Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Der Spiegel: Merkel u slobodnom padu pred izbore, dolazi AfD
de ba, najbolje sam ti ostavio za kraj...sad ce suza da ti krene, znam ja tebe, starog bosanskog komunistuprckov wrote:ajd sad odskakuci u kratkim trzajima
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
ti biraš na kojoj ćeš biti strani : )
a daj koji k vam je s tim prijetnjama više ?
govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
aj budimo realni..
šta ti zajedničko imaš sa ovim bradonjama iz afganistana ili pakistana ili sirije? čak i da ova ekipa predvlada prvo što bi napravili bi vas bošnjake "kriovovjernike" doveli u red
Guest- Guest
a malo se sa osmijehom prcamo po forumu, nismo valjda preosjetljivi za to?kic wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
2016-11-17
nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..Pinochet wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
aj budimo realni..
šta ti zajedničko imaš sa ovim bradonjama iz afganistana ili pakistana ili sirije? čak i da ova ekipa predvlada prvo što bi napravili bi vas bošnjake "kriovovjernike" doveli u red
2016-11-17
govinda wrote:nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..Pinochet wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
aj budimo realni..
pa dobro iskreno uz malo sreće hrvatsku, bosnu i srbiju ako budemo pametni će zaobić sranje.. ali da će u njemačkoj, francuskoj , belgiji itd biti gadan fight -hoće.. čak i nostradamus piše o tome u detaljima
meni je isto žao švaba, što se tiče francuza, britanaca, šveđana zaboli me kurac pogotovo za skandinavce
Guest- Guest
ajmo..hop hop
2014-04-19
govinda wrote:a malo se sa osmijehom prcamo po forumu, nismo valjda preosjetljivi za to?kic wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
vis-a-vis je oke, ali nemojmo uključivati obitelji jel..
kic wrote:govinda wrote:a malo se sa osmijehom prcamo po forumu, nismo valjda preosjetljivi za to?kic wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
podržavam kica iako je rusofob
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:govinda wrote:nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..Pinochet wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
aj budimo realni..
pa dobro iskreno uz malo sreće hrvatsku, bosnu i srbiju ako budemo pametni će zaobić sranje.. ali da će u njemačkoj, francuskoj , belgiji itd biti gadan fight -hoće.. čak i nostradamus piše o tome u detaljima
meni je isto žao švaba, što se tiče francuza, britanaca, šveđana zaboli me kurac pogotovo za skandinavce
2016-11-17
ok necu vise...a taman sam se uzivio u ulogu vehabije :))))kic wrote:govinda wrote:a malo se sa osmijehom prcamo po forumu, nismo valjda preosjetljivi za to?kic wrote:govinda wrote:gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)Pinochet wrote:Gle govinda, prije ili posli će izbit klanje između muslimana i zapadnjaka u Europi. Naravno čak će i dio muslimana biti na strani Europljana to nije upitno(jedan od osnivatelja PEGIDA-e je turčin), kao što će dio Europljana(ljevičari, i antifašisti) biti na strani muslimana.
2016-11-17
govinda wrote:a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:govinda wrote:nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..Pinochet wrote:govinda wrote:
gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)
aj budimo realni..
Tu se slažem s tobom iako si islamist...znači trpaj nek kmeče ...
2015-08-06
dobro, Tolstoje, skontali smo na cijoj si strani..epikur37 wrote:kic wrote:govinda wrote:a malo se sa osmijehom prcamo po forumu, nismo valjda preosjetljivi za to?kic wrote:govinda wrote:
gle Pinoče potrudicu se da ti pronadjem porodicu kad sukob krene..evo i tebi jedan smajlic :)
podržavam kica iako je rusofob
2016-11-17
da hoce roknut onu lepenku...to kaze antifasist iz mene..epikur37 wrote:govinda wrote:a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:govinda wrote:nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..Pinochet wrote:
aj budimo realni..
2016-11-17
govinda wrote:da hoce roknut onu lepenku...to kaze antifasist iz mene..epikur37 wrote:govinda wrote:a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:govinda wrote:
nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..
a ne to govori musliman iz tebe ;)
i neka ga samo mu nedaj da se zapojasa :D
2015-08-06
meni se isto nesviđa rokanje u zapadnoj europi.. čak i da se tamo počnu rokati, a mi ovdje budemo mirni.. ovdje će biti glad - budite bez brige.
Guest- Guest
Pinochet wrote:meni se isto nesviđa rokanje u zapadnoj europi.. čak i da se tamo počnu rokati, a mi ovdje budemo mirni.. ovdje će biti glad - budite bez brige.
a jebi ga joda ti si bio pristalica stalnog rasta, individualnih sloboda, multi-kulti na račun ekonomije, nevidljive ruke i kurca- palca sad kad je sranje e ne sviđa ti se....
sad opet mi fašisti moramo spašavati vaše liberalne guzice i još paziti da ne zakačimo govindu :D
ajme svako malo isto, ne prođe 50 godina opet na novo
2015-08-06
ma nijeeee, covo je antifasist, vidis da mrzi ustase i toepikur37 wrote:govinda wrote:a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:govinda wrote:nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..Pinochet wrote:
aj budimo realni..
Tu se slažem s tobom iako si islamist...
2014-04-19
Mir! K nozi! Tako, dobar cuko, dobar cuko..daj capu...prckov wrote:ma nijeeee, covo je antifasist, vidis da mrzi ustase i toepikur37 wrote:govinda wrote:a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:govinda wrote:
nemam nista ali ti me kao tjeras da biram neku stranu pa ja rekoh sta cu uraditi..mislim, ono, ja kao mnoram da biram stranu..iskreno, puca mi kurac za evropljane i sirijce, evropljani me zanimaju jedino u smislu da li ce kupiti nesto od mene ili nece...medjutim vi bi svi veceras nesto do mene da odredim neku stranu veceras..iskreno, boli me kurac, malo mi je drago da se u evropi boje muslimana, jebi ga, srala je evropa i previse pa sad..jedino oni NIjemci najebase bezveze, francuza mi nije zao..
Tu se slažem s tobom iako si islamist...
2016-11-17
epikur37 wrote:Pinochet wrote:meni se isto nesviđa rokanje u zapadnoj europi.. čak i da se tamo počnu rokati, a mi ovdje budemo mirni.. ovdje će biti glad - budite bez brige.
a jebi ga joda ti si bio pristalica stalnog rasta, individualnih sloboda, multi-kulti na račun ekonomije, nevidljive ruke i kurca- palca sad kad je sranje e ne sviđa ti se....
sad opet mi fašisti moramo spašavati vaše liberalne guzice i još paziti da ne zakačimo govindu :D
ajme svako malo isto, ne prođe 50 godina opet na novo
nisam pristalica stalnog rasta, pristalica sam ne mješanja države u ekonomiju. stalni rast znači recimo na primjeru njemačke da njemačka država mora intervenirati da bi održala rast uvozom hrpe radnika ili neradnika(ovih u zadnjem valu). u mojoj idealnoj ekonomiji, država se ne mješa u tržište, dakle ako njemačka populacija stari i nema rasta, država ne intervenira nego se pušta situacija da se sredi sama od sebe(dolazi do uršavanja mirovinskog sustava i pada broja stanovnika - urušavanje mirovinskog bi značilo da bi nove generacije zbog toga jer ne postoji socijalna država morali imati više djece, što bi onda vratilo ekonomiju na kolosjek itd- samo za takve cikluse trebalo bi čekati 30-40godina, ovako uvezeš par milijuna europljana koji rade - bude sve super - pa onda par milijuna afganistanca tu se malo zajebeš - to je državna ruka)
individualnih sloboda -naravno, sloboda govora - totalna, slobodna nošenja oružja totalna, sloboda na obranu totalna, i ekonomska sloboda - totalna - ja sam pristalica svega toga - ako možeš primjetiti toga jedino ima još u Americi(a i tamo je Trump te slobode spasio u zadnji tren) u Europi se individualne slobode ukidaju pomalo..
multi-kulti na račun ekonomije - naravno da ne, protiv ovoga sam - Recimo moto radničke fronte i ostalih radiklanih ljevičara diljem zapada je - "ne sloboda protoka kapitalu da sloboda protoku ljudi" - moj moto je obrnut - "da sloboda porotku kapitala ne sloboda porotku ljudi" :)
"nevidljive ruke" -da fan sam nevidljive ruke, objasnio sam u prvoj, a zar ti nije primjer RH ekonomije dok nije bilo vlasti , najbolji primjer kako je nevidljiva ruka odmah nas krenula oporavljati.. ekonomski rast se ubrza, javni dug počeo padati.. a sada došle "reforme", evo Marić ti uvodi poreznu kontrolu nad tekućim računom , tako ako ti netko plati ljetovanje u apartmanu na tekući a ti neplatiš porez , možeš najebati, evo Marić ti uvodi nove poreze da može hraniti banke.. to je ta "vidljiva ruka".. zar nije bolja nevidljiva(barem u 90%)
sad opet mi fašisti moramo spašavati - nemoj se ljutit , ali mislim da se nebih na tebe oslanjao da me spašavaš.. prvo najveći moj neprijatelj ali i neprijatelj većine Hrvata je - Država hrvatska - koja nas guši porezima i regulacijama pa onda trpa arapima. ako nas želiš spasiti glavni neprijatelj je RH držaa (institucije poput sabora porezne itd :D )
ALi ako budem treba zaštitu, radije se oslanjam na branitelje tipa maramiha koji su prošli 5godina rata nego tebe.. koji si utekao iz gužve u laganiji život :) (što ne smatram da je nešto loše, ali nije da je to primjer spašavanja i žrtvovanja za naciju)
Guest- Guest
ne, antifasist..ni starog joj nisam volio...epikur37 wrote:govinda wrote:da hoce roknut onu lepenku...to kaze antifasist iz mene..epikur37 wrote:govinda wrote:a nek se rokaju...rokali smo se i mi pa su oni gledali na tv, sad cemo mi da gledamo na tv kako se rokaju..Pinochet wrote:
a ne to govori musliman iz tebe ;)
i neka ga samo mu nedaj da se zapojasa :D
2016-11-17
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» SDP u slobodnom padu i rasulu
» Argentina u slobodnom padu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Der Spiegel: Merkel je tajno posjetila Navaljnog
» Argentina u slobodnom padu
» Ivošević u slobodnom padu i u odstrelu