šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
...u Njemačku.veber wrote:
sve ih treba poslatalahu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne bih to povezivala s agresivnim izopačenostima.veber wrote:da?maggie13 wrote:Prekrasno pjevaju, slušala sam te njihove pjesme..samo vokalno..
mozda ti zapoje na rivi, akabum.
sve ih treba poslat alahu.
Religijska glazba samo.
2014-04-12
carl orff istoka? stoka.
skurt sve, tako i oni nas gledaju...
2014-12-30
Zenski glasovi su jako ugodni, muski pjevaju nekako kroz nos i cesto zvuce ko pokvarene brodske sirene.
omni-
2014-04-12
u biti, kada covjek pogleda...
itreba vas sve multikulti silovat. to je in.
no moju djecu nece, ziher.
itreba vas sve multikulti silovat. to je in.
no moju djecu nece, ziher.
2014-12-30
istina..ja sam žene slušala..omni wrote:Zenski glasovi su jako ugodni, muski pjevaju nekako kroz nos i cesto zvuce ko pokvarene brodske sirene.
2014-04-12
Bojim se da ce jos puno kamiona proci do tad a mozda i nikad, jbg politicar se danas postaje lopovlukom i uvlacenjem u stotinu dupeta, nema tu vise karaktera.veber wrote:carl orff istoka? stoka.
omni-
2014-04-12
Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.
To je najlakše.
A ocito je najteže koristit mozak.
Ukidanje šengena , rijeka između Njemačke i Francuske .....stocni vagoni i deportacija .....iskrca ih se u tu zonu ograđenom žicom i mogu ako hoce u Francusku .....svako tri dana se radi ovo : rafalna po toj zoni pa tko nece u Francusku ....taj ce na onaj svijet.
Svi ce u Francusku.
To je najlakše.
Ukidanje šengena , rijeka između Njemačke i Francuske .....stocni vagoni i deportacija .....iskrca ih se u tu zonu ograđenom žicom i mogu ako hoce u Francusku .....svako tri dana se radi ovo : rafalna po toj zoni pa tko nece u Francusku ....taj ce na onaj svijet.
Svi ce u Francusku.
2014-04-11
MIslim nemam ja pet đeneralskih zvijezdica Galakticke Federacije na reveru tek tako bezveze ......RayMabus wrote:Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.
To je najlakše.
Svi ce u Francusku.
Um.
Analiticki.
2014-04-11
Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.
Nikakvi stocni vagoni, necemo nacizma na nasim ulicama. Autobusi udobni, po mogucnosti na plin.RayMabus wrote:
To je najlakše.
Svi ce u Francusku.
omni-
2014-04-12
Mislim da je vec velikodušno od mene šta ih necu spalit na licu mjesta plus imaju cak tri dana da izaberu šta ce : Francuska ili košenje rafalima.omni wrote:Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.Nikakvi stocni vagoni, necemo nacizma na nasim ulicama. Autobusi udobni, po mogucnosti na plin.RayMabus wrote:
To je najlakše.
Svi ce u Francusku.
2014-04-11
akcija izaziva reakciju.omni wrote:Bojim se da ce jos puno kamiona proci do tad a mozda i nikad, jbg politicar se danas postaje lopovlukom i uvlacenjem u stotinu dupeta, nema tu vise karaktera.veber wrote:carl orff istoka? stoka.
doci ce i liberalima iz dupeta u glavu.
moj stav je i dalje isti.
dosljake potapat, ostale vratit na sredozemlje...
2014-12-30
Nisam ja baš tako okrutan kako se vama cini .....svi mogu ostat na životu ....ako hocedu ....njihov izbor ....imaju tri dana za isti.RayMabus wrote:Mislim da je vec velikodušno od mene šta ih necu spalit na licu mjesta plus imaju cak tri dana da izaberu šta ce : Francuska ili košenje rafalima.omni wrote:Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.Nikakvi stocni vagoni, necemo nacizma na nasim ulicama. Autobusi udobni, po mogucnosti na plin.RayMabus wrote:
To je najlakše.
Svi ce u Francusku.
2014-04-11
Nema razloga prijetiti nekome, ima mjesta za sve. Allepo je oslobodjen, uskoro je sirija bez rata, Pakistan mir, Bliski istok mir...RayMabus wrote:Nisam ja baš tako okrutan kako se vama cini .....svi mogu ostat na životu ....ako hocedu ....njihov izbor ....imaju tri dana za isti.RayMabus wrote:Mislim da je vec velikodušno od mene šta ih necu spalit na licu mjesta plus imaju cak tri dana da izaberu šta ce : Francuska ili košenje rafalima.omni wrote:Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.Nikakvi stocni vagoni, necemo nacizma na nasim ulicama. Autobusi udobni, po mogucnosti na plin.RayMabus wrote:
To je najlakše.
Svi ce u Francusku.
omni-
2014-04-12
Da ....sve gore od želje da se vrate.omni wrote:Nema razloga prijetiti nekome, ima mjesta za sve. Allepo je oslobodjen, uskoro je sirija bez rata, Pakistan mir, Bliski istok mir...RayMabus wrote:Nisam ja baš tako okrutan kako se vama cini .....svi mogu ostat na životu ....ako hocedu ....njihov izbor ....imaju tri dana za isti.RayMabus wrote:Mislim da je vec velikodušno od mene šta ih necu spalit na licu mjesta plus imaju cak tri dana da izaberu šta ce : Francuska ili košenje rafalima.omni wrote:Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.Nikakvi stocni vagoni, necemo nacizma na nasim ulicama. Autobusi udobni, po mogucnosti na plin.RayMabus wrote:
To je najlakše.
Svi ce u Francusku.
2014-04-11
Možeš mrziti i ubijati i napraviti shranja ili možeš ovo šta sam ja izrecitirao vrlo vjerovatno možda neceš ubiti nikoga a ako i nekoga da to ce biti manji dio njih s obzirom na ukupnu brojku i bježat ce od tebe kao vrag od tamjana.
Zato i imam nadimak Pakao u GF.
Zato i imam nadimak Pakao u GF.
2014-04-11
Samo jednu jednostavnu pipu zavrnes, socijalnu pomoc i pola odmah ode, druga polovica ce krenut s kriminalom i onda ih je lako dovest na onu stranu.RayMabus wrote:Da ....sve gore od želje da se vrate.omni wrote:Nema razloga prijetiti nekome, ima mjesta za sve. Allepo je oslobodjen, uskoro je sirija bez rata, Pakistan mir, Bliski istok mir...RayMabus wrote:Nisam ja baš tako okrutan kako se vama cini .....svi mogu ostat na životu ....ako hocedu ....njihov izbor ....imaju tri dana za isti.RayMabus wrote:Mislim da je vec velikodušno od mene šta ih necu spalit na licu mjesta plus imaju cak tri dana da izaberu šta ce : Francuska ili košenje rafalima.omni wrote:Najlakše je hebavat nekom drugom mater jer je dio neke određene grupe jer je jer se tamo inkarnirao.
Nikakvi stocni vagoni, necemo nacizma na nasim ulicama. Autobusi udobni, po mogucnosti na plin.
omni-
2014-04-12
Ah da neki ce mozda pocet i radit i biti korisni, ti mogu biti na teretu sebi, samo ne znam o kolikom procentu bi se tu moglo radit. Vec sam podijelio 50-50 jbg, greska.
omni-
2014-04-12
Možda al ja svakako necu trošiti puno energije na riješavanje zapadno europskog problema.omni wrote:Ah da neki ce mozda pocet i radit i biti korisni, ti mogu biti na teretu sebi, samo ne znam o kolikom procentu bi se tu moglo radit. Vec sam podijelio 50-50 jbg, greska.
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
Zagi .....he he he
Zbog ilegalne prodaje oružja u europske države putem "dark weba", što osobama koje se bave tim kaznenim djelima jamči anonimnost, slovenska policija pritvorila je dva slovenska državljana koji su oružje uglavnom kupovali na prostoru bivše Jugoslavije, objavili su u utorak mediji pozivajući se na policiju.
Dvije osobe iz okolice Ljubljane u dobi od 33 i 39 godina, osumnjičene su da su prodajom oružja u zadnjih godinu dana zaradile najmanje 15.000 eura protupravne imovinske koristi. Jedan je oružje nabavljao, a drugi ga slao preko poštansko-logističkih centara kupcima u Francuskoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji, Italiji i Norveškoj.
Imena osumnjičenih nisu objavljena, ali se tvrdi da su zaposleni u dvije različite privatne zaštitarske tvrtke. Uz trgovinu oružjem, jedan od njih bit će optužen i za distribuiranje krivotvorenog novca u apoenima od 20 i 50 eura.
U istrazi je utvrđeno da su, među ostalim, prodali jednu pušku kalašnjikov s 30 metaka, te pušku Zagi M 91, a prodavali su ih nepoznatim i neprovjerenim osobama iako su znali da je riječ o oružju koje se koristi za izvršenje najtežih kaznenih djela, kažu u ljubljanskoj policiji.
Osim vatrenog strijelnog oružja, nudili su preko dark weba dimne ručne bombe, plinski pištolj Walther i drugo oružje koje su nabavljali većinom na ilegalnom tržištu iz država bivše Jugoslavije, tvrdi slovenska policija.
Zbog ilegalne prodaje oružja u europske države putem "dark weba", što osobama koje se bave tim kaznenim djelima jamči anonimnost, slovenska policija pritvorila je dva slovenska državljana koji su oružje uglavnom kupovali na prostoru bivše Jugoslavije, objavili su u utorak mediji pozivajući se na policiju.
Dvije osobe iz okolice Ljubljane u dobi od 33 i 39 godina, osumnjičene su da su prodajom oružja u zadnjih godinu dana zaradile najmanje 15.000 eura protupravne imovinske koristi. Jedan je oružje nabavljao, a drugi ga slao preko poštansko-logističkih centara kupcima u Francuskoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji, Italiji i Norveškoj.
Imena osumnjičenih nisu objavljena, ali se tvrdi da su zaposleni u dvije različite privatne zaštitarske tvrtke. Uz trgovinu oružjem, jedan od njih bit će optužen i za distribuiranje krivotvorenog novca u apoenima od 20 i 50 eura.
U istrazi je utvrđeno da su, među ostalim, prodali jednu pušku kalašnjikov s 30 metaka, te pušku Zagi M 91, a prodavali su ih nepoznatim i neprovjerenim osobama iako su znali da je riječ o oružju koje se koristi za izvršenje najtežih kaznenih djela, kažu u ljubljanskoj policiji.
Osim vatrenog strijelnog oružja, nudili su preko dark weba dimne ručne bombe, plinski pištolj Walther i drugo oružje koje su nabavljali većinom na ilegalnom tržištu iz država bivše Jugoslavije, tvrdi slovenska policija.
2014-04-11
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
» Šehid i mučenik Hasanbegović osudio ustaško znakovlje
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Assad u božićnom ugođaju
» Šehid i mučenik Hasanbegović osudio ustaško znakovlje
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci