Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
Život je igra .....netko treba nauciti da je i pasivnost kad treba reagirati podržavanje terorizma ili neke loše akcije.pismejker wrote: cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije to neselektivna odmazada nego to ti je ovo : ISIL želi zavaditi ljude po sistemu religijoznosti , zavadi pa vladaj i baš oni koji bi trebali masovno dignit glas i prosvjedovat javno svaki dan da pokažu kako to nece proci ŠUTE.RayMabus wrote:Život je igra .....netko treba nauciti da je i pasivnost kad treba reagirati podržavanje terorizma ili neke loše akcije.pismejker wrote: cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..
To šta ti zoveš neselektivnom odmazdom ti je ovo . netko ih pušta da reagiraju al oni ništa , pušta i pušta , kad vidi da od toga ništa onda ce ih POBITI.
To je sve.
2014-04-11
Uglavnom prešutna podrška uz generaliziranje i dovodjenje u liniju sa drugim slucajevima..RayMabus wrote:Život je igra .....netko treba nauciti da je i pasivnost kad treba reagirati podržavanje terorizma ili neke loše akcije.pismejker wrote: cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..
Guest- Guest
Neselektivna odmazda-kad ti vise nije bitno da li je netko nesto ucinio,bitno je da pripada grupaciji religioznoj,nacionalno,ili...nego samo zgrabiš i zavrnes vratom kao piletu-cisto definicijaRayMabus wrote:Nije to neselektivna odmazada nego to ti je ovo : ISIL želi zavaditi ljude po sistemu religijoznosti , zavadi pa vladaj i baš oni koji bi trebali masovno dignit glas i prosvjedovat javno svaki dan da pokažu kako to nece proci ŠUTE.RayMabus wrote:Život je igra .....netko treba nauciti da je i pasivnost kad treba reagirati podržavanje terorizma ili neke loše akcije.pismejker wrote: cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..
To šta ti zoveš neselektivnom odmazdom ti je ovo . netko ih pušta da reagiraju al oni ništa , pušta i pušta , kad vidi da od toga ništa onda ce ih POBITI.
To je sve.
Guest- Guest
Sami pali sami se ubili ....a šta cu im ja ....nije moj problem i ne želim se zamarat sa trivijalnim tricama i debilima KOJI TO NISU ZASLUŽILI.pismejker wrote:Neselektivna odmazda-kad ti vise nije bitno da li je netko nesto ucinio,bitno je da pripada grupaciji religioznoj,nacionalno,ili...nego samo zgrabiš i zavrnes vratom kao piletu-cisto definicijaRayMabus wrote:Nije to neselektivna odmazada nego to ti je ovo : ISIL želi zavaditi ljude po sistemu religijoznosti , zavadi pa vladaj i baš oni koji bi trebali masovno dignit glas i prosvjedovat javno svaki dan da pokažu kako to nece proci ŠUTE.RayMabus wrote:Život je igra .....netko treba nauciti da je i pasivnost kad treba reagirati podržavanje terorizma ili neke loše akcije.pismejker wrote: cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..
To je sve.
2014-04-11
re
ako te nije briga sta onda meni postavljas provokativno pitanje tipa jesam li za terorizam ili sam protiv? De, odrasli smo ljudi, sta se povlacis pred mojim direktnim pitanjem? Boli tebe a i vecinu drugih na ovom forumu za evropu i njen problem sa izbjeglicama, crncima i arapima...samo je to bijedni izgovor da se verbalno izdrkavate nad bosanskim muslimanima...ja znam da je tako, ti znas da je tako, svi ovdje znaju da je tako i cemu onda to licemjerno ponasanje? Daj, picke sve redom...vecu kicmu ima ona budaletina prckov, on mi je makar jasno rekao sta bi uradio sa mnom..pismejker wrote:Čuj,budi jasan,GDJE ti vidiš prijetnju upućenu TEBI?govinda wrote:ma dobro, ti meni upucujes prikrivene prijetnje, evo vec u nekoliko postova ali te pustam da vidim dokle ces ici...dakle, nisi mi odgovorio na pitanje? Da li se ti, koji cinis 99.7 posto necega bojis 0,3 posto onog drugog necega? Ako se bojis zasto se bojis? Mislim, znam da ste vecina vas na ovom forumu nabrijani na fizicko istrebljenje muslimana (citaj muslimana u Bosni, boli vas kurac za Arapima po Evropi) pa eto, bujrum, istrijebite...mislim, ok, izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno, ono kad vidim kakvog kretena (a ima ih podosta ovdje) uhvatim malo zajebavati...dakle, decko, da te vidim, kreni u razjebavanje muslimana prvi...pismejker wrote:Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Doduše,kad dodje vrijeme svodjenja racuna.,tih 0.3 % ce debelo najebati.
Da,bojim se beskičmenjačke europske liberalne politike,koja je sposobna u svoje zakone ugraditi,ako naravno glupi narod dopusti,sve mehanizme da se ovaj tumor koji se širi Europom,bude jos zakonski pothranjivan.
U razgovoru se referiram na dogadjaje u Europi,zadnje,masakr na Weinacht marketu,i opcenito na "izbjeglice" iz arapskih zemalja.
Kako si se ti u tome prepoznao?Samo radi toga sto dijelite istu religiju,sa svim istim postulatima vrijednosti i odnosu naspram onih koji nisu u Islamu?
Za Bosnu me boli briga.Nije moje podrucje interesa.
Svakako nisam za neselektivno istrebljivanje BILO KOJE nacije ili religije,a ono sto si ti ZLOBNO ISKRENUO,je cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..Dakle princip akcije i reakcije.Ako to smatraš prijetnom,e pa ja tu ništa ne mogu.A iz gušta ili bilo cega drugoga,necu prvi niti poceti.Dobro,ja sam iznimno trpeljiv,ali ako druga strana pretjera,opet,nece biti moja krivica.
Svakako u islamskim drzavama ne bi bilo blagonaklono prihvaceno i gledano na javne izjave kršcana da ce ta drzava(iskamska) jednog dana biti kršcanska...vec bi se taj verbalni delikt kaznio oduzimanjem zivota.Tako da,kakogod iskrenes,jos uvijek smo daleko tolerantniji i humaniji u reakcijama,s obzirom na Islam
2016-11-17
Bit ce šta bude ...sve piše u Nostradamusu pa cemu razbivat glavu.
2014-04-11
pa dobro, ja bi ti sve kosti polomio ali ne zato sto si musliman nego zato sto si smece. Doduse to ti nikad nisam prije ni reko al ti volis lagat vise nego se kruva najest smradu.To sto si musliman mi se samo gadi, a to sto podrzavas ilegalno ubacivanje idiota koji su civilizacijski zaglavili u 15 stoljecu je posebna prica. Ubaci ih sebi u supak jebli te oni. Ko tebe uopce sta pita majmune, sta ti imas sa EU. Islam vec uveliko provodi fasizam pa me cudi kako ti kao antifasist to nisi primjetio nego se samo ustasa nesto dovezo smradu bosanski. Fuj smece smrdljivogovinda wrote:reako te nije briga sta onda meni postavljas provokativno pitanje tipa jesam li za terorizam ili sam protiv? De, odrasli smo ljudi, sta se povlacis pred mojim direktnim pitanjem? Boli tebe a i vecinu drugih na ovom forumu za evropu i njen problem sa izbjeglicama, crncima i arapima...samo je to bijedni izgovor da se verbalno izdrkavate nad bosanskim muslimanima...ja znam da je tako, ti znas da je tako, svi ovdje znaju da je tako i cemu onda to licemjerno ponasanje? Daj, picke sve redom...vecu kicmu ima ona budaletina prckov, on mi je makar jasno rekao sta bi uradio sa mnom..pismejker wrote:Čuj,budi jasan,GDJE ti vidiš prijetnju upućenu TEBI?govinda wrote:ma dobro, ti meni upucujes prikrivene prijetnje, evo vec u nekoliko postova ali te pustam da vidim dokle ces ici...dakle, nisi mi odgovorio na pitanje? Da li se ti, koji cinis 99.7 posto necega bojis 0,3 posto onog drugog necega? Ako se bojis zasto se bojis? Mislim, znam da ste vecina vas na ovom forumu nabrijani na fizicko istrebljenje muslimana (citaj muslimana u Bosni, boli vas kurac za Arapima po Evropi) pa eto, bujrum, istrijebite...mislim, ok, izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno, ono kad vidim kakvog kretena (a ima ih podosta ovdje) uhvatim malo zajebavati...dakle, decko, da te vidim, kreni u razjebavanje muslimana prvi...pismejker wrote:Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Doduše,kad dodje vrijeme svodjenja racuna.,tih 0.3 % ce debelo najebati.
Da,bojim se beskičmenjačke europske liberalne politike,koja je sposobna u svoje zakone ugraditi,ako naravno glupi narod dopusti,sve mehanizme da se ovaj tumor koji se širi Europom,bude jos zakonski pothranjivan.
U razgovoru se referiram na dogadjaje u Europi,zadnje,masakr na Weinacht marketu,i opcenito na "izbjeglice" iz arapskih zemalja.
Kako si se ti u tome prepoznao?Samo radi toga sto dijelite istu religiju,sa svim istim postulatima vrijednosti i odnosu naspram onih koji nisu u Islamu?
Za Bosnu me boli briga.Nije moje podrucje interesa.
Svakako nisam za neselektivno istrebljivanje BILO KOJE nacije ili religije,a ono sto si ti ZLOBNO ISKRENUO,je cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..Dakle princip akcije i reakcije.Ako to smatraš prijetnom,e pa ja tu ništa ne mogu.A iz gušta ili bilo cega drugoga,necu prvi niti poceti.Dobro,ja sam iznimno trpeljiv,ali ako druga strana pretjera,opet,nece biti moja krivica.
Svakako u islamskim drzavama ne bi bilo blagonaklono prihvaceno i gledano na javne izjave kršcana da ce ta drzava(iskamska) jednog dana biti kršcanska...vec bi se taj verbalni delikt kaznio oduzimanjem zivota.Tako da,kakogod iskrenes,jos uvijek smo daleko tolerantniji i humaniji u reakcijama,s obzirom na Islam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa tip sam trazi materijala, kad ga nema izmislja ga, pa reko kad me vec proziva za nesto sto nisam reko evo da I kazem retroaktivno. Nek nade di sam ja napiso sta bi ja to njemu navodno radio a ne da sere po dnevnoj potrebi I kontekstu.kic wrote:
prckove reteriraj se-
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prckov kao sto rekoh ti makar imas kicmu..jes da ti je mozak u jako cudnu stanju..dobro, znamo sta mislimo jedan o drugome pa da se onda ne ponavljamo.
2016-11-17
mrs
2014-04-19
e jebi ga, sam si trazio...je li pjena pocela da ti ide na usta? Ako nije, sad ce..
2016-11-17
za laku nocprckov wrote:mrs
2016-11-17
e tako vidis, nemoj meni tito partizani antifasizam i te ublehe. Jeftilen ostavi za ove koji vas ne znaju
2014-04-19
prckov wrote:e tako vidis, nemoj meni tito partizani antifasizam i te ublehe. Jeftilen ostavi za ove koji vas ne znaju
2016-11-17
evo ti partizana kad ih toliko zelis...samo se bojim da ti srce ne otkaze...prckov wrote:e tako vidis, nemoj meni tito partizani antifasizam i te ublehe. Jeftilen ostavi za ove koji vas ne znaju
2016-11-17
Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
ti biraš na kojoj ćeš biti strani : )
Guest- Guest
ajd sad odskakuci u kratkim trzajima
2014-04-19
gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
2016-11-17
de ba, najbolje sam ti ostavio za kraj...sad ce suza da ti krene, znam ja tebe, starog bosanskog komunistuprckov wrote:ajd sad odskakuci u kratkim trzajima
2016-11-17
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» SDP u slobodnom padu i rasulu
» Argentina u slobodnom padu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Der Spiegel: Merkel je tajno posjetila Navaljnog
» Argentina u slobodnom padu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Der Spiegel: Merkel je tajno posjetila Navaljnog