ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Go down

Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD - Page 2 Empty Re: Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD

Post by vuksadinare 21/12/2016, 07:34

a nije manjkalo ni gejeva... :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD - Page 2 Empty Re: Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD

Post by jastreb 21/12/2016, 07:35

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:Ha,a kad se samo sjetim na onom forumu kako je forumska desnica likovala kad je Merkelica porazila onog debeljka.
misliš epi...
Ne Epi.

Ero,Marcellus, Lobo,Kaja...
a sory, epi druka samo za naciste kao pravi konzervativac....
upravo ja to htjedoh reci konzervativac a druka za naciste...koliko znam u njemackoj se bas ne ljube nacisti i konzervativci i ne samo u njemackoj
I tri si likovao nad pobjedom Merkelice.

Ono,kao komunjare u Njemačkoj na aparatima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/12/2016, 07:35

pa ja se sjećam da sam jedino ja rekao da nam se u doglednom vremenu smiješi smrt i užas i da će nacionalizam dobiti na važnosti... i sjećam se da ste se svi pa i ti vođeni dugaricom Nevicom meni smijali.... i također sam naglkasio tada da kod nas te mjene neće nastupiti samoinicijativno nego u sklopu malo širih i većih mjena... naravno i to vam je bilo smiješno uključujući i tebe... a budeš li inzistirao da ovo što tvrdim nije točno budem te u tren zahaklao s nekim tvojim upisima iz tog vremena.. ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 07:37

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
misliš epi...
Ne Epi.

upravo ja to htjedoh reci konzervativac a druka za naciste...koliko znam u njemackoj se bas ne ljube nacisti i konzervativci i ne samo u njemackoj

pa da su ti ostali socijalisti i lijevo liberalni..danas ne da bi imao milju muja vec jedno par...milja.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 21/12/2016, 07:37

michaellcmacha wrote:pa ja se sjećam da sam jedino ja rekao da nam se u doglednom vremenu smiješi smrt i užas i da će nacionalizam dobiti na važnosti...  
Da,ali pri tome nisi mislio na nekakav francuski ili njemački antiislamizam,već na ovaj hrvatski cvjećarski prigodničarski nazdravičarski nacionalizam suprostavljen srpskom čobanskom,opančarskom,rakijaškom i prasećem.

A oba ta nacionalizma su drek na kiši.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 21/12/2016, 07:38

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
Ne Epi.

pa da su ti ostali socijalisti i lijevo liberalni..danas ne da bi imao milju muja vec jedno par...milja.. :)
Mislim da ne. Onaj debeli bi se sa njima obračunal sam tak. Onaj lik me malo podsjećao na Dodika.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 07:39

u biti neonacisti ili radikalna desnica kako u njemackoj..i u nizozemskoj osim muja..nisu bas nesto naklonjeni i drugim..strancima...primjerice kod gerd wildersa u nizozemskoj prevladava slogan nizozemska nizozemcima...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 07:40

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:

Mislim da ne. Onaj debeli bi se sa njima obračunal sam tak. Onaj lik me malo podsjećao na Dodika.
ma da...sigurno bi se bas oni obracunali sa mujama gdje im je na prvom mjestu programa multi kulti i pederizam..ajde jastrebe boga ti..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 21/12/2016, 07:47

Svejedno svatko zna što je pisao i na što je mislio. Ja sam svojim prognozama i uvidom više nego zadovoljan.

A zadovoljan sam i što sve više ljudi otvara oči, a mislim kako i neće kad je sranje sad već počelo do grla.

E sad ostaje samo problem tko će i kako nadolazeće europske trendove kod nas artikulirati i pretočiti u stranačku i parlamentarnu politiku.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jastreb 21/12/2016, 07:47

Komunisti bi se sa time najbolje razračunali.

Koliko mi je znano u vrijeme dok su na vlasti bili komunisti islamizma nije bilo ni u Jugoslaviji,ni u Albaniji,ni u ist.Njemačkoj,ni u Bugarskoj,ni u SSSR-u.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 07:55

jastreb wrote:Komunisti bi se sa time najbolje razračunali.

