transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 26
Page 1 of 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
transferi
Pedro nakon 20 osvojenih trofeja s Barcelonom i službeno postao član Chelseaja
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Re: transferi
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2015/08/25/14727572/brat-veznjaka-juvea-na-probi-u-hajduku-mla%C4%91i-asamoah-stigao?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3
Guest- Guest
Robusni centarfor opet će na posudbu, ovoga puta u inozemstvo. Njegova nova destinacija je Maccabi iz Tel Aviva. Aktualni prvak Izraela večeras igra uzvrat play-offa Lige prvaka protiv Basela i ima sjajnu šansu osigurati nastup u najelitnijem klupskom natjecanju, budući da je u prvoj utakmici u Švicarskoj bilo 2:2.
Izraelci će Dinamu za jednogodišnju posudbu platiti 200.000 eura, uz mogućnost otkupa ugovora za dodatnih 1.000.000 eura. Radonjić će godišnje zarađivati 250 tisuća eura.
Izraelci će Dinamu za jednogodišnju posudbu platiti 200.000 eura, uz mogućnost otkupa ugovora za dodatnih 1.000.000 eura. Radonjić će godišnje zarađivati 250 tisuća eura.
Guest- Guest
pedro jos nije dosao vec je najbolji igrac kojega je ta jadna liga u povijesti vidjela
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
na kraju besplatno su ga pustili. gospodski Juve. besplatno došao, besplatno otišao.
de bruyne u cityu za 80miliona.
de bruyne u cityu za 80miliona.
Guest- Guest
Dinamo će vise dobiti za posudbu Radonjića nego Hajduk za prodaju svoja tri igraca na celu s Malocom.
Guest- Guest
Hrvatski nogometaš Tonći Kukoč (24) uskoro bi mogao zaigrati za novi klub i to ni manje ni više nego za beogradski Partizan. Kontroverzni hrvatski napadač nedavno je napustio redove sofijskog CSKA i u potrazi je za novom sredinom.
- Istina, Partizan me želi. Potreban im je lijevi bek, a ja sam slobodan.
- Istina, Partizan me želi. Potreban im je lijevi bek, a ja sam slobodan.
Monte Carlo mjesto je konačnog i "povijesnog" dogovora Wolsburga i Intera oko prelaska hrvatskog krilnog napadača iz Donje Saske u Lombardiju!
Jer nakon dva mjeseca povlačenja i potezanja, u Kneževini su se na ždrijebu skupina europskih kupova našli Interov glavni direktor Marco Fassone i Wolfsburgov sportski direktor Klaus Allofs i dogovorili sve detalje Perišićevog transfera, pišu talijanski mediji, navodeći kako je preostala još samo službena objava i Perišićev potpis za Inter.
Wolfsburg za 26-godišnjeg Perišića, koji je za klub nastupio 88 puta i postigao 21 gol, dobiva 18 milijuna eura odštete, uz nepoznat iznos eventualnihBONUSA, dok je jedino o čemu se još pregovara dinamika isplate obeštećenja.
Jer nakon dva mjeseca povlačenja i potezanja, u Kneževini su se na ždrijebu skupina europskih kupova našli Interov glavni direktor Marco Fassone i Wolfsburgov sportski direktor Klaus Allofs i dogovorili sve detalje Perišićevog transfera, pišu talijanski mediji, navodeći kako je preostala još samo službena objava i Perišićev potpis za Inter.
Wolfsburg za 26-godišnjeg Perišića, koji je za klub nastupio 88 puta i postigao 21 gol, dobiva 18 milijuna eura odštete, uz nepoznat iznos eventualnihBONUSA, dok je jedino o čemu se još pregovara dinamika isplate obeštećenja.
perišić s konja na magarca...iz kluba koji igra LP u inter koji će teško izboriti lp...s wukovima bi se borio za prolaz grupe pored psv-a,cska i uniteda a ovako kurčina
Ne mogu vjerovati da Wolfsburg prodaje odjednom i Perišića i De Bruynea, a ne stignu više nikog kupiti.
Guest- Guest
Page 1 of 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 26