Good luck & have fun (chat)
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
ma predobro, nego koji ćeš ti aparat, da se bzvz ne guramo :Dprckov wrote:eto vidis, dobro I meni I tebi, mozda budu u po cijeneNeve wrote:je li? bravo, to mi je baš drago čuti, konačno ćeš i ti dobiti jednoga :Dprckov wrote:neve, bice aparata na akciji poslije nove godine
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma kuzimo kako ne bi kuzili.. bog je prvo bradu stvorio meni pa tek onda sebiNeve wrote:da, skoro uvijek.. ali jbg, što se može kad vi desničari ne kužite stvari principa :Dprckov wrote:evo neve nam postala robin hud I laje radi sela
nego, ja sam ti liberal
2014-04-19
ja cu za brijanje evo snizili ovaj filipsov 70% a ti ces vjerojatno za disanje?Neve wrote:ma predobro, nego koji ćeš ti aparat, da se bzvz ne guramo :Dprckov wrote:eto vidis, dobro I meni I tebi, mozda budu u po cijeneNeve wrote:je li? bravo, to mi je baš drago čuti, konačno ćeš i ti dobiti jednoga :Dprckov wrote:neve, bice aparata na akciji poslije nove godine
Izgleda da nemres dihat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
o božjoj bradi ne znam ništa i te praznovjerice prepuštam seoskim bakamaprckov wrote:ma kuzimo kako ne bi kuzili.. bog je prvo bradu stvorio meni pa tek onda sebiNeve wrote:da, skoro uvijek.. ali jbg, što se može kad vi desničari ne kužite stvari principa :Dprckov wrote:evo neve nam postala robin hud I laje radi sela
nego, ja sam ti liberal
liberal, ha? ali onako, liberalizam u milimikronskim dozama? :P
2014-04-12
Citaj i novine u carstvu hladovine...samo ne muči!Neve wrote:norka, daj se sredi, fkt si zrela za psihijatriju :DNoor wrote:Evo kornjačo atrofirana, beskrupulozna i lažljiva...tu se vidi tko koga vuče za rep, pa se badava trudiš druge uvjeriti u suprotno :)
Na koji si eto nivo pala, kad s one tvoje trule visine dođeš u situaciju da me mahnito stalkaš po forumu, nakon sto kic zakljuca temu u koju si ionako parazitski upala metildi ispod repa..o jadu bijedni :)
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14510p580-a-thousand-kisses-deep-chat#694696
čitam teme na forumu, imaš nešto protiv? 'el se vidi i kako si zbrisala podvijenog repa i otišla na onu temu skupljati čopor, cviliti i kmečati da ti 'ljudi pomognu'? 1:1 si čista 0 (nula) :D
Vidis duplo? Trostruko? Pa ja sam sama...nemam metildu uz sebe, a ni ikog drugog ;)
S tobom je lako 1:1...jer si ti u stvari 0...pa to onda izgleda ovako 1:0
Ali, sto ja tebi o brojkama pricam, ti si streberica i papiga s filozofskog...kognitivne operacije nivo amebe u pelenama...španska sela...pa ne kuzis pol pizde mrzle vode :)))
Jesam li u pravu? Filozofski? Ili mozda cak niti to...
Guest- Guest
gle, kupi si oćale.. pa vidiš da super dišem, i to kao zmaj, čak tu i tamo bacim malo vatrice B-)prckov wrote:ja cu za brijanje evo snizili ovaj filipsov 70% a ti ces vjerojatno za disanje?Neve wrote:ma predobro, nego koji ćeš ti aparat, da se bzvz ne guramo :Dprckov wrote:eto vidis, dobro I meni I tebi, mozda budu u po cijeneNeve wrote:je li? bravo, to mi je baš drago čuti, konačno ćeš i ti dobiti jednoga :Dprckov wrote:neve, bice aparata na akciji poslije nove godine
Izgleda da nemres dihat
ja sam mislila na solarij, dobro bi došao sad po zimi da se malo osunčam
2014-04-12
a jesi se usplahirila kad analogiju ne kuzis..disi maloNeve wrote:o božjoj bradi ne znam ništa i te praznovjerice prepuštam seoskim bakamaprckov wrote:ma kuzimo kako ne bi kuzili.. bog je prvo bradu stvorio meni pa tek onda sebiNeve wrote:da, skoro uvijek.. ali jbg, što se može kad vi desničari ne kužite stvari principa :Dprckov wrote:evo neve nam postala robin hud I laje radi sela
nego, ja sam ti liberal
liberal, ha? ali onako, liberalizam u milimikronskim dozama? :P
da, liberal, stas kad sam savrsen
2014-04-19
aw, pukla si def., sumanuto i nesuvislo trabunjaš.. mislim, trabunjaš više nego obično :DNoor wrote:Citaj i novine u carstvu hladovine...samo ne muči!
Vidis duplo? Trostruko? Pa ja sam sama...nemam metildu uz sebe, a ni ikog drugog ;)
Ali, sto ja tebi o brojkama pricam, ti si streberica i papiga s filozofskog...kognitivne operacije nivo amebe u pelenama...španska sela...pa ne kuzis pol pizde mrzle vode :)))
evo prestajem, fkt ćeš si na kraju tko zna što još napraviti, ovako sva nervno rastrojena
2014-04-12
Nije..gadno ju drma. Izdzi jos malo ispod kreveta.kic wrote:
jel proso taj klimaks, ili da ostanem jos ispod kreveta :^^
Guest- Guest
evo, gledam očarano i divim ti se do gađenjaprckov wrote:a jesi se usplahirila kad analogiju ne kuzis..disi malo
2014-04-12
E tako...i tebe sam rijesilaNeve wrote:aw, pukla si def., sumanuto i nesuvislo trabunjaš.. mislim, trabunjaš više nego obično :DNoor wrote:Citaj i novine u carstvu hladovine...samo ne muči!
evo prestajem, fkt ćeš si na kraju tko zna što još napraviti, ovako sva nervno rastrojena
Kic...možeš!
Last edited by Noor on 30/12/2016, 02:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma pusti supljuNeve wrote:gle, kupi si oćale.. pa vidiš da super dišem, i to kao zmaj, čak tu i tamo bacim malo vatrice B-)prckov wrote:ja cu za brijanje evo snizili ovaj filipsov 70% a ti ces vjerojatno za disanje?Neve wrote:ma predobro, nego koji ćeš ti aparat, da se bzvz ne guramo :Dprckov wrote:eto vidis, dobro I meni I tebi, mozda budu u po cijeneNeve wrote:
je li? bravo, to mi je baš drago čuti, konačno ćeš i ti dobiti jednoga :D
Izgleda da nemres dihat
ja sam mislila na solarij, dobro bi došao sad po zimi da se malo osunčam
2014-04-19
tebe sam očito dobro drmnula na mjesto na kojem si najdeblja B-).., kmečiš na sve 4 strane svijeta kao da si poludjelaNoor wrote:Nije..gadno ju drma. Izdzi jos malo ispod kreveta.
2014-04-12
super, I ti si mene odusevilaNeve wrote:evo, gledam očarano i divim ti se do gađenjaprckov wrote:a jesi se usplahirila kad analogiju ne kuzis..disi malo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tocno...nosom u šupak!Neve wrote:tebe sam očito dobro drmnula na mjesto na kojem si najdeblja B-).., kmečiš na sve 4 strane svijeta kao da si poludjelaNoor wrote:Nije..gadno ju drma. Izdzi jos malo ispod kreveta.
Last edited by Noor on 30/12/2016, 02:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
op-la-la-la-žna dojava, nasanjkala sam te opet, nema ništa od prestanka :DNoor wrote:E tako...i tebe sam rijesilaNeve wrote:aw, pukla si def., sumanuto i nesuvislo trabunjaš.. mislim, trabunjaš više nego obično :DNoor wrote:Citaj i novine u carstvu hladovine...samo ne muči!
Kic...možeš!
2014-04-12
a jest se neve izblamirala
2014-04-19
ma znam, predobro je to opće oduševljenje, to valjda već djeluje nova godina :Dprckov wrote:super, I ti si mene odusevilaNeve wrote:evo, gledam očarano i divim ti se do gađenjaprckov wrote:a jesi se usplahirila kad analogiju ne kuzis..disi malo
2014-04-12
Laku noc, pumpkin....ne zaboravi normabele!Neve wrote:op-la-la-la-žna dojava, nasanjkala sam te opet, nema ništa od prestanka :DNoor wrote:E tako...i tebe sam rijesilaNeve wrote:aw, pukla si def., sumanuto i nesuvislo trabunjaš.. mislim, trabunjaš više nego obično :DNoor wrote:Citaj i novine u carstvu hladovine...samo ne muči!
Kic...možeš!
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 39 of 50