Novosti: HR sprema nove ucene, pokreće pitanje granice
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Novosti: HR sprema nove ucene, pokreće pitanje granice
srbija na svojoj teritoriji moze imati vjezbe i sa cimpanzama...ali srbijanski mup ili vojska ne moze imati vjezbe u bh-a bez dozvole sarajeva a ne banja luke..sto nije jasno?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:na srbijanskoj straniSto'jan wrote:govinda wrote:Srbi mogu preko Drine..na grancini prelaz, pokazu licnu ili pasos i bujrum..srbijanska vojska i policija ne mogu...sta ti nije jasno?pizzon wrote:dobro, da li neko moze da zabrani kretanje srbima preko drinegovinda wrote:
nije clanica UN ali organi Srbije ne mogu na Kosovo...tako ne mogu ni u RS..jer na granici pise Bosna i Hercegovina...a ja bi volio da posaljete vojsku na BiH opet..pa da gledam na TV ravnjanje Beograda opet...
ili da zavodi neke svoje kerefeke
kako ne mogu, pa zar nisu skoro imali vežbu žandarmerija i spec. jedinice mup-a srpske?
nisam siguran...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:srbija na svojoj teritoriji moze imati vjezbe i sa cimpanzama...ali srbijanski mup ili vojska ne moze imati vjezbe u bh-a bez dozvole sarajeva a ne banja luke..sto nije jasno?
sarajevo moze samo da duva...
Guest- Guest
izvini, ali to je realnostgovinda wrote:Previse mi je srpske gluposti za ovo jutro...
bih nije samo bosnjacka
Guest- Guest
U Srbiji , ne u BiH.Sto'jan wrote:govinda wrote:
Srbi mogu preko Drine..na grancini prelaz, pokazu licnu ili pasos i bujrum..srbijanska vojska i policija ne mogu...sta ti nije jasno?
kako ne mogu, pa zar nisu skoro imali vežbu žandarmerija i spec. jedinice mup-a srpske?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dok je3 ne bude na papiru...i u svjetskim organizacijama mozemo pricati dotle...Sto'jan wrote:bih de facto ne postoji...
2015-09-08
Ja jesam jer to detaljno pratim tako da :Sto'jan wrote:vuksadinare wrote:na srbijanskoj straniSto'jan wrote:govinda wrote:
Srbi mogu preko Drine..na grancini prelaz, pokazu licnu ili pasos i bujrum..srbijanska vojska i policija ne mogu...sta ti nije jasno?
nisam siguran...
2014-04-11
mozda..ali vi ako su oni straca..pređite drinu a da ih nsita ne pitateSto'jan wrote:vuksadinare wrote:srbija na svojoj teritoriji moze imati vjezbe i sa cimpanzama...ali srbijanski mup ili vojska ne moze imati vjezbe u bh-a bez dozvole sarajeva a ne banja luke..sto nije jasno?
sarajevo moze samo da duva...
2015-09-08
ako nisi siguran imas internet pa provjeriSto'jan wrote:vuksadinare wrote:na srbijanskoj straniSto'jan wrote:govinda wrote:Srbi mogu preko Drine..na grancini prelaz, pokazu licnu ili pasos i bujrum..srbijanska vojska i policija ne mogu...sta ti nije jasno?pizzon wrote:
dobro, da li neko moze da zabrani kretanje srbima preko drine
ili da zavodi neke svoje kerefeke
nisam siguran...
2015-09-08
dzaba njima objasnjavati..htjeli su zajednicku vjezbu na bosanskoj strani Drine, stigla samo poruka da bi prelazak srpske zandarmerije u BiH bilo krsenje Dejtonskog sporazuma i vjezba prebacena na srbijansku stranu Drine...RayMabus wrote:U Srbiji , ne u BiH.Sto'jan wrote:govinda wrote:
sto je jos jdan dokaz da Srbija kontrolise i RS i cijeli Balkan, jelte...
2016-11-17
dzango wrote:Kecman da se odmah izruči Hagu i da prizna da je dao koš posle isteka utakmice. Jebem mu mator, kako može neko da da koš za 0,4 sekunde?Sto'jan wrote:dzango wrote:I Đorđevićeva trojka. Da se to odmah poništi.kolerik wrote:Tu su jos i logori na podrucju Srbije, dobrovoljci iz Srbije za vrijeme DR, raketiranje Vukovara 8.10-18.11. sa podrucja Vojvodine i juris pomorske pjesadije preko Dunava na podrucje druge zemlje.
Pa zahtjev da se isruci Seselja da mu se sudi u Hrvatskoj za ono sto nije bilo obuhvaceno haskom optuznicom.
Pa zahtjev za odstetom zbog upada Srbije u bankarski sustav bivse drzave.
Sve se to moze razvrstati i podvesti pod poglavlja, kako koje, i odbiti zatvoriti poglavlje, cak i ako se ispune svi zahtjevi.
Velim, da je osobno i revansisticki, bilo bi puno bolje za Srbiju, ali ovo je borba za temeljne nacionalne interese, do koske. :)
i baticin genocid nad jarnijevim jajima...
To je bilateralno pitanje Cibone i Zvezde ne mijesati...Gledao sam jucer tekmu protiv Maccabija, odlicno. I ja sam znao zabijati za pobjedu, ali ne preko cijelog terena, iako u pravilu pucam trice podosta dalje od linije, tako sam trenirao, step-back i sut.
Velim, za mene to uopce nije emocionalno izivljavanje, vec interes. Imam hrpu prijatelja Srba, vrlo sam cesto u Beogradu, dok sam trenirao basket, trenirali su me i srpski treneri, trenirao sam i igrao sa srpskim igracima, cak i sa juniorskom reprezentacijom Srbije (dok recimo BiH reprezentativci nisu htjeli trenirati sa mnom, iako sam ja jedini u dvorani bio na koledzu i ljetnoj ligi, pa sam valjda mogao nesto i pokazati), i to su stvarno sjajni momci, svi smo u kontaktu non-stop, uvijek me pitaju za klince koji bi ih NCAA trener mogao pogledati. Ono sto si gledao na Olimpijadi, pa znam cijelu vasu reprezentaciju.
Guest- Guest
kakve veze imaju kecman i zvezda, majke ti? kk zvezda od 2011. ne postoji...
Guest- Guest
A tko je Djordjevica cuvao kod suta, dobro da nije ubacio tricu, odbio od parketa nazad preko obruca u kos za 6 poena...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ako nisi siguran imas internet pa provjeriSto'jan wrote:vuksadinare wrote:na srbijanskoj straniSto'jan wrote:govinda wrote:
nisam siguran...
nema sta da se proverava.
to bi bilo isto kao kad bi mi drobili da racunamo
na stanovnistvo kosmeta u cilju odbrane srbije.
tebi, vucko, super odogovara hrvatska u bih,
ali ne i srbija. za razliku od mene, koji prihvata
da je i hrvatska na prostoru bih realnost.
Guest- Guest
Da al nije sve baš tako ....čisto ....specijalci su maskirani ....nema indetiteta ....mogu ko Rusi na Krim ....šta ti znaš tko je ispod maske ....zato im Amerikanci daju 30 Hummera specijalnoj brigadi ....da bude na njihovom platnom spisku jer preko vojne policije i specijalne brigade kontroliaš iznutra vojsku Srbije.govinda wrote:dzaba njima objasnjavati..htjeli su zajednicku vjezbu na bosanskoj strani Drine, stigla samo poruka da bi prelazak srpske zandarmerije u BiH bilo krsenje Dejtonskog sporazuma i vjezba prebacena na srbijansku stranu Drine...RayMabus wrote:U Srbiji , ne u BiH.Sto'jan wrote:govinda wrote:
2014-04-11
ma daj kao obicno qurtze se bez pokrica..evo ne mogu vjerovati vucic izjavljuje nakon sto ce dobiti sest poluraspadnutih mig-29...'sad neka nas napadnu ako smiju'..mislim ono katastrofa od izjava ovog 'drzavnika'..ima li ti matere ti 300 zrakoplova na lageru 91 i 92..pa ispusili..a sad se qurtzi sa 6 karamboliranih migova-29govinda wrote:dzaba njima objasnjavati..htjeli su zajednicku vjezbu na bosanskoj strani Drine, stigla samo poruka da bi prelazak srpske zandarmerije u BiH bilo krsenje Dejtonskog sporazuma i vjezba prebacena na srbijansku stranu Drine...RayMabus wrote:U Srbiji , ne u BiH.Sto'jan wrote:govinda wrote:
2015-09-08
http://ba.n1info.com/a109648/Vijesti/Vijesti/Vjezna-MUP-a-RS-i-Srbije.html
Zajednička vježba policija Srbije i Republike Srpske bit će održana na teritoriji Srbije, čime se ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine, poručio je danas potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.
Zajednička vježba policija Srbije i Republike Srpske bit će održana na teritoriji Srbije, čime se ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine, poručio je danas potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.
2016-11-17
Sto'jan wrote:kakve veze imaju kecman i zvezda, majke ti? kk zvezda od 2011. ne postoji...
Partizan...jebiga, godine sustizu. :)
Pa koga sam ja gledao sinoc protic Maccabija? Stefanel? Cantu?
Guest- Guest
kolerik wrote:Sto'jan wrote:kakve veze imaju kecman i zvezda, majke ti? kk zvezda od 2011. ne postoji...
Partizan...jebiga, godine sustizu. :)
Pa koga sam ja gledao sinoc protic Maccabija? Stefanel? Cantu?
crvena zvezda telekom nekadašnji fmp...
Guest- Guest
ma to su izjave Vucica usmjerene prema ovim kretenima kao sto su pizdon, stojan, dzango i ostali...i sad ce oni glasati za Vucica jer se nadaju kako ce Vucko ipak jebati kevu ustasama, balijama i siptarima...a Vucko pregovara sa EU i NATO i jebe ih u zdrav mozak...vuksadinare wrote:ma daj kao obicno qurtze se bez pokrica..evo ne mogu vjerovati vucic izjavljuje nakon sto ce dobiti sest poluraspadnutih mig-29...'sad neka nas napadnu ako smiju'..mislim ono katastrofa od izjava ovog 'drzavnika'..ima li ti matere ti 300 zrakoplova na lageru 91 i 92..pa ispusili..a sad se qurtzi sa 6 karamboliranih migova-29govinda wrote:dzaba njima objasnjavati..htjeli su zajednicku vjezbu na bosanskoj strani Drine, stigla samo poruka da bi prelazak srpske zandarmerije u BiH bilo krsenje Dejtonskog sporazuma i vjezba prebacena na srbijansku stranu Drine...RayMabus wrote:U Srbiji , ne u BiH.Sto'jan wrote:govinda wrote:
2016-11-17
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» MILANOVIĆ SE VEĆ SPREMA ZA NOVE IZBORE
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
Page 8 of 10