Koliko mi je znano u vrijeme dok su na vlasti bili komunisti islamizma nije bilo ni u Jugoslaviji,ni u Albaniji,ni u ist.Njemačkoj,ni u Bugarskoj,ni u SSSR-u.
koliko poznas bit....prije 30,40,50 godina i u samim arapskim zemljama..radikalnog islama je bilo u tragovima sa iznimkom saudijske arabije..koja je svoje islamsko radikalno uređenje stitila-naftom...ali taj radikalni islam je bio izoliran samo na podrucje saudijske arabije...islamski radikalizam se sve vise pojavljuje u 80-tim godinama...americkim i zapadnom pohlepom za naftom gdje vise nije bila dovoljna samo saudijska arabija kao izvoznica nafte jer potraznja za naftom je bila sve veca plus sto je izrael sve vise pojacavao napad na palestince i ulazio u konflikte sa susjednim arapskim zemljama..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 08:03

.naravno jedna verzija islamskog radikalizma pojavljuje se i sa iranskom islamskom revolucijom koji na jedan nacin polako inicira jacanje islamskog radikalizma i u drugim islamskim drzavama ali kako sam rekao to je bio pocetzak koji je prve korijene hvatao vec 80-tih ali ne u tolikoj mjeri..veca radikalizacija islama desava se u 90-tim sa sve vecim sukobom izraela sa palestincima,ratom u bh-a i pojavljivanjem osame bin ladena i al qaide...da bi svoj vrhunac islamski radikalizam dosegao u 21 stoljecu...gdje nema gotovo drzave sa muslimanskom vecinom koja nema problema i prijetnju prevladavanja islamskih radikala
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 08:07

netko pise i govori..slabljenjem utjecaja pokreta nesvrstanih koji je vecim dijelom imao i drzave sa muslimanskom vecinom koji su u tom pokretu vidjeli jedan vid borbe protiv zapadnog imperijalizma i izraelske agresije...pa je taj pokret na jedan nacin suzbijao da islamski radikalizam izbije na povrsinu..no gotovo raspadom pokreta nesvrstanih islamski radikalizam jaca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/12/2016, 08:07

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:pa ja se sjećam da sam jedino ja rekao da nam se u doglednom vremenu smiješi smrt i užas i da će nacionalizam dobiti na važnosti...  
Da,ali pri tome nisi mislio na nekakav francuski ili njemački antiislamizam,već na ovaj hrvatski cvjećarski prigodničarski nazdravičarski nacionalizam suprostavljen srpskom čobanskom,opančarskom,rakijaškom i prasećem.

ne upravo obvrnuto od ovog što ti drobiš... doslovno sam naglašavao u sklopu nekog sveopćeg krkljanca će se aktivirati i hrvatski nacionalizam koji sam za sebe nema nikakve niti snage niti učinka, nebitno o kakvom se učinku radilo, kao i onomad.... i naravno da će hrvatski nacionalizam biti suprotstavljen onoj ugrozi koja nam bude najbliža, ali nije isključeno da bude bio u srazu i sa nekim drugim ugrozama....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Kermit 21/12/2016, 08:08

michaellcmacha wrote:
asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:Ha,a kad se samo sjetim na onom forumu kako je forumska desnica likovala kad je Merkelica porazila onog debeljka.
misliš epi...
ne vi svi ti, marc, nihi i dr. da ne govorim kad je Frau Merkl uništila vizantijske pacove sa lažnim bilancama i dugovima u binarnom kodu onda ste janje pekli na grafičkoj kartici
pa dobro stvorila vam je nelagodu, i može biti za danas sutra dala smjernice za uprave za obranu da vas uredno pozovu i unovače i pošalju da negdje na Marici opet i ponovo branite te vizantijske štakore uključujući i popravoslavljeni ološ koji se razmilio iz raške....
Maramice ovlažio si ceo monitor doće do kratkog spoja heheheh
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by omni 21/12/2016, 08:08

