transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 26
Page 13 of 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Re: transferi
GOTOVO svi engleski mediji pišu kako je veznjak Leicestera i francuske reprezentacije N'Golo Kante novi član Chelseaja.
Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti započeo je u ponedjeljak s radom u svom novom klubu - minhenskom Bayernu. Kada je ušao u svoj ured na radnom stolu ga je zatekla poruka na talijanskom od svog prethodnika - Pepa Guardiole!
"S puno poštovanja, želim ti svu sreću Carlo", napisao je španjolski trener koji je od ovoga ljeta preuzeo Manchester City.
"Da, to mi je on napisao. Poželio mi je sreću u novoj sezoni i to je jako lijepo od njega. Imamo dobar odnos i mislim da je s ovom momčadi napravio fantastičan posao proteklih nekoliko sezone. Nadam se da ću nastaviti gdje je on stao i ako je moguće nadmašiti njegove uspjehe", rekao je 57-godišnji Ancelotti
guardiola gospodin
"S puno poštovanja, želim ti svu sreću Carlo", napisao je španjolski trener koji je od ovoga ljeta preuzeo Manchester City.
"Da, to mi je on napisao. Poželio mi je sreću u novoj sezoni i to je jako lijepo od njega. Imamo dobar odnos i mislim da je s ovom momčadi napravio fantastičan posao proteklih nekoliko sezone. Nadam se da ću nastaviti gdje je on stao i ako je moguće nadmašiti njegove uspjehe", rekao je 57-godišnji Ancelotti
guardiola gospodin
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dobar posao, treba im takav. Za onog monkeya Mikkela i panja Matića je svemirski brod.muckodjubre wrote:GOTOVO svi engleski mediji pišu kako je veznjak Leicestera i francuske reprezentacije N'Golo Kante novi član Chelseaja.
Guest- Guest
kad se samo prisjetim izjave šiptara srpskoga da je matić bolji od jednoga Busquetsa, a znači nije mi niti ono crno ispod nokta na palcu
2015-08-25
http://www.germanijak.hr/vijesti/gotovo-je-pjaca-na-predstavljanju-u-juveu-sredinom-iduceg-tjedna/22019
pjacu još sati dijele od prelaska u Juventus
pjacu još sati dijele od prelaska u Juventus
Guest- Guest
Tako se i šampionska momčad može kupiti.Tommy Ramone wrote:Klošari bi Pjacu na 36 rata. Ništa od posla.
Guest- Guest
Napoli je odbio bilo kakve pregovore. Ako Juventus želi Argentinca u svojim redovima moraće da aktivira otkupnu klauzulu koja iznosi astronomskih 94 miliona eura.
Da li ćemo u narednoj sezoni gledati tandem Higuain - Dybala saznaćemo u toku današnjeg dana.
Da li ćemo u narednoj sezoni gledati tandem Higuain - Dybala saznaćemo u toku današnjeg dana.
2015-08-25
Svašta ...Tommy Ramone wrote:Klošari bi Pjacu na 36 rata. Ništa od posla.
sat2-
2015-09-28
End1899 wrote:kad se samo prisjetim izjave šiptara srpskoga da je matić bolji od jednoga Busquetsa, a znači nije mi niti ono crno ispod nokta na palcu
mozete i ti i ciganin buskec da mu pusite kurac.
Guest- Guest
End1899 wrote:Vietto u barci, kakav prijelazni rok
kakav? igrac koji je prosle godine odigrao 2.5 utakmice, i ciganin se lozi da su doveli maradonu licno...
Guest- Guest
ne bolje da su ibru doveli, boga mančestera haha kako te samo nije sramota šiptaru glupi skupa s onim kretenom cantonom
2015-08-25
SLUŽBENO: Raul Meireles je slobodan igrač! Istekao mu je ugovor sa Fenerom nakon 4 godine. pošalji ovu u čmarnajted na mail gori od schweinsteigera ne moože biti
2015-08-25
Hamburg and Barcelona reached an agreement for the transfer of Alen Halilovic for 5M. Halilovic will sign for 4 years
jedan mudrac je jednom rekao "barca takvih ima na lopate"...
2015-08-25
to za raketu ;-)
Page 13 of 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta