transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: transferi
"Izgubio sam dvije godine u PSG-u. Izgledalo je kao da igram Fifu na levelu za početnike..."
David Luiz
David Luiz
End- Posts : 21177
2015-08-25
sad će mu biti još lakšeEnd1899 wrote:"Izgubio sam dvije godine u PSG-u. Izgledalo je kao da igram Fifu na levelu za početnike..."
David Luiz
Guest- Guest
Ovaj prijelazni rok je i hajduk trosio vise od reala
nowitzki-
2014-04-27
operw wrote:zatvorite taj prijelazni rok
marotta više ni nezna koga je sve kupio
sva retardiranost malog djubrentusa i njihovog retardiranog predsednika...
Guest- Guest
bafalo wrote:luiz u čelsiju
smesan igrac, conte se obrukao sa prelaznim rokom posteno...
Guest- Guest
operw wrote:kao i manchester, real, farsa itdBraćala wrote:primavera radi punom parom, zadnjeg igraca su proizveli pre 20 godina...
fosu mensah, rashford, lingard, pogba, borthwick jackson-sve prvotimci
real-asencio, morata, nacho, lucas vasquez....
cerga-denis suarez, munir, sergi roberto, divota od igraca
djubrentus-0, krompir, nista...
mali klub bez tradicije i identiteta.
Guest- Guest
mousa sissoko u spursima-odlican transfer
garay u valenciji-dobar transfer, mislim da je bolji igrac od onog siptara koga su uvaljali malom cmarsenalu i matoroj drtini.
lester doveo slimanija i lucasa silvu na kraju-po meni su trebali da pljunu dobru lovu za nekog zadnjeg veznog posto od kantea nemaju tu cvrstinu vise pozadi, kao i da dovedu kvalitetnog stopera jer je morgan vec u dubokim godinama.
balotelli u nici
maksimovic se napokon prodao u napoli za 29 miliona-smesan igrac i smesan transfer-samo u serie a
mario fernandes u malom milancetu. koliko je mali milance nisko pao kada pozajmljuje neke klosare koji ne bi mogli vodu da nose u onoj ekipi od pre 10 godina...
nane doveo arbelou iz loreala, u zivotu nisam zamisljao da cu da vidim prelazni rok gde seljaci iz madrida zaradjuju.
markec iz luzerfula na pozajmicu u sporting
wilshere u bornmouthu
boni u stokeu-igrac koji se savrseno uklapa u njihov championship fudbal
conte nastavio da se bruka dovodjenjem macosa alonsa iz viole
i naravno, najsmesniji klub sveta-lopovi iz torina ga ispusili za witsela.
garay u valenciji-dobar transfer, mislim da je bolji igrac od onog siptara koga su uvaljali malom cmarsenalu i matoroj drtini.
lester doveo slimanija i lucasa silvu na kraju-po meni su trebali da pljunu dobru lovu za nekog zadnjeg veznog posto od kantea nemaju tu cvrstinu vise pozadi, kao i da dovedu kvalitetnog stopera jer je morgan vec u dubokim godinama.
balotelli u nici
maksimovic se napokon prodao u napoli za 29 miliona-smesan igrac i smesan transfer-samo u serie a
mario fernandes u malom milancetu. koliko je mali milance nisko pao kada pozajmljuje neke klosare koji ne bi mogli vodu da nose u onoj ekipi od pre 10 godina...
nane doveo arbelou iz loreala, u zivotu nisam zamisljao da cu da vidim prelazni rok gde seljaci iz madrida zaradjuju.
markec iz luzerfula na pozajmicu u sporting
wilshere u bornmouthu
boni u stokeu-igrac koji se savrseno uklapa u njihov championship fudbal
conte nastavio da se bruka dovodjenjem macosa alonsa iz viole
i naravno, najsmesniji klub sveta-lopovi iz torina ga ispusili za witsela.
Guest- Guest
Katalonski "Mundo Deportivo" navodi kako je Ivan Rakitić odbio ponude Juventusa, Chelseaja i Manchester Uniteda. Ta vijest ujedno potvrđuje informaciju da je Hrvat spreman produžiti svoju vjernost prema Barçinom dresu. Službena potvrda o produženju suradnje očekuje se u narednim tjednima.
kakvi šamari za klošare
kakvi šamari za klošare
2015-08-25
nemoj tako o daleko najboljem veznjaku svijeta bez konkurencije zadnje 3 sezone...
2015-08-25
End1899 wrote:nemoj tako o daleko najboljem veznjaku svijeta bez konkurencije zadnje 3 sezone...
ne govorimo o modricu...
Guest- Guest
trebalo bi stvarno pogledati godinama unatrag da se nađe ijedan drugi veznjak s tom količinom trofeja, golova i asistencija, a kako je samo krenuo u ovu sezonu ko zna šta možemo očekivati od najboljega hr igrača u povijesti, možda postane jedan od najboljih u povijesti svijeta na dobrom je putu.
2015-08-25
'Imali smo dogovor s Juveom - ako požele prodati Pogbu, mi ćemo prvi znati. Mi smo procijenili da nam igrač ne treba, a da smo krenuli po njega, nitko nas ne bi pretekao'
- Albert Soler i Robert Fernandez, sportski i tehnički direktori katalonskog kluba.
simple as that... kakav klub fantazija je to
- Albert Soler i Robert Fernandez, sportski i tehnički direktori katalonskog kluba.
2015-08-25
End1899 wrote:'Imali smo dogovor s Juveom - ako požele prodati Pogbu, mi ćemo prvi znati. Mi smo procijenili da nam igrač ne treba, a da smo krenuli po njega, nitko nas ne bi pretekao'
dali bi pola milijarde...
Guest- Guest
jedino je čmarnajted toliko glup, kakvi simpatizeri takav klub
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
haha evo ti šiptaru obrezani kako to radi najveći veznjak u povijesti hrvatske makar to je za tebe nebitno kad si muslimanski turčin
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta