šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
Page 13 of 23
Page 13 of 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re: šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
na sjeveru se nije plakalo...cak je i jedan stari dinamovac to potvrdio jer je bio na toj utakmici...kad ej rekao najvjerniji hajdukovi navijaci torcida nisu plakali...drugi jesudzango wrote:Jeste. Samo kamera laže.vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:
To se peva samo na Poljudu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
a onda ćete vikad help help srebrenica dženosajd...
Guest- Guest
pusti ga..polako..marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
2014-04-12
ne, uzvikivacemo Vukowar.....marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
2016-11-17
pustiću ga... srbimamaggie13 wrote:pusti ga..polako..marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
Živim na tuđoj sisi.Noor wrote:dzango wrote:Vazda živeli na državnoj sisi.Roki wrote:dzango wrote:Tovari i Cigani. Najverniji titoisti.Roki wrote:
zna se ko je plakao za jedno za nikada neprezaljenim sinom svih naroda i narodnosti...
drzavni projekti i sluge svih rezima...
šta ti u životu radiš? čime se baviš?
zanemari marca,molim te..prerano ćeš izgubit živce..govinda wrote:ne, uzvikivacemo Vukowar.....marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
2014-04-12
imas amatersku snimku na portalu hr hb-navijaci..samo imas negdje cca 300 stranica pa potrazi ako ti se da..snimano na sjeveru poljuda s te utakmice cak su na snimci navijaci koji se u tom trenutku smiju i pokazuju rukama na ostale tribineRoki wrote:vuksadinare wrote:snimke...tamo gdje ej bila smjestena torcida nije bilo placa...Roki wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:
Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.
ko je dokazao?
HD snimak iz 1980 godine...
2015-09-08
Joj ne seri. Plakali su ko kišna godina.vuksadinare wrote:snimke...tamo gdje ej bila smjestena torcida nije bilo placa...Roki wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:
Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..
ko je dokazao?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa to je jasno..dzango wrote:Živim na državnoj sisi.Noor wrote:dzango wrote:Vazda živeli na državnoj sisi.Roki wrote:dzango wrote:
Tovari i Cigani. Najverniji titoisti.
drzavni projekti i sluge svih rezima...
šta ti u životu radiš? čime se baviš?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:imas amatersku snimku na portalu hr hb-navijaci..samo imas negdje cca 300 stranica pa potrazi ako ti se da..snimano na sjeveru poljuda s te utakmice cak su na snimci navijaci koji se u tom trenutku smiju i pokazuju rukama na ostale tribineRoki wrote:vuksadinare wrote:snimke...tamo gdje ej bila smjestena torcida nije bilo placa...Roki wrote:vuksadinare wrote:
dokazano je da sjever poljuda nije plakao
ko je dokazao?
HD snimak iz 1980 godine...
cam corder iz 1980 godine...
Guest- Guest
govinda wrote:ne, uzvikivacemo Vukowar.....marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
nećete znat šta vas je snašlo kad ovi na zapadu popizde
Pusti njega, ja neću tebi.maggie13 wrote:poluujko-polučedo, tebi linda neće oprostit sigurno..dzango wrote:S verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:aH, ti si uvijek spreman..barem se hvališ tako..dzango wrote:Spremni.maggie13 wrote:
Hoćeš reći da su Nijemci vrlo čista nacija pa se tako masovno okupili na nekom sajmu i uzvikivali 'Za Domestos'..
ah,morat ću u shopping poslije, za dizanje raspoloženja..
2014-04-12
nisu..rekoh odite na portal hr hb info..tema navijaci..pa potrazi...amaterska snimka...ne od kamer yutv koja je bila na zapadujastreb wrote:Joj ne seri. Plakali su ko kišna godina.vuksadinare wrote:snimke...tamo gdje ej bila smjestena torcida nije bilo placa...Roki wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:
Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.
ko je dokazao?
2015-09-08
Tu ste priču složili 1990. a 1980. ste ridali ko pičke i pevali pokojnom maršalu.vuksadinare wrote:na sjeveru se nije plakalo...cak je i jedan stari dinamovac to potvrdio jer je bio na toj utakmici...kad ej rekao najvjerniji hajdukovi navijaci torcida nisu plakali...drugi jesudzango wrote:Jeste. Samo kamera laže.vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:
Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..
Odavno si ti meni oprostio...dobra duša..dzango wrote:Pusti njega, ja neću tebi.maggie13 wrote:poluujko-polučedo, tebi linda neće oprostit sigurno..dzango wrote:S verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:aH, ti si uvijek spreman..barem se hvališ tako..dzango wrote:
Spremni.
2014-04-12
ma kakvi, marc ne moze kisnu glistu da iznervira....maggie13 wrote:zanemari marca,molim te..prerano ćeš izgubit živce..govinda wrote:ne, uzvikivacemo Vukowar.....marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
2016-11-17
Možete i Alepo. Vama ionako sve to isti kurac.govinda wrote:ne, uzvikivacemo Vukowar.....marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
nije do njega, već do tebe..brz si na okidaču..govinda wrote:ma kakvi, marc ne moze kisnu glistu da iznervira....maggie13 wrote:zanemari marca,molim te..prerano ćeš izgubit živce..govinda wrote:ne, uzvikivacemo Vukowar.....marcellus wrote:govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
2014-04-12
moze se provjeriti...ne da mi se objasnjavati...cak je netko postavio isjecak iz novina..gdje pise da je nakon te utakmice privedeno pedesetak najvatrenijih pristalica hajduka koji su za vrijeme minute sutnje pjevali 'nepristojne' pjesme...dzango wrote:Tu ste priču složili 1990. a 1980. ste ridali ko pičke i pevali pokojnom maršalu.vuksadinare wrote:na sjeveru se nije plakalo...cak je i jedan stari dinamovac to potvrdio jer je bio na toj utakmici...kad ej rekao najvjerniji hajdukovi navijaci torcida nisu plakali...drugi jesudzango wrote:Jeste. Samo kamera laže.vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:
2015-09-08
Page 13 of 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Similar topics
» Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
» Šehid i mučenik Hasanbegović osudio ustaško znakovlje
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Assad u božićnom ugođaju
» Šehid i mučenik Hasanbegović osudio ustaško znakovlje
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci