S Putinom nema šale!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S Putinom nema šale!
iste priče "sada će merkelica pokazati ovim teroristima, povećat će cenzuru na internetu, prihvatiti još 1milijun kozoheba i prestati će sranja".
tako će i Putin poslati par agenata u Tursku i par helikoptera u Siriju i eto osvete itd
biti će toga još i kod Rusa i kod Švaba.
Švabe jer su se na trpali, a Rusi jer kao i Ameri prije 10godina sada su oni glavni u bombardiranju muslimanskih zemalja i ubijanju muslimana pa će se muslimani sve više fokusirati na Ruse kao što su prije toga na Amere
tako će i Putin poslati par agenata u Tursku i par helikoptera u Siriju i eto osvete itd
biti će toga još i kod Rusa i kod Švaba.
Švabe jer su se na trpali, a Rusi jer kao i Ameri prije 10godina sada su oni glavni u bombardiranju muslimanskih zemalja i ubijanju muslimana pa će se muslimani sve više fokusirati na Ruse kao što su prije toga na Amere
Guest- Guest
epi voli ruse i kurde, jebat ga....on bi cijeli svijet podijelio na dva bloka, ruskopravoslavni i kurdskoislamski...Leviathan2 wrote:izdignu te govinada, i kurdi su sunije :Depikur37 wrote:Ako treba zatreba, no na prvo sunitima vehabitima i islamistima....uskoro konstantinopol ;)
2016-11-17
amerika nije radila gresku prije 10 godina, amerika to cini i od prije deset i jos uvijek, tebe stvarno jebu rusi opako, ajd kuzio bih da su srbi pa da imas razlog za pljuckatPinochet wrote:isto što se dogodilo kada je oboren avion od strane Erdogana.. ništaepikur37 wrote:Vucko jesi ti procitao uvodni tekst .... I sti se dogadja onima koji naprave ovako nesto?
nema ovdje neke teorije zavjere. niti Putin organizira terorističke napade po Njemačkoj da našteti Merkelici niti Obama organizira ovo da našteti Putinu i Erdoganu.. budale se nađu i obave
što imaš više muslimana veća je šansa da će prije ili posli izbiti neko sranje. nikakve fine metode neće tu ništa promjeniti. njemačka ako će se želi spasiti , morat će deportirati gotovo sve ove što su došli zadnjih godinu ipo dana.
Rusija sa druge strane radi istu grešku kao i Amerika prije 10godina.. počela je bombardirati muslimanske zemlje, i ubijaati muslimane i sada se muslimani osvećuju. biti će toga još
s tim da su ameri udarali na muslimanske zemlje bez da ih je netko zvao, dok u siriji su ipak muslimani zvali ruse u pomoc pred najezdom americkosaudijskih hordi
a ajd epi, al recimo imas hrpu bosanaca muslimana kojima su kurdi kurdi i svrstavaju ih u rang kao drugu sektu tipa sije alevije i to, :Dgovinda wrote:epi voli ruse i kurde, jebat ga....on bi cijeli svijet podijelio na dva bloka, ruskopravoslavni i kurdskoislamski...Leviathan2 wrote:izdignu te govinada, i kurdi su sunije :Depikur37 wrote:Ako treba zatreba, no na prvo sunitima vehabitima i islamistima....uskoro konstantinopol ;)
citao sam cak jedan clanak, neznam jel saff ba il neki drugi gdje se spominje sektaska netrpeljivost izmedju kurda i sunita :D
nemaju rusi sranja sa islamistima od jucer, pogledaj malo unazad, cak i u sovjetsko vrijeme,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znao sam za kurde da su suniti, negi mi se ne ulazi u detalje kad se prepuvavam s givindom.....u ostalom ima ih nemalo u daeshu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to je bio rat, mislim na terorizamvuksadinare wrote:dobro malo su smaknuli milju i pol afganaLeviathan2 wrote:a, za yodu
nemaju rusi sranja sa islamistima od jucer, pogledaj malo unazad, cak i u sovjetsko vrijeme,
Yoda opako pati od ruja cak ni govindi toliko ne smetaju
2015-08-06
Meni je najbolje kako su Rusi smaknuli onoga Čečena, Žohara Dudajeva, još 1996. Čovjek normalno imao mobitel, i nije ni slutio da mobitel može biti cilj koji privlači rakete.
