War on cash
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: War on cash
do austrije i nazad trošak recimo 200€ , a pokupiš lovu, čak i nije loše, recimo da imaš 5000€ koje hoćeš podić, može, jer RH država bi ti pokupila porezima 60%, ovako se isplati.. kako se zove ta banka ako nije tajna?Triny wrote:Imaš u Austriji banku za te stvari, govore i hrvatski.Pinochet wrote:od 1.1.2017 u RH zakon da država bez posebnih dozvola kontrolira naše tekuće račune.
Dakle šta možete u toj situaciji ako nešto love dobijate na tekući , tipa iz inozemstva ili rentanjem ili radeći freelance poslove.
Sjednete u auto-
odete u Bosnu. većini Hrvatske je BiH u dometu 2h vožnje.
u nekoj banci otvorite tekući kao strani resident.
lovu šaljete tamo. (naravno ako nisu pre-ogromni iznosi)
svako par mjeseci kada trebate cash, sjednete u auto, natankate 200kn goriva, i podigenete tipa 5000€ i unesete u Rh bez problema. čist novac ko suza
Guest- Guest
ja sam mislio da imaju samo u Zg bankomat... di je u St-u?Pinochet wrote:inače bitcoin je dobra šema, ima u splitu i ZGu i rijeci bankomat, ali vidio sam da uzimaju 5-10% vrijednosti , što je poprilično, međutim nekada je bolje i njima dati 5-10% nego državi 50-60%
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
STEIERMAERKISCHE BANKPinochet wrote:do austrije i nazad trošak recimo 200€ , a pokupiš lovu, čak i nije loše, recimo da imaš 5000€ koje hoćeš podić, može, jer RH država bi ti pokupila porezima 60%, ovako se isplati.. kako se zove ta banka ako nije tajna?Triny wrote:Imaš u Austriji banku za te stvari, govore i hrvatski.Pinochet wrote:od 1.1.2017 u RH zakon da država bez posebnih dozvola kontrolira naše tekuće račune.
Dakle šta možete u toj situaciji ako nešto love dobijate na tekući , tipa iz inozemstva ili rentanjem ili radeći freelance poslove.
Sjednete u auto-
odete u Bosnu. većini Hrvatske je BiH u dometu 2h vožnje.
u nekoj banci otvorite tekući kao strani resident.
lovu šaljete tamo. (naravno ako nisu pre-ogromni iznosi)
svako par mjeseci kada trebate cash, sjednete u auto, natankate 200kn goriva, i podigenete tipa 5000€ i unesete u Rh bez problema. čist novac ko suza
Kompetenzzentrum International Graz
Hauptplatz 22
Beim Rathaus
8011 Graz
AUSTRIJA
+43-50100-34139 ili
+43-50100-36018 ili
+43-50100-63361
Trinity-
2014-04-17
Bezveze, bolje onda online burzu.Pinochet wrote:zamisli investicije.. otvorit svoj prvi bitcoin bankomat..
Trinity-
2014-04-17
gle poanta je zaobić HDZove lopove koji rade u poreznoj.. a kako sa Bitcoinom to zaobić, osim što moraš... preko BTC bankomata.. ili?
Guest- Guest
Isposlovao ja štogod ili ne, ti si i dalje naporan s fašizmom, tim prije što je to, u tvom slučaju, ispraznica, rieč bez značenja kojom se naokolo razbacuješ. I to nakon što ti je fašizam osigurao besplatno školovanje. Odreci ga se! Ili uplati u proračun koliko je na tebe potrošeno.aben wrote:provoj na sljedećin sastanku sindikatov i vlade isposlovati da porezni obveznici ne smu zajebavati porezne konzumente na internetu,Regoč wrote:Naporan si ma kakav ja bio.aben wrote:ti si fašist, a jo sun naporan? lipo, borami.Regoč wrote:Abene, naporan si više s tim fašizmom.
do tada, amigo, ave fidel kastro! ili kako se već fašisti pozdravljaju nowadays..
Tvoje je gledište nepoviesno jer stanje iz 20. stoljeća projiciraš na srednji i stari viek. U ta doba vriednost kovanice ovisila je o gramaži plemenite kovine, a kad bi se kovale nove kovanice s manjim udjelom plemenite kovine, padala bi im vriednost. U krajnjem slučaju, tada ni nije pisao broj na kovanici, nego je vriednost ovisila o fizičkoj veličini.deda wrote:zlatnik od 5.000.000 njemačkih Maraka iz 1923.
njegova vrijednost je 5 milijuna maraka, koliko i piše na njemu
Triny wrote:Bezveze, bolje onda online burzu.Pinochet wrote:zamisli investicije.. otvorit svoj prvi bitcoin bankomat..
šta će mi online burza, kada ako i profitiraš na njoj, lovu moraš prebacivati na tekući, a onda ti Plenković i Marić mogu zaračunati zatezne kamate i razne poreze i kazne.
Guest- Guest
A nitko te neće pitati ništa ako bankomat nekeljiš na vidljivo i prometno mjesto?Pinochet wrote:Triny wrote:Bezveze, bolje onda online burzu.Pinochet wrote:zamisli investicije.. otvorit svoj prvi bitcoin bankomat..
šta će mi online burza, kada ako i profitiraš na njoj, lovu moraš prebacivati na tekući, a onda ti Plenković i Marić mogu zaračunati zatezne kamate i razne poreze i kazne.
Trinity-
2014-04-17
odričen ga se.Regoč wrote:Isposlovao ja štogod ili ne, ti si i dalje naporan s fašizmom, tim prije što je to, u tvom slučaju, ispraznica, rieč bez značenja kojom se naokolo razbacuješ. I to nakon što ti je fašizam osigurao besplatno školovanje. Odreci ga se! Ili uplati u proračun koliko je na tebe potrošeno.aben wrote:provoj na sljedećin sastanku sindikatov i vlade isposlovati da porezni obveznici ne smu zajebavati porezne konzumente na internetu,Regoč wrote:Naporan si ma kakav ja bio.aben wrote:ti si fašist, a jo sun naporan? lipo, borami.Regoč wrote:Abene, naporan si više s tim fašizmom.
do tada, amigo, ave fidel kastro! ili kako se već fašisti pozdravljaju nowadays..
ali trožin od vos fašistov uplatu rozlike jer sun ga preploti.
2014-04-16
Izračunaj, ali ne zaboravi sva cjepiva, vrtićke objede, školske pouke, studiranje...aben wrote:odričen ga se.Regoč wrote:Isposlovao ja štogod ili ne, ti si i dalje naporan s fašizmom, tim prije što je to, u tvom slučaju, ispraznica, rieč bez značenja kojom se naokolo razbacuješ. I to nakon što ti je fašizam osigurao besplatno školovanje. Odreci ga se! Ili uplati u proračun koliko je na tebe potrošeno.aben wrote:provoj na sljedećin sastanku sindikatov i vlade isposlovati da porezni obveznici ne smu zajebavati porezne konzumente na internetu,Regoč wrote:Naporan si ma kakav ja bio.aben wrote:
ti si fašist, a jo sun naporan? lipo, borami.
jes, dužni ste mi 100.000 eurov.Regoč wrote:Izračunaj, ali ne zaboravi sva cjepiva, vrtićke objede, školske pouke, studiranje...aben wrote:odričen ga se.Regoč wrote:Isposlovao ja štogod ili ne, ti si i dalje naporan s fašizmom, tim prije što je to, u tvom slučaju, ispraznica, rieč bez značenja kojom se naokolo razbacuješ. I to nakon što ti je fašizam osigurao besplatno školovanje. Odreci ga se! Ili uplati u proračun koliko je na tebe potrošeno.aben wrote:provoj na sljedećin sastanku sindikatov i vlade isposlovati da porezni obveznici ne smu zajebavati porezne konzumente na internetu,Regoč wrote:
Naporan si ma kakav ja bio.
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
pa, evo:
u vrtić nis hodi,
u skulu ste me natirali- 40, 000 e odštete
srednju mi niste organizirali, iako ste se na to obvezali--20 ooo e odštete
fakultet ste isporučili i nepovratno mi oštetili um glupostima, 40 000 odštete
u vrtić nis hodi,
2014-04-16
ovo zadnje je lakse ostecenje vidim, 1000 odsteteaben wrote:pa, evo:
u vrtić nis hodi,
Regoč-
2015-08-21
ali, ka se sitin vrimena ko sun mogo provesti na lopati...
pa jo ne zun osnovne stvari o životu, na primjer,
triban napraviti ogradu na vanjskin skalinama, betonskim,
pogodi sun se za neke tikule od 6cm, i mislin se saliti betonske stupiće na svaki metar, širine 8cm. jel dovoljno staviti u stupić po dvi šipke 8, ubušiti u skaline, i gori ih vezati na krunu?
pogodi sun se za neke tikule od 6cm, i mislin se saliti betonske stupiće na svaki metar, širine 8cm. jel dovoljno staviti u stupić po dvi šipke 8, ubušiti u skaline, i gori ih vezati na krunu?
2014-04-16
ali, ka se sitin vrimena ko sun mogo provesti na lopati...Leviathan2 wrote:ovo zadnje je lakse ostecenje vidim, 1000 odsteteaben wrote:pa, evo:
u vrtić nis hodi,
2014-04-16
zaboravljaš da su moji ploćali porez za te vještine. ne plaćali, preplaćivali.Regoč wrote:Nemoj rabiti znanja koja si stekao u tim ustanovama (recimo, čitanje i pisanje) te se odreci svega što si stekao tim znanjima pa ćemo onda računati.
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Orwellian new law’ seeks to ban cash transactions over $10,000
» Srbiji leglo 400 miliona eura, cash naravno...
» EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
» U.S. Government To Offer Each New Refugee Thousands Of Dollars In Social Services And Cash
» The “Lockdown” Has Turned America Into a Despotic, Cash-Strapped Basket-Case
» Srbiji leglo 400 miliona eura, cash naravno...
» EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
» U.S. Government To Offer Each New Refugee Thousands Of Dollars In Social Services And Cash
» The “Lockdown” Has Turned America Into a Despotic, Cash-Strapped Basket-Case
Page 5 of 6