Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
ti ih garantiram ti nikad na ovim prostorima nisi mogao kupiti... krajnje što si mogao kupiti je produced by UK levisice, američke nikada ni u jednoj trgovini u nas.... a što se tiče farbe, da oni su ponajveći izvoznik svega i svačega u srednju i južnu ameriku... pa tako i farbe, ali očito nisi pratio i upratio smisao napisanog... pa ću ponoviti oni proizvode više farbe nego cijeli svijet zajedno... a potroše samo za mornaricu više farbe na godišnjoj razini nego što europa potroši za SVE potrebe... alo jel kužiš ti bar ugrubo o čem se tu radi...govinda wrote:i kome prodaje tu farbu? Juznoj Americi..nema je u EU a bogani mi u Kini...a ni u Rusiji...kad si vidio zadnji put enki proizvod na kom je pisalo Made in USA? Pa cak ni na jebenim leviskama to vise ne pise...michaellcmacha wrote:sory ali ova teza je bzvz... amerikanci oružje intenzivno proizvode i izvoze zadnjih 140 godina... i zašto bi proizvodili i izvozili nešto drugo kad je to itekako tražena roba i ima svoje kupce... a inače to da li oni proizvode i izvoze išta drugo izuzev oružja to bi se grdo zajebali... samo jebene farbe SAD proizvede više nego cijeli svijet zajedno... alo jebene farbe... tak da pustite te priče o posrtanju amerike...kad ona posrne svi ćemo mi to itekako osjetiti....govinda wrote:poPa upravo to sam i ja htio da napisem ali sam pomislio da ce me napasti da sam teoreticar zavjera i nije mi se dalo objasnajvati sa kretenoidima tipa mac i a la marc..ali da, upravo to. Razjebavanje Evrope, ubacivanje americkih igraca u zemlje EU (Poljska, Madjarska, Hrvatska, Slovacka itd.) a s druge strane USA vec dugo nista ne izvoze osim rata i cijela drzava im zivi zapravo od ratne industrije...pismejker wrote:
Nije toliko sama Merkelica u pitanju,pošto je ona obični pijun.SVE je zapocelo,mislim na Europu,kad je njemačka ekonomija zaprijetila američkoj,a njemačka industrija svega doslovno počela gaziti američku na globalnom tržištu.Tada su se dogdile Ukrajina i Sirija,američka mezimčad bačena u vatru,da se prvom stvore preduvjeti sukoba izmedju Rusije i Europe,jer se znalo,da Rusija nece ostati mirovati na prijetnju ukrajinskih nacista,ukrajinskim Židovima,Rusima i ostalima.
Rusija naravno ulijece i štiti legalno referendumom odvoeni Krim. "Razlog" da Amerika uvede sankcije Rusiji,izvrši pritisak na Europu,da ucini isto.Rezlutat,mnogi banirani poslovni ugovori izmedju Europe i Rusije,koji su se mjerili stotinama milijardi izgubljenih Eura,naravno za Europu,dok se Rusija okrenula sebi i drugim dobavljacima,i u biti iskusila istinski rast industrijske i poljoprivredne proizvodnje.
Sirija je u tom scenarij morala pasti,iz vise razloga.Prvotno da se realiziraju američki interesi vezani za naftnu rutu,potom,da se indirektno razvali Turska,koja bi postala sljedeca ,nakon Sirije.More izbjeglica je trebala da destabilizira financijsku stabilnost europe.Isto tako su Turska i Sirija pokazale vec zavidni nivo ekonomske stabilnosti i uspješnosti,pa je i to trebalo ukloniti.Spaljena zemlja.
nije u pitanju multikulti,nego razjebavanje Europe i Rusije..
No Rusija je pokazala da unatoc sankcijama,ne misli oslabiti,nego je jos pocela jacati,voditi full feautre rat u Siriji i razvijati vojnu tehnologiju,i upropastila planove Americi,da stekne uticaj ponovni na bliskom istoku.
Prije generalnih sranja Njemacka je imala taman izbalansiran odnos radne snage,odnosno izvjestan broj nezaposljenih koje je lako pokrivala socijalom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Doduše,kad dodje vrijeme svodjenja racuna.,tih 0.3 % ce debelo najebati.
Guest- Guest
Nek oni filozofiraju i dalje , alahovi ratnici ubit ce još nevjernika u Europi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako rekoh bzvz je ići uopće spominjati izostanak proizvodnje i izvoza SAD-a... pa nitko od nas ne može pojmiti što je amerika (USA)... jbte sjetit se samo majke svih cesta od chicaga do santa monike ili kojeg već grada na zap. obali... alo 4000 kilometara ceste u komadu kojom je prošlo više vozila za 60 godina nego što će proći po svim cestama svijeta za 150 godina.... :))marcellus wrote:govinda wrote:..kad si vidio zadnji put enki proizvod na kom je pisalo Made in USA? Pa cak ni na jebenim leviskama to vise ne pise...
Praktički sav softver na planeti, lijekovi, razna elektronika, svi holivudski filmovi, sva popularna muzika, boeingovi avioni, ford, chevrolet, chrysler, strojevi od catterpillara na dalje, a za konkretne stvari -
The following export product groups represent the highest dollar value in American global shipments during 2015. Also shown is the percentage share each export category represents in terms of overall exports from the United States.
Machines, engines, pumps: US$205.8 billion (13.7% of total exports)
Electronic equipment: $169.8 billion (11.3%)
Aircraft, spacecraft: $131.1 billion (8.7%)
Vehicles: $127.1 billion (8.4%)
Oil: $106.1 billion (7.1%)
Medical, technical equipment: $83.4 billion (5.5%)
Plastics: $60.3 billion (4%)
Gems, precious metals, coins: $58.7 billion (3.9%)
Pharmaceuticals: $47.3 billion (3.1%)
Organic chemicals: $38.8 billion (2.6%)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Samo u Njemačku milijun. Ne vidim da idu u Portugal ili Španjolsku. Ljudima treba pomoći, a onda ih nakon određenog vremena sa stečenim vještinama i znanjima vratiti u zavičaj. Neće biti lako, bit će naguravanja, ali druge nema.
Guest- Guest
ISIL je zakon ....nemože mu nitko ništa ...ubijat ce nevjernike po Evropi gdje hoce i kada on to hoce.
2014-04-11
Pa..upravo to i rade.Osvete nema,cak niti od obitelji pobijenih,iako vjerujem da bi za odredjenu sumu,mogli doci do podataka obitelji teroriste sto je vozio kamion,i napraviti naplatu.RayMabus wrote:ISIL je zakon ....nemože mu nitko ništa ...ubijat ce nevjernike po Evropi gdje hoce i kada on to hoce.
Guest- Guest
Uživajmo pratiti kako ISIL ubija nevjernike po Europi ......baš zabavno ....
2014-04-11
Ne raduj se previse.Planiraju i na jug do vas,no nesto poslijeRayMabus wrote:Uživajmo pratiti kako ISIL ubija nevjernike po Europi ......baš zabavno ....
Guest- Guest
m
a dobro, ti meni upucujes prikrivene prijetnje, evo vec u nekoliko postova ali te pustam da vidim dokle ces ici...dakle, nisi mi odgovorio na pitanje? Da li se ti, koji cinis 99.7 posto necega bojis 0,3 posto onog drugog necega? Ako se bojis zasto se bojis? Mislim, znam da ste vecina vas na ovom forumu nabrijani na fizicko istrebljenje muslimana (citaj muslimana u Bosni, boli vas kurac za Arapima po Evropi) pa eto, bujrum, istrijebite...mislim, ok, izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno, ono kad vidim kakvog kretena (a ima ih podosta ovdje) uhvatim malo zajebavati...dakle, decko, da te vidim, kreni u razjebavanje muslimana prvi...pismejker wrote:Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
2016-11-17
I onda im Detroit bankrotira....michaellcmacha wrote:kako rekoh bzvz je ići uopće spominjati izostanak proizvodnje i izvoza SAD-a... pa nitko od nas ne može pojmiti što je amerika (USA)... jbte sjetit se samo majke svih cesta od chicaga do santa monike ili kojeg već grada na zap. obali... alo 4000 kilometara ceste u komadu kojom je prošlo više vozila za 60 godina nego što će proći po svim cestama svijeta za 150 godina.... :))marcellus wrote:govinda wrote:..kad si vidio zadnji put enki proizvod na kom je pisalo Made in USA? Pa cak ni na jebenim leviskama to vise ne pise...
Praktički sav softver na planeti, lijekovi, razna elektronika, svi holivudski filmovi, sva popularna muzika, boeingovi avioni, ford, chevrolet, chrysler, strojevi od catterpillara na dalje, a za konkretne stvari -
The following export product groups represent the highest dollar value in American global shipments during 2015. Also shown is the percentage share each export category represents in terms of overall exports from the United States.
