S Putinom nema šale!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S Putinom nema šale!
koji kreten od autora a koja je razlika između "ubojstva iz političke osvete" i "terorizma"???
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Uobicajeni proljev liberalnih medija....ali fora je da se prikaze snaga tsara putina.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Putin car Hercegbosne? Ili je to Dodo od Laktasa?epikur37 wrote:Uobicajeni proljev liberalnih medija....ali fora je da se prikaze snaga tsara putina.....
2016-11-17
Hajd drkaj, da te ne smetamo...
2016-11-17
Vrlo obzirno, a vi prmite jedan drugog u amerovehabitski zagrljaj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
FSB...ha-ha! Daj me najme!epikur37 wrote:
SPECIJALCI NA TERENU
Rusi u Ankaru poslali svoje
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/457266/Rusi-u-Ankaru-poslali-svoje-istrazitelje.html?utm_source=clanci&utm_medium=manual2&utm_campaign=clanci_manual
...........................
nema brajo...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ti fakat brzo kopčaš ;PSerbinho-3 wrote:Nisu trebali ubiti Turcina dok ne propeva.
2016-11-08
Leviathan2 wrote:amerika nije radila gresku prije 10 godina, amerika to cini i od prije deset i jos uvijek, tebe stvarno jebu rusi opako, ajd kuzio bih da su srbi pa da imas razlog za pljuckatPinochet wrote:isto što se dogodilo kada je oboren avion od strane Erdogana.. ništaepikur37 wrote:Vucko jesi ti procitao uvodni tekst .... I sti se dogadja onima koji naprave ovako nesto?
nema ovdje neke teorije zavjere. niti Putin organizira terorističke napade po Njemačkoj da našteti Merkelici niti Obama organizira ovo da našteti Putinu i Erdoganu.. budale se nađu i obave
što imaš više muslimana veća je šansa da će prije ili posli izbiti neko sranje. nikakve fine metode neće tu ništa promjeniti. njemačka ako će se želi spasiti , morat će deportirati gotovo sve ove što su došli zadnjih godinu ipo dana.
Rusija sa druge strane radi istu grešku kao i Amerika prije 10godina.. počela je bombardirati muslimanske zemlje, i ubijaati muslimane i sada se muslimani osvećuju. biti će toga još
s tim da su ameri udarali na muslimanske zemlje bez da ih je netko zvao, dok u siriji su ipak muslimani zvali ruse u pomoc pred najezdom americkosaudijskih hordi
muslimani se ne slažu sa tobom.
evo ovaj u Alepu se osvetio Rusima u im svih muslimana stradalih u Alepu. Objasni to ostalim muslimanima da ih samo Ameri mrze a da ih Rusi vole
realno gledajući ja podržavam i Amere i Ruse , ali budimo onda realni - bombe tko ih god baca siju smrt
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:FSB...ha-ha! Daj me najme!epikur37 wrote:
SPECIJALCI NA TERENU
Rusi u Ankaru poslali svoje
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/457266/Rusi-u-Ankaru-poslali-svoje-istrazitelje.html?utm_source=clanci&utm_medium=manual2&utm_campaign=clanci_manual
...........................
nema brajo...
Ovaj zna ćirilicu!
crvenkasti-
2014-04-17
Kako bi ti znao da ja znam, ako i ti ne znaš? A ako znaš, onda prevedi što ovdje piše.crvenkasti wrote:Ovaj zna ćirilicu!Oh_Femder wrote:FSB...ha-ha! Daj me najme!epikur37 wrote:
2016-11-08
putka su naljutili i sada će opet kršit ljudska prava. tuurci kažu gulen/cia.
pričao mi rodjak pomorac da i pirati zaobilaze ruske trgovačke brodove
pričao mi rodjak pomorac da i pirati zaobilaze ruske trgovačke brodove
vuksadinare wrote:..dobro ovo je malo pretjerivanje...sad se pise sto ce biti i kako ce biti..
no zanimljivo predvidjela se cinjenica da ovaj ruski veleposlanik nije bio među onim putinovim najomiljenijim..
pa nekako mi te putonove reakcije isuvise mlake za jednog ubijenog diplomata
- od kuda ti ta suluda ideja koju nazivaš činjenicom kad je upravo karlov zaslužan za ponovnu uspostavu normaliziranih odnosa
jednako kao i za osnivanje trilaterale rusija - Turska - Iran
TURSKA ZNA TKO JE KRIV, TVRDE DA JE UZ GÜLENA U ATENTAT NA RUSKOG AMBASADORA UMIJEŠANA I CIA!
