EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
Page 1 of 1
EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
Despite dangers of what they could spend this money on, Brussels officials said it would help the tens of thousands of migrants arriving illegally in Greece "maintain their dignity."
http://www.express.co.uk/news/world/649487/Migrants-given-envelopes-stuffed-with-EU-cash-in-most-bizarre-twist-to-migrant-crisis-yet
http://www.express.co.uk/news/world/649487/Migrants-given-envelopes-stuffed-with-EU-cash-in-most-bizarre-twist-to-migrant-crisis-yet
catabbath-
2015-08-22
Re: EU želi davati ilegalnim imigrantima kuverte sa cash novcem
Odlično, saće moći platiti krijumčare i put za Kolen
Kermit-
2014-04-17
Će da migriram
Stvarno, čim grane sunce ja na prženje pa prek grane bez dokumenata i laprdam "aj from sirija, gou tu đermani".
Gdje treba doći?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Cim stignes siluj koju njemicu inace ti nece povjerovat.Regoč wrote:Stvarno, čim grane sunce ja na prženje pa prek grane bez dokumenata i laprdam "aj from sirija, gou tu đermani".
omni-
2014-04-12
Uh, dobro si me savjetovao, zaboravio bih to pa bih se izdao.omni wrote:Cim stignes siluj koju njemicu inace ti nece povjerovat.Regoč wrote:Stvarno, čim grane sunce ja na prženje pa prek grane bez dokumenata i laprdam "aj from sirija, gou tu đermani".
Similar topics
» EK : BiH mora proradit na ilegalnim imigracijama ako želi ostat u bezviznom režimu
» Soros vise ne zeli davati pare ljevicarskim medijima i agenturi u Hrvatskoj.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
» Soros vise ne zeli davati pare ljevicarskim medijima i agenturi u Hrvatskoj.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
Page 1 of 1