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro, nisu Kurdi vjerski jedinstvena nacija, saroliko je to drustvo..imas medju njima i sunita ali i raznoraznih sekti, cak i dualista...e sad su se vehabije uhvatile tih sekti pa ono svi su im Kurdi isti...Leviathan2 wrote:a ajd epi, al recimo imas hrpu bosanaca muslimana kojima su kurdi kurdi i svrstavaju ih u rang kao drugu sektu tipa sije alevije i to, :Dgovinda wrote:epi voli ruse i kurde, jebat ga....on bi cijeli svijet podijelio na dva bloka, ruskopravoslavni i kurdskoislamski...Leviathan2 wrote:izdignu te govinada, i kurdi su sunije :Depikur37 wrote:Ako treba zatreba, no na prvo sunitima vehabitima i islamistima....uskoro konstantinopol ;)
citao sam cak jedan clanak, neznam jel saff ba il neki drugi gdje se spominje sektaska netrpeljivost izmedju kurda i sunita :D
2016-11-17
pa smetaju mi rusi sto daju toliku podrsku Srbiji i republici sumskoj....epikur37 wrote:Yoda opako pati od ruja cak ni govindi toliko ne smetaju
2016-11-17
govinda wrote:pa smetaju mi rusi sto daju toliku podrsku Srbiji i republici sumskoj....epikur37 wrote:Yoda opako pati od ruja cak ni govindi toliko ne smetaju
razumljivo
2015-08-06
Pa i tebi ti to trebalo smetati ali ti vise volis Dodu od Hrvatske, jebat ga...epikur37 wrote:govinda wrote:pa smetaju mi rusi sto daju toliku podrsku Srbiji i republici sumskoj....epikur37 wrote:Yoda opako pati od ruja cak ni govindi toliko ne smetaju
razumljivo
2016-11-17
govinda wrote:Pa i tebi ti to trebalo smetati ali ti vise volis Dodu od Hrvatske, jebat ga...epikur37 wrote:govinda wrote:pa smetaju mi rusi sto daju toliku podrsku Srbiji i republici sumskoj....epikur37 wrote:Yoda opako pati od ruja cak ni govindi toliko ne smetaju
razumljivo
Gluposti, to mi odgovara jer ciljevi HercegBosne i RS su komplementarni.
A i tebi bi trebalo odgovarati jer ćemo vam pustiti da na ostatku teritorija formirate bošnjakistan....da i vi imate svoju državu a ne podstanarit stalno.
2015-08-06
ti pricas o podstanarstvu?? Uvukao se u Hrvatsku pa je izjeda iznutra ko tumor?? De, epi.....jebala te Hercegbosna, zbog onog kamena u Hercegovini ti bi dao cijelu Slavoniju i pola Dalamcije Srbima...daji kome hoces, tudje dajes, nije tvoja zemlja...epikur37 wrote:govinda wrote:Pa i tebi ti to trebalo smetati ali ti vise volis Dodu od Hrvatske, jebat ga...epikur37 wrote:govinda wrote:pa smetaju mi rusi sto daju toliku podrsku Srbiji i republici sumskoj....epikur37 wrote:Yoda opako pati od ruja cak ni govindi toliko ne smetaju
razumljivo
Gluposti, to mi odgovara jer ciljevi HercegBosne i RS su komplementarni.
A i tebi bi trebalo odgovarati jer ćemo vam pustiti da na ostatku teritorija formirate bošnjakistan....da i vi imate svoju državu a ne podstanarit stalno.
2016-11-17
Hrvatska ima definirane i jasne granice, potvrdjene vojnom pobjedom. Ostaje raskusurati taj protektorat tamo :)
2015-08-06
jah, jah..sad neko iz Srbije da vam ponudi Hercegbosnu na pladnju a zauzvrat zatrazi Dubrovnik i Osijek trcali bi u Beograd da to potpisete...jebalo bi se vama za Hrvatsku u avnojevskim granicama...epikur37 wrote:Hrvatska ima definirane i jasne granice, potvrdjene vojnom pobjedom. Ostaje raskusurati taj protektorat tamo :)
2016-11-17
koji kreten od autora a koja je razlika između "ubojstva iz političke osvete" i "terorizma"???
Similar topics
» Nema šale s katolčadi
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 2 of 4