dodo iz tkz. republike sumske prijeti
Page 1 of 1
dodo iz tkz. republike sumske prijeti
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u nedjelju je zaprijetio kako bi Hrvati u Bosni i Hercegovini mogli snositi posljedice zbog činjenice da je hrvatska policija uhitila bivšeg časnika vojske bosanskih Srba Danu Lukajića osumnjičenog za ratne zločine počinjene nad zatočenicima u logoru Manjača.
Komentirajući uhićenje Lukajića, kojemu je određen jednomjesečni pritvor u sklopu istrage pokrenute zbog sumnje da je zapovjedio i izravno sudjelovao u zlostavljanima zatočenika u logoru Manjača, Dodik je kazao kako bi Hrvatskoj "bilo najpametnije" da ga odmah oslobodi, zaprijetivši kao će u protivnom biti posljedica.
"Hrvatskoj bi to bilo najpametnije da učini zbog dobrih odnosa koje njegujemo i pokušavamo izgraditi i s Hrvatima u BiH", kazao je Dodik
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dodik-zaprijetio-hrvatskoj-zbog-hapsenja-sefa-sigurnosti-logora-manjaca-bilo-bi-najpametnije-da-ga-odmah-oslobodite-ili-ce-biti-posljedica/7546050/
Komentirajući uhićenje Lukajića, kojemu je određen jednomjesečni pritvor u sklopu istrage pokrenute zbog sumnje da je zapovjedio i izravno sudjelovao u zlostavljanima zatočenika u logoru Manjača, Dodik je kazao kako bi Hrvatskoj "bilo najpametnije" da ga odmah oslobodi, zaprijetivši kao će u protivnom biti posljedica.
"Hrvatskoj bi to bilo najpametnije da učini zbog dobrih odnosa koje njegujemo i pokušavamo izgraditi i s Hrvatima u BiH", kazao je Dodik
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dodik-zaprijetio-hrvatskoj-zbog-hapsenja-sefa-sigurnosti-logora-manjaca-bilo-bi-najpametnije-da-ga-odmah-oslobodite-ili-ce-biti-posljedica/7546050/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: dodo iz tkz. republike sumske prijeti
"Hrvatskoj bi to bilo najpametnije da učini zbog dobrih odnosa koje njegujemo i pokušavamo izgraditi i s Hrvatima u BiH"
dodo ruzo neubrana nemas ti dobre odnose s hrvatima nego s@epikurima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tema za epija (dodo care)
https://www.vecernji.hr/vijesti/dodik-hrvatskoj-bi-bilo-najpametnije-da-oslobodi-lukajica-inace-ce-biti-posljedica-1255593
Ne znam tko je taj Lukajić, ako ima osnova za uhićenje neka institucije rade posao svoj.
A da je Dodik saveznik Hrvatima i HercegBosni, jeste.
Odigrao je politički više za njih nego Zagreb.
S druge strane ne znam kako je riješeno to pitanje s uhićenjima međudržavnim i ostalo.
A da je Dodik saveznik Hrvatima i HercegBosni, jeste.
Odigrao je politički više za njih nego Zagreb.
S druge strane ne znam kako je riješeno to pitanje s uhićenjima međudržavnim i ostalo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: dodo iz tkz. republike sumske prijeti
I to jeste tzv. republika sumska jer se inače radi o Republici Srpskoj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Elon Musk je iz republike šumske
» Naši prijatelji i saveznici protiv referenduma Republike Šumske
» Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Naši prijatelji i saveznici protiv referenduma Republike Šumske
» Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
Page 1 of 1