šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
Page 12 of 23
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Re: šehid zgazio kamionom ljude na božićnom sajmu u njemačkoj
dzango wrote:Tovari i Cigani. Najverniji titoisti.Roki wrote:govinda wrote:Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...jastreb wrote:Hahaha,samo se ti nadaj.vuksadinare wrote:ja se pitam kako nema nikih teroristickih napada u hrvatskoj.....no znaju islamisti da za nama rijetko tko bi suzu pustio pa ne bi imalo efekta...
Tvoj blagonakloni stav prema islamizmu čak više ne iznenađuje.
Da se u Hrvatskoj dogodi teroristički napad u kojem bi poginulo ljudi,a da istovremeno u BG Torcida popije batine od Grobara,ti bi veću pozornost poklanjao nevinih navijačima,nego li žrtvama terorizma.
zna se ko je plakao za jedno za nikada neprezaljenim sinom svih naroda i narodnosti...
drzavni projekti i sluge svih rezima...
Guest- Guest
a u nedostatku ustasa dobri su i cetnici...eto, jel sad jasnije? :pmaggie13 wrote:Svašta se tu nabrojalo, a ja želim jasnu poruku..čist račun, duga ljubav..nema mjesta nedorečenostima i nesporazumima..govinda wrote:pa protiv onih s Ravne Gore...de kafu popij, razbudi se...maggie13 wrote:ah, kad ne živiš u RH..imaš ti tamo svoja slova..govinda wrote:besplatno, ne zaradjujem na pravednoj borbi...nisam ja hadezejac ko neki...maggie13 wrote:
Pošto uputstva?
Ili besplatno dijeliš..
Nego, kakva pravedna borba?
2016-11-17
aH, ti si uvijek spreman..barem se hvališ tako..dzango wrote:Spremni.maggie13 wrote:Hoćeš reći da su Nijemci vrlo čista nacija pa se tako masovno okupili na nekom sajmu i uzvikivali 'Za Domestos'..dzango wrote:Ti ne bi ni skakala. Ali oni poluidioti koji po ovoj zimi šetaju da bi uzvikivali reklamu za Domestos...maggie13 wrote:Potkova je znak sreće..često je imaju kamiondžije na svojim kamionima..ali baš te sreće, ne znam..dzango wrote:
Nacrtaš Veliko "U" na haubu i sami će da skaču pod točkove.
2014-04-12
Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:To se peva samo na Poljudu.govinda wrote:Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...jastreb wrote:Hahaha,samo se ti nadaj.vuksadinare wrote:ja se pitam kako nema nikih teroristickih napada u hrvatskoj.....no znaju islamisti da za nama rijetko tko bi suzu pustio pa ne bi imalo efekta...
Da se u Hrvatskoj dogodi teroristički napad u kojem bi poginulo ljudi,a da istovremeno u BG Torcida popije batine od Grobara,ti bi veću pozornost poklanjao nevinih navijačima,nego li žrtvama terorizma.
lako tako, po tuđim kostima..govinda wrote:a u nedostatku ustasa dobri su i cetnici...eto, jel sad jasnije? :pmaggie13 wrote:Svašta se tu nabrojalo, a ja želim jasnu poruku..čist račun, duga ljubav..nema mjesta nedorečenostima i nesporazumima..govinda wrote:pa protiv onih s Ravne Gore...de kafu popij, razbudi se...maggie13 wrote:ah, kad ne živiš u RH..imaš ti tamo svoja slova..govinda wrote:
besplatno, ne zaradjujem na pravednoj borbi...nisam ja hadezejac ko neki...
Nego, kakva pravedna borba?
2014-04-12
dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:To se peva samo na Poljudu.govinda wrote:Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...jastreb wrote:
Hahaha,samo se ti nadaj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Di ćeš za Hrvatom plakat, auuuu..'ko je vidio..dzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:To se peva samo na Poljudu.govinda wrote:Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...jastreb wrote:
Hahaha,samo se ti nadaj.
2014-04-12
Vazda živeli na državnoj sisi.Roki wrote:dzango wrote:Tovari i Cigani. Najverniji titoisti.Roki wrote:govinda wrote:Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...jastreb wrote:
Hahaha,samo se ti nadaj.
zna se ko je plakao za jedno za nikada neprezaljenim sinom svih naroda i narodnosti...
S verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:aH, ti si uvijek spreman..barem se hvališ tako..dzango wrote:Spremni.maggie13 wrote:Hoćeš reći da su Nijemci vrlo čista nacija pa se tako masovno okupili na nekom sajmu i uzvikivali 'Za Domestos'..dzango wrote:Ti ne bi ni skakala. Ali oni poluidioti koji po ovoj zimi šetaju da bi uzvikivali reklamu za Domestos...maggie13 wrote:
Potkova je znak sreće..često je imaju kamiondžije na svojim kamionima..ali baš te sreće, ne znam..
vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:To se peva samo na Poljudu.govinda wrote:
Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...
ko je dokazao?
Guest- Guest
dzango wrote:Vazda živeli na državnoj sisi.Roki wrote:dzango wrote:Tovari i Cigani. Najverniji titoisti.Roki wrote:govinda wrote:
Da se to desi onda bi svi na Stadionu JNA pjevali skupa "Druze Tito mi ti se kunemo"...
šta ti u životu radiš? čime se baviš?
Guest- Guest
Jeste. Samo kamera laže.vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:To se peva samo na Poljudu.govinda wrote:
Broz dojavio.Roki wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:
To se peva samo na Poljudu.
ko je dokazao?
snimke...tamo gdje ej bila smjestena torcida nije bilo placa...Roki wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:
ko je dokazao?
2015-09-08
govinda wrote:Bolje da se kamionom zaletio kad je u Zagrebu neki skup ustasa...
a onda ćete vikad help help srebrenica dženosajd...
dzango wrote:Jeste. Samo kamera laže.vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:
dokazano je da su arlaukali kao stoka kada je bio minut tisine za poginule rudare u aleksinackim rudnicima '89. stoka smrdljiva.
Guest- Guest
poluujko-polučedo, tebi linda neće oprostit sigurno..dzango wrote:S verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:aH, ti si uvijek spreman..barem se hvališ tako..dzango wrote:Spremni.maggie13 wrote:Hoćeš reći da su Nijemci vrlo čista nacija pa se tako masovno okupili na nekom sajmu i uzvikivali 'Za Domestos'..dzango wrote:
Ti ne bi ni skakala. Ali oni poluidioti koji po ovoj zimi šetaju da bi uzvikivali reklamu za Domestos...
2014-04-12
To je tako njemacki dosadno...gdje tu uzivanje? Zato u Jasenovcu nisu imali plin...balkanci su to, nisu evropljani...mislim na ustase, jelte...omni wrote:Ruzno je to, nekulturno, divljacki tako kozojebi rade danas, to se u europi radilo davno od tada je civilizacija napredovala. Kulturno i u rukavicama, odvrne se ventilcic i cas posla, nikakvo nasilje pa nismo skotovi s bliskog istoka.govinda wrote:ma kolac i ostar mac, kakve zajebancije sa kemikalijama....omni wrote:Nece oni na Ustase jbg Svabe, Francuzi i ostalo im nekako sladje. Zaletjet ce se jos po kojem europskom gradu a onda ce bit vrijeme da se pocne razmisljat o osnutku kakve transportne firme za prijevoz do konacnog rjesenja. Treba bit prvi ubost koju paricu. Sad me nemojte kopirat, radite na kemikalijama, strojevima za kopanje, pecima i slicno.govinda wrote:na 10. april je bolje....omni wrote:
Pod uvjetom da je pred ili na Bozic, drugacije ne valja.
2016-11-17
vuksadinare wrote:snimke...tamo gdje ej bila smjestena torcida nije bilo placa...Roki wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:
Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..
ko je dokazao?
HD snimak iz 1980 godine...
Guest- Guest
na sjeveru se nije plakalo...cak je i jedan stari dinamovac to potvrdio jer je bio na toj utakmici...kad ej rekao najvjerniji hajdukovi navijaci torcida nisu plakali...drugi jesudzango wrote:Jeste. Samo kamera laže.vuksadinare wrote:dokazano je da sjever poljuda nije plakaodzango wrote:Glume a suza suzu stiže. Ja tako nisam plakao ni kada je poginuo Mance ili umro moj ćale.maggie13 wrote:Odglume malo,lukavci, ali treba ga trpit 36 godina u svom dvorištu i još uvijek iskreno žalovat..nakon svega..dzango wrote:
2015-09-08
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Similar topics
» Musliman napravio pokolj u Strazburu na božićnom sajmu
» Šehid i mučenik Hasanbegović osudio ustaško znakovlje
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Assad u božićnom ugođaju
» Šehid i mučenik Hasanbegović osudio ustaško znakovlje
» Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu