War on cash
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: War on cash
zaboravljaš da su moji ploćali porez za te vještine. ne plaćali, preplaćivali.Regoč wrote:Nemoj rabiti znanja koja si stekao u tim ustanovama (recimo, čitanje i pisanje) te se odreci svega što si stekao tim znanjima pa ćemo onda računati.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
ja naucio i bez ustanova, 4 jezika matematiku, fiziku, kemiju, biologiju , rad na mjesalici, na kranu, na rovokopacu, znam i zasvajsat armaturu, i sve brez ustanovaaben wrote:zaboravljaš da su moji ploćali porez za te vještine. ne plaćali, preplaćivali.Regoč wrote:Nemoj rabiti znanja koja si stekao u tim ustanovama (recimo, čitanje i pisanje) te se odreci svega što si stekao tim znanjima pa ćemo onda računati.
a reci, jel dosta da stavin armaturi fi 8 u takove stupiće?Leviathan2 wrote:ja naucio i bez ustanova, 4 jezika matematiku, fiziku, kemiju, biologiju , rad na mjesalici, na kranu, na rovokopacu, znam i zasvajsat armaturu, i sve brez ustanovaaben wrote:zaboravljaš da su moji ploćali porez za te vještine. ne plaćali, preplaćivali.Regoč wrote:Nemoj rabiti znanja koja si stekao u tim ustanovama (recimo, čitanje i pisanje) te se odreci svega što si stekao tim znanjima pa ćemo onda računati.
2014-04-16
dovoljno, ionako nemaju nikakovu nosivu svrhu vec vise ukrasnuaben wrote:a reci, jel dosta da stavin armaturi fi 8 u takove stupiće?Leviathan2 wrote:ja naucio i bez ustanova, 4 jezika matematiku, fiziku, kemiju, biologiju , rad na mjesalici, na kranu, na rovokopacu, znam i zasvajsat armaturu, i sve brez ustanovaaben wrote:zaboravljaš da su moji ploćali porez za te vještine. ne plaćali, preplaćivali.Regoč wrote:Nemoj rabiti znanja koja si stekao u tim ustanovama (recimo, čitanje i pisanje) te se odreci svega što si stekao tim znanjima pa ćemo onda računati.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Orwellian new law’ seeks to ban cash transactions over $10,000
» Srbiji leglo 400 miliona eura, cash naravno...
» EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
» U.S. Government To Offer Each New Refugee Thousands Of Dollars In Social Services And Cash
» The “Lockdown” Has Turned America Into a Despotic, Cash-Strapped Basket-Case
» Srbiji leglo 400 miliona eura, cash naravno...
» EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
» U.S. Government To Offer Each New Refugee Thousands Of Dollars In Social Services And Cash
» The “Lockdown” Has Turned America Into a Despotic, Cash-Strapped Basket-Case
Page 6 of 6