Ubojstvo u Ankari imat će dalekosežne posljedice
Neki zapadni mediji, poput londonskoga Guardiana, čak vuku paralelu sa zlokobnim sarajevskim atentatom na austrijskoga
prestolonasljednika Ferdinanda, koji je svijet gurnuo u klaonicu Prvoga svjetskog rata
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ovo je nevjerojatno...
Ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova nije bilo teroristički napad, već „odmazda za zločine Vladimira Putina“ u Siriji, smatra kolumnista lista Kuntcman .....ističe da Karlov nije bio diplomata u Turskoj, već „vojnik“ i nije bitno gde je ubijen, „na bojnom polju u Alepu ili u galeriji u Ankari“. „Njegov ubica takođe je bio vojnik — ne terorista, već vojnik.
pa po ovom idiotu ispada da je i kamionđija vojnik.
link
link
allažira je malo žešća...Translation of Al-Jazeera board membr: "Russia deserves th worst";killing it's envoy seems a humane response to Russian barbarism in Syria"
.........
prvo su uveli standard umjerenih terorista, a sada i ubojsvo veleposlanika idu legitimizirati... nevjerojatno....
Ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova nije bilo teroristički napad, već „odmazda za zločine Vladimira Putina“ u Siriji, smatra kolumnista lista Kuntcman .....ističe da Karlov nije bio diplomata u Turskoj, već „vojnik“ i nije bitno gde je ubijen, „na bojnom polju u Alepu ili u galeriji u Ankari“. „Njegov ubica takođe je bio vojnik — ne terorista, već vojnik.
link
link
allažira je malo žešća...Translation of Al-Jazeera board membr: "Russia deserves th worst";killing it's envoy seems a humane response to Russian barbarism in Syria"
.........
prvo su uveli standard umjerenih terorista, a sada i ubojsvo veleposlanika idu legitimizirati... nevjerojatno....
jebote..kakav si ti rusofil a ne znas dobro cirilicu..pa tamo u bosni ti ej bila cirilica sluzbeno pismo..jos si bio ucitelj...epikur37 wrote:piše "štititi" al nisam siguran
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebote erdoganu je gulem kriv ako se netko na krivom mjestu posere..to je meni sve naivno...nikad erdogan za nista nije kriv...ja bas tako ne bih rekao..prije bih rekao da je erdogan picka..koja je jaka na rjecima a kad se nesto dogodi..onda su svi drugi krivi a on se pravda onim naivnim..'nisam ja majke mi..nemoj mene..'mutava baštarda wrote:ovo je nevjerojatno...
link
link
.........
2015-09-08
....moje osobno misljenje..mislim da erdoganu najvise odgovara ovakav razvoj situacije..i uopce se ne bi cudio da on stoji iza ovog atentata...sto gore njemu bolje...njemu u stvari i najvise odgovara generalni picvajz da bi on i turska ostvarili neke svoje interese na bliskom istoku i na ovim prostorima...njemu treba povod...
2015-09-08
ne vjerujem da su rusi toliko naivni da bi bas sve vjerovali erdoganu..no sad im trenutno sa jedne strane politicki odgovara erdogan....
2015-09-08
mrknuti veleposlanika nije neka uobičajena praksa u izražavanju stavova. oni koji su za to odgovorni vjerojatno su željeli izazvati reakciju turske i rusije. normalno da će erdogan reagirati tako da će pokušati ovo iskoristiti za obračun s proameričkim snagama, gulenistima koje ovaj drži odgovornim i za obaranje onog zrakoplova, a putko za jače utvrđivanje pozicije u tom dijelu svijeta, uzeti amerima tursku i time im vratiti dug za ukrajinu....vuksadinare wrote:ne vjerujem da su rusi toliko naivni da bi bas sve vjerovali erdoganu..no sad im trenutno sa jedne strane politicki odgovara erdogan....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nema šale s katolčadi
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 3 of 4