MILANOVIĆ SE VEĆ SPREMA ZA NOVE IZBORE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
MILANOVIĆ SE VEĆ SPREMA ZA NOVE IZBORE
Alex Braun, američki izborni strateg i mastermind predizborne kampanje SDP-a, svratio je u Zagreb prošli petak. Kako doznajemo iz SDP-a, moguć je Braunov angažman u regiji pa je zato u prolazu došao i u Zagreb. Iako u vrhu SDP-a samo tvrde da je došao pozdraviti i popiti kavu s glavnim tajnikom Igorom Dragovanom, nije isključeno i da je došao udijeliti koji savjet oko pregovora ili mogućih novih izbora.
Braunov povratak u Hrvatsku za Jutarnji list jučer su potvrdila dva izvora na Iblerovu trgu, gdje se nalazi sjedište SDP-a.
Amerikanac, koji je stariji potpredsjednik tvrtke Penn, Schoen, Berland (PSB), odigrao je možda i presudnu ulogu u dizanju rejtinga Milanovićeve koalicije, koja je na izborima u Hrvatskoj osvojila identičan broj mandata kao HDZ, iako je početkom ove godine bila u ogromnom zaostatku i izgubljenoj situaciji.
http://www.jutarnji.hr/milanovic-se-vec-sprema-za-nove-izbore-americki-izborni-strateg-i-mastermind-predizborne-kampanje-sdp-a-alex-braun-svratio-u-zagreb/1482063/
A da ovi u SDP-u daju nogu Milančetu i na čelo stranke postave Brauna. Nekako mi se čini da bi to za sve stranke (SDP i Braun) bilo daleko praktičnije riješenje.
Braunov povratak u Hrvatsku za Jutarnji list jučer su potvrdila dva izvora na Iblerovu trgu, gdje se nalazi sjedište SDP-a.
Amerikanac, koji je stariji potpredsjednik tvrtke Penn, Schoen, Berland (PSB), odigrao je možda i presudnu ulogu u dizanju rejtinga Milanovićeve koalicije, koja je na izborima u Hrvatskoj osvojila identičan broj mandata kao HDZ, iako je početkom ove godine bila u ogromnom zaostatku i izgubljenoj situaciji.
http://www.jutarnji.hr/milanovic-se-vec-sprema-za-nove-izbore-americki-izborni-strateg-i-mastermind-predizborne-kampanje-sdp-a-alex-braun-svratio-u-zagreb/1482063/
A da ovi u SDP-u daju nogu Milančetu i na čelo stranke postave Brauna. Nekako mi se čini da bi to za sve stranke (SDP i Braun) bilo daleko praktičnije riješenje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: MILANOVIĆ SE VEĆ SPREMA ZA NOVE IZBORE
Eh,da mi je vidit koliko ga placa i iz kojih izvora. No,kako bilo,za Zoku su Braunovi savjeti-neprocjenjivo..:D
2014-04-12
Zar se to ne piše "brown"?
crvenkasti-
2014-04-17
Na rvackom, da.crvenkasti wrote:Zar se to ne piše "brown"?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
kazu -Braun..crvenkasti wrote:Zar se to ne piše "brown"?
2014-04-12
Zasto ne ? Nekima dobro dođe 300 kunicav_vlado wrote:Jope, jovo manovo ...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Na hercegovačkom se veli govnoEro wrote:Na rvackom, da.crvenkasti wrote:Zar se to ne piše "brown"?
2014-04-29
crvenkasti wrote:Zar se to ne piše "brown"?
Ne, jer se lik zove Alex Braun. Ne Brown. Braun. Švabo.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Treba napraviti razlikovni riječnik Hrvatski i hercegovački .Polomila sam jezik izgovarajući NOUNARI NJIZI Itd
I čuvajte mi hrvatski jezik . Sta bi reko Krleža na smrtnoj posteljini
I čuvajte mi hrvatski jezik . Sta bi reko Krleža na smrtnoj posteljini
sad će Zoki prodati još dvadesetak finti i na kraju pomesti sve pred sobom
vili40-
2015-08-02
... Ha ha ..hebote , marcelko . Jel ti tumačiš da je braun ... Svabo ?marcellus wrote:crvenkasti wrote:Zar se to ne piše "brown"?
Eli ti sve znas , ono....sveznalca ?!
Nekaj mi je cudno dase pise tako Brown a velis svabo ?
Sad idem vidit ..
Ma daj budi pametanvili40 wrote:sad će Zoki prodati još dvadesetak finti i na kraju pomesti sve pred sobom
Zoki sam a njih petsto pedest pet. Od KGK do HBK
I svih svetih i manje svetih k nrki su i malko kriminalno nastrojeni , ali ok
Ja mu se opce divim.
2014-04-29
Tocno je dase pise Braun . Ali je Ceh i diplomirao u Budimpešti itd.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Zar se to ne piše "brown"?
Dobio je američko priznanje za PR
A od Milsnovica lijepu placicu . Milju mjesečno .
2014-04-29
Pivat ćeš ti nama i gange, nezvao se ja ero...Sora wrote:Treba napraviti razlikovni riječnik Hrvatski i hercegovački .Polomila sam jezik izgovarajući NOUNARI NJIZI Itd
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Slušaj . Kad bih ja imala nesto protiv gangi, bila bi kao ti ero , isključiva ...Ero wrote:Pivat ćeš ti nama i gange, nezvao se ja ero...Sora wrote:Treba napraviti razlikovni riječnik Hrvatski i hercegovački .Polomila sam jezik izgovarajući NOUNARI NJIZI Itd
Nisu problem gsnge nego ta Hercegovačka sirovost i agresivnost koja daje Hrvatskoj balkanski stih ... I uostalom politicki duh ubog kojeg me probije ledeni znoj ...
2014-04-29
Kakve mu je savjete udjelio za tu lovu...tipa...budalo masi hrvatskim zastavama...vici hrvatska hrvatska.....malo seri po srbiji malo po madjarima...i hdz kriv dok jw ziv...za tu lovu sam mu i ja mogao takve savjete dat ili bilo ko drugi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zoki je u dobitnoj kombinaciji...
Ili ulazi u tripartitnu vlast ili idu novi izbori na kojima ima veće šanse..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Zoki je u dobitnoj kombinaciji...
I zavrijedio je . Ako ima pravde ...
2014-04-29
Ti si budala kad to pricas i svi drugi koji nisu iz glavica i sinja koji ga ipak malkice vise poznaju takorec od malih nogu ali ne da mi se objasnjavat vec sam tu sto puta o tome pisao...tip je prefrigran svim mastima ko i pola mu obitelji...kad mu selo nije glasalo za nj i pola familije onda znate koliko je satiSora wrote:epikur37 wrote:Zoki je u dobitnoj kombinaciji...
I zavrijedio je . Ako ima pravde ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Španjolska ide na nove izbore
» Zagreb ide na nove izbore?
» HDZ nije raspoložen za nove izbore
» Novosti: HR sprema nove ucene, pokreće pitanje granice
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
» Zagreb ide na nove izbore?
» HDZ nije raspoložen za nove izbore
» Novosti: HR sprema nove ucene, pokreće pitanje granice
» Titin nesvrstani (93) prijatelj ide na nove izbore....
Page 1 of 2