Ideologije poput nacizma i komunizma su imale svoju priliku i nisu se uspjele odrzati. Demokracija je sasvim ok oblik vladavine pod uvjetom da se ne zloupotrebljava ovako kao danas gdje je poprimila oblike najgore diktature i strahovlade. I nacizam i komunizam imaju pozitivnih elemenata koje treba usvojiti a ostalo odbaciti. Npr. omladina se mora odgajati vec od malih nogu u duhu drzave ili unije kako god a ne pustit s lanca da radi sto hoce, mnogi mladi nemaju disciplinu i to se kasnije negativno odrazava na drustvo. Socijalni sistem zastite je svakako pozitivan naravno bez zloupotrebe, sto se svakako da rijesiti.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/12/2016, 08:10

asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
misliš epi...
ne vi svi ti, marc, nihi i dr. da ne govorim kad je Frau Merkl uništila vizantijske pacove sa lažnim bilancama i dugovima u binarnom kodu onda ste janje pekli na grafičkoj kartici
pa dobro stvorila vam je nelagodu, i može biti za danas sutra dala smjernice za uprave za obranu da vas uredno pozovu i unovače i pošalju da negdje na Marici opet i ponovo branite te vizantijske štakore uključujući i popravoslavljeni ološ koji se razmilio iz raške....
tog se vi/ti bojite do te mjere da vas oblijeva hladan znoj... al jebiga tu vam ja ne mrem pomoći, ako bude sve kako si epi zamišlja, računajte da bi stigli posvjedočiti krvci do koljena, uključno i pokoju vašu kapljicu... ;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Kermit 21/12/2016, 08:11

kic wrote:
asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
misliš epi...

janje na grafickoj kartici :^^^^^^
ma seru cijelo vrijeme baš pravi Hrvati kako viter puše malo bi Karađorđeviće, malo Tita, pa Merkl a sada i babu bacaju niz vodu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/12/2016, 08:12

asilovski wrote:
kic wrote:
asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
misliš epi...

janje na grafickoj kartici :^^^^^^
ma seru cijelo vrijeme baš pravi Hrvati kako viter puše malo bi Karađorđeviće, malo Tita, pa Merkl a sada i babu bacaju niz vodu
je je oni seru, a vi ostavljate tragove iza sebe, od nelagode naravno ne od straha...;))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/12/2016, 08:15

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:

ne upravo obvrnuto od ovog što ti drobiš... doslovno sam naglašavao u sklopu nekog sveopćeg krkljanca će se aktivirati i hrvatski nacionalizam koji sam za sebe nema nikakve niti snage niti učinka, nebitno o kakvom se učinku radilo, kao i onomad.... i naravno da će hrvatski nacionalizam biti suprotstavljen onoj ugrozi koja nam bude najbliža, ali nije isključeno da bude bio u srazu i sa nekim drugim ugrozama....
tocno..hrvatski nacionalizam u svojoj biti nije kako bi rekao da ima kolonijalisticke ili neke druge pretenzije on se zadrzava samo na prostoru gdje hrvati vecinom obitavaju i smatraju neprijateljima one koje ugrozavaju hravtsku i hrvate...kako rekoh hrvatski nacionalizam nema imperijalne ciljeve..sto neki i ne samo neki smatrajuznakom slabosti i slabog nacionalizma tj moderne desnice..hrvatski nacionalizam ne preferira rasizam ili ne znam ateizam...on vise vuce na konzervatizam i nema nista protiv ako se netko izjasnjava hrvatom a druge je vjere ili boje koze...sto nije slucaj sa radikalnom desnicom u zapadnoj eorupi ili na istoku europe gdje ne priznaju da netko moze njemac,nizozemac,brit ili poljak koji je druge vjeroispovjesti ili druge boje koze..i takvima su gotovo svi neprijatilje..islam,zidov u zapadnim zemljama kod nekih desnicara i slaveni,balkanci...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 21/12/2016, 08:15

michaellcmacha wrote:
asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
asilovski wrote:
michaellcmacha wrote:
misliš epi...
tog se vi/ti bojite do te mjere da vas oblijeva hladan znoj... al jebiga tu vam ja ne mrem pomoći, ako bude sve kako si epi zamišlja, računajte da bi stigli posvjedočiti krvci do koljena, uključno i pokoju vašu kapljicu... ;)
Veće kmetije od Vas nema od Mozambika pa do Rostova a ne da ćete krvcu do koljena napraviti, osim ako je riječ o međuplemenskom s/m obračunu sa Srbima onda ćete čuda učiniti, ovako kurac na biciklu Plenki nastavlja sa projektom gašenja projekta RH-a i to nikad brže
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics