Dodo...
Meni ta misao izmami osmijeh na lice i stvarno vam zelim od srca da vam on bude Predsjednik :)))) ehhehehhhee..pizzon wrote:hahah,
mogu da zamislim sarajevske face da dodik postane
predsednik srbije :))
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda,
ajde, budi hrabar, priznaj da imas lepe snove,
koje krijes do svih, sebe samog.
kako ljubis i grlis pradedovski krst !
Guest- Guest
Stvarno mislis da me time mozes isprovocirati? I to ti koji si spreman zaklati i mene i cijelu moju porodicu u ime nekog srpstva? Samo tvoje postojanje je provokacija ali sta ces, nekog Bog obdari srecom a nekog ucini psihopatom kao tebe...pizzon wrote:govinda,
2016-11-17
prestani vise sa tim klanjem.govinda wrote:Stvarno mislis da me time mozes isprovocirati? I to ti koji si spreman zaklati i mene i cijelu moju porodicu u ime nekog srpstva? Samo tvoje postojanje je provokacija ali sta ces, nekog Bog obdari srecom a nekog ucini psihopatom kao tebe...pizzon wrote:govinda,
moje postojanje je provokacija ?
lupetanje !
koji postojim ovde vekovima i vekovima,
a ti koji si prigrlio veru okupatora, ti si ok,
ti si nesto prijatno. ajde, ne lupetaj.
ja sam za tebe fundamentalni element balkana
Guest- Guest
Zasto da prestanem? Klao bi, samo cekas priliku..evo, svaka tvoja rijec to odaje..koljac i silovatelj..nista drugo...pizzon wrote:prestani vise sa tim klanjem.govinda wrote:Stvarno mislis da me time mozes isprovocirati? I to ti koji si spreman zaklati i mene i cijelu moju porodicu u ime nekog srpstva? Samo tvoje postojanje je provokacija ali sta ces, nekog Bog obdari srecom a nekog ucini psihopatom kao tebe...pizzon wrote:govinda,
lupetanje !
2016-11-17
a tko od tvojih ono moli boga za potvrdu svetosti blaženog Alojzija Stepinca..... mama ili tata... :))pizzon wrote:govinda,
2015-08-08
ti si kurac od ovce, ti si prvo bio katolik, kao i svi tvoji preci i srodnici i sunarodnici... ako ćemo realno pravoslavlje vam ionako uopće ne pristaje, s obzirom da je jedino vaše pravoslavlje do te mjere izvitopereno da ne liči ni kojem drugom pravoslavlju... ;)pizzon wrote:prestani vise sa tim klanjem.govinda wrote:Stvarno mislis da me time mozes isprovocirati? I to ti koji si spreman zaklati i mene i cijelu moju porodicu u ime nekog srpstva? Samo tvoje postojanje je provokacija ali sta ces, nekog Bog obdari srecom a nekog ucini psihopatom kao tebe...pizzon wrote:govinda,
lupetanje !
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
2016-11-17
govinda wrote:Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
ma, otvoreno te zajebava
Guest- Guest
Ne zajebava mene...covjek kaze da bi klao i silovao i da je to radio...a ja mu vjerujem jer je to taj mentalni sklop..naravno, dovoljno je mudar da ne kaze da je klao po Slavoniji, ipak je ovo hrvatski forum..a eto, upitaj tog cetnika iz Mirkovaca je li klao po Slavoniji? Cetnik je, ubica i spihopata...on, dzango, pizon...sve su to psihopate koji cekaju trenutak...Noor wrote:govinda wrote:Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
ma, otvoreno te zajebava
2016-11-17
govinda wrote:Ne zajebava mene...covjek kaze da bi klao i silovao i da je to radio...a ja mu vjerujem jer je to taj mentalni sklop..naravno, dovoljno je mudar da ne kaze da je klao po Slavoniji, ipak je ovo hrvatski forum..a eto, upitaj tog cetnika iz Mirkovaca je li klao po Slavoniji? Cetnik je, ubica i spihopata...on, dzango, pizon...sve su to psihopate koji cekaju trenutak...Noor wrote:govinda wrote:Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
ma, otvoreno te zajebava
a pišeš tek koji tjedan s njima, nećeš ti dugo ovdje.
govinda wrote:Ne zajebava mene...covjek kaze da bi klao i silovao i da je to radio...a ja mu vjerujem jer je to taj mentalni sklop..naravno, dovoljno je mudar da ne kaze da je klao po Slavoniji, ipak je ovo hrvatski forum..a eto, upitaj tog cetnika iz Mirkovaca je li klao po Slavoniji? Cetnik je, ubica i spihopata...on, dzango, pizon...sve su to psihopate koji cekaju trenutak...Noor wrote:govinda wrote:Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
ma, otvoreno te zajebava
zajebava, jer baš na tome inzistiraš.
stanojko nije u toj košari.
Guest- Guest
pa dovoljno mi je desetak necijih postova da skontam ko je ko...kic wrote:govinda wrote:Ne zajebava mene...covjek kaze da bi klao i silovao i da je to radio...a ja mu vjerujem jer je to taj mentalni sklop..naravno, dovoljno je mudar da ne kaze da je klao po Slavoniji, ipak je ovo hrvatski forum..a eto, upitaj tog cetnika iz Mirkovaca je li klao po Slavoniji? Cetnik je, ubica i spihopata...on, dzango, pizon...sve su to psihopate koji cekaju trenutak...Noor wrote:govinda wrote:Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
ma, otvoreno te zajebava
a pišeš tek koji tjedan s njima, nećeš ti dugo ovdje.
2016-11-17
ah, divne li zaejbancije reci kako je neko klao..mogu li se i ja tako zajebavati? Hajd da okrenemo onda sve na salu, jel moze?Noor wrote:govinda wrote:Ne zajebava mene...covjek kaze da bi klao i silovao i da je to radio...a ja mu vjerujem jer je to taj mentalni sklop..naravno, dovoljno je mudar da ne kaze da je klao po Slavoniji, ipak je ovo hrvatski forum..a eto, upitaj tog cetnika iz Mirkovaca je li klao po Slavoniji? Cetnik je, ubica i spihopata...on, dzango, pizon...sve su to psihopate koji cekaju trenutak...Noor wrote:govinda wrote:Onaj stanojko otvoreno kaze da bi opet klao i silovao djevojcice, ti si malo mudriji pa neces to da kazes naglas...
ma, otvoreno te zajebava
zajebava, jer baš na tome inzistiraš.
stanojko nije u toj košari.
2016-11-17
ok, da skratimo pricu, ja i dalje mislim o njima to sto mislim a da se ne bi eto neko nasao uvrijedjen to svoje misljenje cu zadrzati i necu ga ponavljati...
2016-11-17
govinda wrote:ok, da skratimo pricu, ja i dalje mislim o njima to sto mislim a da se ne bi eto neko nasao uvrijedjen to svoje misljenje cu zadrzati i necu ga ponavljati...
možel treći?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» car dodo na aparatima
» Dodo car leša
» Đukanović: More Dodo...
» Dodo i Kolinda u Motaru
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
» Dodo car leša
» Đukanović: More Dodo...