transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 26
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: transferi
Modrić je profesor doktor, a Rakitić ga može gledat i učit
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
dakako klošaru, i mala sirena je istinita... nemoj biti glup
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne znamo mi da je tebi krivo što Modrić igra za Real, pa se tješiš Rakitićem. Jalova je to utjeha
nema toga segmenta u nogometu gdje je modrić bolji od rakete, može biti samo 10 puta gori idiote da li ti je to jasno, kako možeš biti tako glup
2015-08-25
Paulo Dybala: "Razlog zašto sad nisam igrač Barçe su Messi, Suárez i Neymar. Najbolji su napadači na svijetu i znam da se ne bih naigrao pored njih. To je jedini razlog zašto sam još uvijek igrač Juventusa."
dobro je sinko, kad zabiješ 50 golova u serie a možda budeš 5. napadač poslije paca alcacera
dobro je sinko, kad zabiješ 50 golova u serie a možda budeš 5. napadač poslije paca alcacera
2015-08-25
Pokrij se dekom cigane maliEnd1899 wrote:nema toga segmenta u nogometu gdje je modrić bolji od rakete, može biti samo 10 puta gori idiote da li ti je to jasno, kako možeš biti tako glup
ajde crvu šiptarski posaugaj ga malo vidiš da buncaš već treba ti doza
2015-08-25
haha kakve lažiEnd1899 wrote:Paulo Dybala: "Razlog zašto sad nisam igrač Barçe su Messi, Suárez i Neymar. Najbolji su napadači na svijetu i znam da se ne bih naigrao pored njih. To je jedini razlog zašto sam još uvijek igrač Juventusa."
Guest- Guest
ne znam šta je veća nebuloza, da su geymar messi i suarez bolji od dybale, ili da bi išao iz većeg kluba u manji.
Guest- Guest
messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije,a messi ima takvih na desetkeEnd1899 wrote:nema toga segmenta u nogometu gdje je modrić bolji od rakete, može biti samo 10 puta gori idiote da li ti je to jasno, kako možeš biti tako glup
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
nakon eura, nitko živ se nije raspitivao za njega. osim ludih glazeraEnd1899 wrote:'Imali smo dogovor s Juveom - ako požele prodati Pogbu, mi ćemo prvi znati. Mi smo procijenili da nam igrač ne treba, a da smo krenuli po njega, nitko nas ne bi pretekao'
- Albert Soler i Robert Fernandez, sportski i tehnički direktori katalonskog kluba.
simple as that... kakav klub fantazija je to
Guest- Guest
HNS pederi,mamić namjestiooperw wrote:nakon eura, nitko živ se nije raspitivao za njega. osim ludih glazeraEnd1899 wrote:'Imali smo dogovor s Juveom - ako požele prodati Pogbu, mi ćemo prvi znati. Mi smo procijenili da nam igrač ne treba, a da smo krenuli po njega, nitko nas ne bi pretekao'
- Albert Soler i Robert Fernandez, sportski i tehnički direktori katalonskog kluba.
simple as that... kakav klub fantazija je to
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Inozemni klubovi su ovog ljeta na naše nogometaše potrošili rekordinh 94,3 milijuna eura!
2015-08-25
debilu, srbi su pre 20 godina za tolike pare prodavali igrače...
a koliko je tada vredelo 20 miliona maraka i koliko danas vredi 20 miliona €.
a koliko je tada vredelo 20 miliona maraka i koliko danas vredi 20 miliona €.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:End1899 wrote:messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije,a messi ima takvih na desetke
2015-08-25
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet