Ode Dodo...
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode Dodo...
duhovito..pitam te otvoreno, je li zelis klati po Bosni ili si virtualni cetnik koji piskara po forumima?Stanojko wrote:Sto bre brate srbine? Pa Bozic tek za 3 nedelje... Nista prase, nista jagnje...Sad je post, znas i sam.govinda wrote:Oj cetnici, jeste naostrili nozeve?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Koliko si ljudi stavio na spisak?epikur37 wrote:Jel moze treci? :)
2016-11-17
Lipo te pitam, jel moze treci .. .:) ne kmeci negi odgovori
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve neki kurcevi cetnici, ustase i islamofobi..a kad ih pitas otvoreno onda sute ko picke...
2016-11-17
A ja tebe lijepo pitam koliko ljudi si stavio na spisak za likvidaciju? Milion ce te zadovoljiti?epikur37 wrote:Lipo te pitam, jel moze treci .. .:) ne kmeci negi odgovori
2016-11-17
Jel moze treci da pazarimo il nastavljate u provaliju koja se siri?
2015-08-06
Ja najvise volim da koljem po Bosni. To me pali. Ne mogu da ti opisem taj osecaj kad prigudis po Romaniji i Trebevicu. A u Tuzli mi je klanje totalni hit!govinda wrote:duhovito..pitam te otvoreno, je li zelis klati po Bosni ili si virtualni cetnik koji piskara po forumima?Stanojko wrote:Sto bre brate srbine? Pa Bozic tek za 3 nedelje... Nista prase, nista jagnje...Sad je post, znas i sam.govinda wrote:Oj cetnici, jeste naostrili nozeve?
kao sto rekoh, ti bi da stojis na rubu te provalije i pokazujes prsto ko ide u nju..drago mi je sto si me pozvao na ovaj forum, imam rijetku priliku da vidim toliko psihopata na jednom mjestu...epikur37 wrote:Jel moze treci da pazarimo il nastavljate u provaliju koja se siri?
2016-11-17
a dobro, imas muda javno priznati, svaka cast...mada me nisi iznenadio..dakle, koljac, kad koljes, je li volis i silovati stogod?Stanojko wrote:Ja najvise volim da koljem po Bosni. To me pali. Ne mogu da ti opisem taj osecaj kad prigudis po Romaniji i Trebevicu. A u Tuzli mi je klanje totalni hit!govinda wrote:duhovito..pitam te otvoreno, je li zelis klati po Bosni ili si virtualni cetnik koji piskara po forumima?Stanojko wrote:Sto bre brate srbine? Pa Bozic tek za 3 nedelje... Nista prase, nista jagnje...Sad je post, znas i sam.govinda wrote:Oj cetnici, jeste naostrili nozeve?
2016-11-17
Pre ili posle klanja. Iskreno, ne pravim pitanje...govinda wrote:a dobro, imas muda javno priznati, svaka cast...mada me nisi iznenadio..dakle, koljac, kad koljes, je li volis i silovati stogod?Stanojko wrote:Ja najvise volim da koljem po Bosni. To me pali. Ne mogu da ti opisem taj osecaj kad prigudis po Romaniji i Trebevicu. A u Tuzli mi je klanje totalni hit!govinda wrote:duhovito..pitam te otvoreno, je li zelis klati po Bosni ili si virtualni cetnik koji piskara po forumima?Stanojko wrote:Sto bre brate srbine? Pa Bozic tek za 3 nedelje... Nista prase, nista jagnje...Sad je post, znas i sam.govinda wrote:Oj cetnici, jeste naostrili nozeve?
...kad nece biti pjevaca na inauguraciji jer su svi redom otkazali dobar je i dodo da zapjeva..'ne moze nam nitko nista..'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaze govinda ne da treci....a nista eto pa pricaj sa stanojkom :D
2015-08-06
zanimljivo...nisam strucnjak, moram priznati ali mi je jako zanimljivo da razgovaram sa jednim psihopatom...dakle, spremas se da me koljes?Stanojko wrote:Pre ili posle klanja. Iskreno, ne pravim pitanje...govinda wrote:a dobro, imas muda javno priznati, svaka cast...mada me nisi iznenadio..dakle, koljac, kad koljes, je li volis i silovati stogod?Stanojko wrote:Ja najvise volim da koljem po Bosni. To me pali. Ne mogu da ti opisem taj osecaj kad prigudis po Romaniji i Trebevicu. A u Tuzli mi je klanje totalni hit!govinda wrote:duhovito..pitam te otvoreno, je li zelis klati po Bosni ili si virtualni cetnik koji piskara po forumima?Stanojko wrote:
Sto bre brate srbine? Pa Bozic tek za 3 nedelje... Nista prase, nista jagnje...Sad je post, znas i sam.
2016-11-17
a zanimljivo mi je pricati sa njim...psihopata...zadnji put sam takvog jednog ubicu vidio 1989. na praksi iz sudske psihijatrije...epikur37 wrote:Kaze govinda ne da treci....a nista eto pa pricaj sa stanojkom :D
2016-11-17
Evo, spremam se lagano... Zakazao sam frizera, streljanu i krojaca... Ja kad koljem, ja to sa stilom...govinda wrote:zanimljivo...nisam strucnjak, moram priznati ali mi je jako zanimljivo da razgovaram sa jednim psihopatom...dakle, spremas se da me koljes?Stanojko wrote:Pre ili posle klanja. Iskreno, ne pravim pitanje...govinda wrote:a dobro, imas muda javno priznati, svaka cast...mada me nisi iznenadio..dakle, koljac, kad koljes, je li volis i silovati stogod?Stanojko wrote:Ja najvise volim da koljem po Bosni. To me pali. Ne mogu da ti opisem taj osecaj kad prigudis po Romaniji i Trebevicu. A u Tuzli mi je klanje totalni hit!govinda wrote:
duhovito..pitam te otvoreno, je li zelis klati po Bosni ili si virtualni cetnik koji piskara po forumima?
A jesi vec klao muslimane ranije?Stanojko wrote:Evo, spremam se lagano... Zakazao sam frizera, streljanu i krojaca... Ja kad koljem, ja to sa stilom...govinda wrote:zanimljivo...nisam strucnjak, moram priznati ali mi je jako zanimljivo da razgovaram sa jednim psihopatom...dakle, spremas se da me koljes?Stanojko wrote:Pre ili posle klanja. Iskreno, ne pravim pitanje...govinda wrote:a dobro, imas muda javno priznati, svaka cast...mada me nisi iznenadio..dakle, koljac, kad koljes, je li volis i silovati stogod?Stanojko wrote:
Ja najvise volim da koljem po Bosni. To me pali. Ne mogu da ti opisem taj osecaj kad prigudis po Romaniji i Trebevicu. A u Tuzli mi je klanje totalni hit!
2016-11-17
Imamo hita za inaguraciju:vuksadinare wrote:...kad nece biti pjevaca na inauguraciji jer su svi redom otkazali dobar je i dodo da zapjeva..'ne moze nam nitko nista..'
Vis govinda cim skicnes malo izvan bosnjackih medija sve zlocinci, genocid i psihopate.....
2015-08-06
pa ovaj stanojko i jeste psihopata...epikur37 wrote:Vis govinda cim skicnes malo izvan bosnjackih medija sve zlocinci, genocid i psihopate.....
2016-11-17
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» car dodo na aparatima
» Dodo car leša
» Đukanović: More Dodo...
» Dodo i Kolinda u Motaru
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti
» Dodo car leša
» Đukanović: More Dodo...
» Dodo i Kolinda u Motaru
» dodo iz tkz. republike sumske prijeti