Machines, engines, pumps: US$205.8 billion (13.7% of total exports)
Electronic equipment: $169.8 billion (11.3%)
Aircraft, spacecraft: $131.1 billion (8.7%)
Vehicles: $127.1 billion (8.4%)
Oil: $106.1 billion (7.1%)
Medical, technical equipment: $83.4 billion (5.5%)
Plastics: $60.3 billion (4%)
Gems, precious metals, coins: $58.7 billion (3.9%)
Pharmaceuticals: $47.3 billion (3.1%)
Organic chemicals: $38.8 billion (2.6%)
2016-11-17
govinda wrote:ma dobro, ti meni upucujes prikrivene prijetnje, evo vec u nekoliko postova ali te pustam da vidim dokle ces ici...dakle, nisi mi odgovorio na pitanje? Da li se ti, koji cinis 99.7 posto necega bojis 0,3 posto onog drugog necega? Ako se bojis zasto se bojis? Mislim, znam da ste vecina vas na ovom forumu nabrijani na fizicko istrebljenje muslimana (citaj muslimana u Bosni, boli vas kurac za Arapima po Evropi) pa eto, bujrum, istrijebite...mislim, ok, izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno, ono kad vidim kakvog kretena (a ima ih podosta ovdje) uhvatim malo zajebavati...dakle, decko, da te vidim, kreni u razjebavanje muslimana prvi...pismejker wrote:Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Evo vidiš, puno bi vas trijebilo a ja bih vam dao vlastitu državu...al nećeš, pa eto ti oni :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ako budem pisao ozbiljno nešto ce se promijenit ?govinda wrote:
izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno,
2014-04-11
na tebe se ovo nije odnosilo, ti spadas u onih drugih 15 posto :) 85 posto drkadzija na ovom forumu ima nesto protiv bosanskih muslimana, mislim, zaboli me kurac sto imaju protiv ali ono, ide mi na kurac to prenemaganje...kao oni toliko zabrinuti za sudbinu Njemacke..jes kurac, nego kontaju promijenice se situacija u Evropi i USa pa ce dobidi dozvolu za istrebljenje koju nisu dobili Karadzic i Tudjman devedesetih...golo idrzkavanje i lijecenje frustracija, nista drugo...RayMabus wrote:A ako budem pisao ozbiljno nešto ce se promijenit ?govinda wrote:
izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno,
2016-11-17
Ja vec imam svoju drzavu..koje si i ti drzavljanin...epikur37 wrote:govinda wrote:ma dobro, ti meni upucujes prikrivene prijetnje, evo vec u nekoliko postova ali te pustam da vidim dokle ces ici...dakle, nisi mi odgovorio na pitanje? Da li se ti, koji cinis 99.7 posto necega bojis 0,3 posto onog drugog necega? Ako se bojis zasto se bojis? Mislim, znam da ste vecina vas na ovom forumu nabrijani na fizicko istrebljenje muslimana (citaj muslimana u Bosni, boli vas kurac za Arapima po Evropi) pa eto, bujrum, istrijebite...mislim, ok, izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno, ono kad vidim kakvog kretena (a ima ih podosta ovdje) uhvatim malo zajebavati...dakle, decko, da te vidim, kreni u razjebavanje muslimana prvi...pismejker wrote:Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Evo vidiš, puno bi vas trijebilo a ja bih vam dao vlastitu državu...al nećeš, pa eto ti oni :)
2016-11-17
Pa ja sam ti još gori od njih svih : ja te naguzim i još mi platiš.govinda wrote:na tebe se ovo nije odnosilo, ti spadas u onih drugih 15 posto :) 85 posto drkadzija na ovom forumu ima nesto protiv bosanskih muslimana, mislim, zaboli me kurac sto imaju protiv ali ono, ide mi na kurac to prenemaganje...kao oni toliko zabrinuti za sudbinu Njemacke..jes kurac, nego kontaju promijenice se situacija u Evropi i USa pa ce dobidi dozvolu za istrebljenje koju nisu dobili Karadzic i Tudjman devedesetih...golo idrzkavanje i lijecenje frustracija, nista drugo...RayMabus wrote:A ako budem pisao ozbiljno nešto ce se promijenit ?govinda wrote:
2014-04-11
ma daj, svemirska konfederacijo...mocni ratnice Galakticke flote... de ne zajebaji...RayMabus wrote:Pa ja sam ti još gori od njih svih : ja te naguzim i još mi platiš.govinda wrote:na tebe se ovo nije odnosilo, ti spadas u onih drugih 15 posto :) 85 posto drkadzija na ovom forumu ima nesto protiv bosanskih muslimana, mislim, zaboli me kurac sto imaju protiv ali ono, ide mi na kurac to prenemaganje...kao oni toliko zabrinuti za sudbinu Njemacke..jes kurac, nego kontaju promijenice se situacija u Evropi i USa pa ce dobidi dozvolu za istrebljenje koju nisu dobili Karadzic i Tudjman devedesetih...golo idrzkavanje i lijecenje frustracija, nista drugo...RayMabus wrote:A ako budem pisao ozbiljno nešto ce se promijenit ?govinda wrote:
2016-11-17
RayMabus wrote:Pa ja sam ti još gori od njih svih : ja te naguzim i još mi platiš.govinda wrote:na tebe se ovo nije odnosilo, ti spadas u onih drugih 15 posto :) 85 posto drkadzija na ovom forumu ima nesto protiv bosanskih muslimana, mislim, zaboli me kurac sto imaju protiv ali ono, ide mi na kurac to prenemaganje...kao oni toliko zabrinuti za sudbinu Njemacke..jes kurac, nego kontaju promijenice se situacija u Evropi i USa pa ce dobidi dozvolu za istrebljenje koju nisu dobili Karadzic i Tudjman devedesetih...golo idrzkavanje i lijecenje frustracija, nista drugo...RayMabus wrote:A ako budem pisao ozbiljno nešto ce se promijenit ?govinda wrote:
Lucifer: Well. I will begin with the message of the demons because they have requested it to me. Do not take this word as mine, but as their message, and don’t be afraid because you have Free Will, but I must speak:
You are under our power; you cannot do anything to defend yourselves because your ego is our opened door toward your souls. Your souls are ours, your ego is giving them to us, and it is little what you can do. Surrender now because you don't have another choice. It is futile to fight against us because you are weak.
The Masters of Light, ja! -they say-, if some of them have defeated us, all of them would have to defeat us, but Who said that this has to be this way? There will always be special spirits, but the rest will fall, the rest will fall.
Look at your faces, look at your faces, look at yourselves in the mirror, look at yourselves. Look!
Now I will say as Lucifer, as the angel that I believe I still am, the final words. I continue believing in you. I continue believing that you can overcome temptations. I continue believing that the word soul apart from spirit means strength. I continue believing in your inner-selves. I continue believing that as you have that Father's particle, you have inside of you that tool called Love. And that tool called Love is stronger than the other called ego.
But you must make an effort. Do not think selfishly at this time as spirits, because if the planet Sun 3 perishes, I know that you will embody in other worlds, you will continue as spirits, but it’s a pity, because this planet has history, this planet has ruins, this planet has writings, this planet has works of art. This planet is the identification of what you are, this planet identifies you. It is a pity to lose it.
I know that there are Ascended Masters who said that the attachments are part of the roles of ego. I don’t speak about attachments. I speak about RESPECT, and you don't respect the planet. This planet has life, it is not dead as the satellite you call moon, this planet has life.
You have to realize that you are some parasites that are feeding from this planet, but in such way, in such way that you are killing it. But this planet has resources to survive, because it has already survived other attempts of extermination. Then, it’s a pity that this so beautiful race, homo sapiens sapiens, already perishes.
It doesn’t seem my concept what I will say, but please, fight against evil. Fight against the evil inside of yourselves. Fight against self-centeredness, think about the others. If you stop thinking of yourselves and start thinking of the others, all these acolytes that accompany me, will be sterile in their mission.
Until all moment. Lucifer spoke to you.
2014-04-11
Ne zahebajem ....demoni idu na ego.govinda wrote:ma daj, svemirska konfederacijo...mocni ratnice Galakticke flote... de ne zajebaji...RayMabus wrote:Pa ja sam ti još gori od njih svih : ja te naguzim i još mi platiš.govinda wrote:na tebe se ovo nije odnosilo, ti spadas u onih drugih 15 posto :) 85 posto drkadzija na ovom forumu ima nesto protiv bosanskih muslimana, mislim, zaboli me kurac sto imaju protiv ali ono, ide mi na kurac to prenemaganje...kao oni toliko zabrinuti za sudbinu Njemacke..jes kurac, nego kontaju promijenice se situacija u Evropi i USa pa ce dobidi dozvolu za istrebljenje koju nisu dobili Karadzic i Tudjman devedesetih...golo idrzkavanje i lijecenje frustracija, nista drugo...RayMabus wrote:A ako budem pisao ozbiljno nešto ce se promijenit ?govinda wrote:
2014-04-11
Čuj,budi jasan,GDJE ti vidiš prijetnju upućenu TEBI?govinda wrote:ma dobro, ti meni upucujes prikrivene prijetnje, evo vec u nekoliko postova ali te pustam da vidim dokle ces ici...dakle, nisi mi odgovorio na pitanje? Da li se ti, koji cinis 99.7 posto necega bojis 0,3 posto onog drugog necega? Ako se bojis zasto se bojis? Mislim, znam da ste vecina vas na ovom forumu nabrijani na fizicko istrebljenje muslimana (citaj muslimana u Bosni, boli vas kurac za Arapima po Evropi) pa eto, bujrum, istrijebite...mislim, ok, izdrkavanje isfrustriranih drkadzija po forumu pa ova vasa pisanija ni ne uzimam zaozbiljno, ono kad vidim kakvog kretena (a ima ih podosta ovdje) uhvatim malo zajebavati...dakle, decko, da te vidim, kreni u razjebavanje muslimana prvi...pismejker wrote:Kukanjem na osnovu prava manjina,a u europskim zakonima su uglavnom manjine zastićene kao lički medvjedi.Europski zakoni rade na štetu domaćina.Pa pogledaj kako u Njemackoj ima slucajeva izbacivanja vlasnika gasthausa i slicnih smjestaja,ili ukidanja prava vlasništva,e da bi se smjestili "izbjeglice".Čuj,izbace te,kao gradjanina vlastite drzave sa svim pravima,jer ubacuju neke koji je pitanje da li uopće imaju dokumente,ili ako i imaju,da li su to pravi podaci.Njemačke brutalno gazi svoje vlastite gradjanje,a na konto stigme,pokretanja 2 WW-a. Nikakvi tu kreatori straha ne dolaze u obzir.Jednostavno se izjednacavaju prava domacih i "izbjeglica" ,medju kojima su i ISISovi teroristi,i cak,na stetu gradjana domaćina.govinda wrote:Koliko EU ima stanovnika? 406 miliona? Izbjeglica je stiglo milion, hajde nek je i milion i po, znaci ni 0,3 posto od ukupnog broja stanovnika..i kako ce 0,3 posto da unisti i osvoji onih 99,7 posto? I kako ce 0,3 posto da nametne taj strasni Islam onim 99,7 posto? Razuman je odgovor nikako. Ali kreatori straha su uspjeli...
Da,bojim se beskičmenjačke europske liberalne politike,koja je sposobna u svoje zakone ugraditi,ako naravno glupi narod dopusti,sve mehanizme da se ovaj tumor koji se širi Europom,bude jos zakonski pothranjivan.
U razgovoru se referiram na dogadjaje u Europi,zadnje,masakr na Weinacht marketu,i opcenito na "izbjeglice" iz arapskih zemalja.
Kako si se ti u tome prepoznao?Samo radi toga sto dijelite istu religiju,sa svim istim postulatima vrijednosti i odnosu naspram onih koji nisu u Islamu?
Za Bosnu me boli briga.Nije moje podrucje interesa.
Svakako nisam za neselektivno istrebljivanje BILO KOJE nacije ili religije,a ono sto si ti ZLOBNO ISKRENUO,je cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..Dakle princip akcije i reakcije.Ako to smatraš prijetnom,e pa ja tu ništa ne mogu.A iz gušta ili bilo cega drugoga,necu prvi niti poceti.Dobro,ja sam iznimno trpeljiv,ali ako druga strana pretjera,opet,nece biti moja krivica.
Svakako u islamskim drzavama ne bi bilo blagonaklono prihvaceno i gledano na javne izjave kršcana da ce ta drzava(iskamska) jednog dana biti kršcanska...vec bi se taj verbalni delikt kaznio oduzimanjem zivota.Tako da,kakogod iskrenes,jos uvijek smo daleko tolerantniji i humaniji u reakcijama,s obzirom na Islam.
Guest- Guest
Život je igra .....netko treba nauciti da je i pasivnost kad treba reagirati podržavanje terorizma ili neke loše akcije.pismejker wrote: cinjenica,da ako se nastave teroristicki napadi i koljacina po Europi,rodit ce se bijes u domaćina,i onda ce krenuti NESELEKTIVNA odmazda..
2014-04-11
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» SDP u slobodnom padu i rasulu
» Argentina u slobodnom padu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Der Spiegel: Merkel je tajno posjetila Navaljnog
» Argentina u slobodnom padu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V