Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Page 5 of 33
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
to je samo dorada :DNoor wrote:maggie13 wrote:ajde, ne brini se, dobro ti ide 8-)dzango wrote:Ništa. Mljac. Samo nije lako sa vama.maggie13 wrote:daaa..sto nam fali? :-)dzango wrote:
Žene, čudo jedno.
Idem ja u frizera..malo hranit stereotip :D
e, ja to jučer obavila, malo šišanja, malo farbanja i tako to :)
sad sam opet lijepa i mlada
I odrzavanje 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Jebiga, ne znam italijanski.mocni majmun wrote:Jedina istinita verzija piše na američkoj wikipedijidzango wrote:.maggie13 wrote:
Oni se koriste istim udžbenicima kao i učenici hrvatske nacionalnosti u bilo kojem dijelu Hrvatske, s time što su prevedeni na srpski jezik i ćirilično pismo. Za predmete poput povijesti, zemljopisa, glazbene i likovne kulture postoje i dodaci s naglaskom iz tih predmeta na srpsku povijest i umjetnike.
– Za nastavu iz povijesti koristimo udžbenik kao i svi drugi učenici bilo gdje u Hrvatskoj. Radimo po istom planu i programu tako da obrađujemo i iste teme i prema istoj satnici. Kada je riječ o Domovinskom ratu, on se obrađuje u osmom razredu tijekom osam školskih sati. Imamo i dodatak od 10 posto s naglaskom na srpsku povijest – rekla je nastavnica povijesti iz Vukovara Mirjana Oreščanin.
Kada je riječ o Domovinskom ratu, o njemu učenici srpske nacionalnosti uče iz udžbenika na deset stranica u koje je spadaju i demokratske promjene.
Dakle srpska deca u HR uče hrvatsku verziju istorije. U čemu je onda problem?
https://en.wikipedia.org/wiki/Croatian_War_of_Independence
dakle eto ti, hrvatski rat za nezavisnost.
iako se to mene uopće ne tiče jer zna se čiji su terotiriji ukradeni prvo srbin, a onda hrvat od 1947. godine.
i ruđer bošković i sve ostalo objektivno piše na toj wikipediji.
iako najobjektivnija je talijanska wikipedija.
maggie13 wrote:to je samo dorada :DNoor wrote:maggie13 wrote:ajde, ne brini se, dobro ti ide 8-)dzango wrote:Ništa. Mljac. Samo nije lako sa vama.maggie13 wrote:
daaa..sto nam fali? :-)
I odrzavanje 8-)
bome, bez dobrog servisa nema ništa :P
Guest- Guest
Kako ne bi znao posle toliko.maggie13 wrote:samo feniranje danas..drugi tjedan to..:Ddzango wrote:Farbaš se ili osvežavaš krajeve?maggie13 wrote:ajde, ne brini se, dobro ti ide 8-)dzango wrote:Ništa. Mljac. Samo nije lako sa vama.maggie13 wrote:
Sve znas ;P
Farbaš sede?Noor wrote:maggie13 wrote:ajde, ne brini se, dobro ti ide 8-)dzango wrote:Ništa. Mljac. Samo nije lako sa vama.maggie13 wrote:daaa..sto nam fali? :-)dzango wrote:
Žene, čudo jedno.
Što jes, jes.Noor wrote:maggie13 wrote:to je samo dorada :DNoor wrote:maggie13 wrote:ajde, ne brini se, dobro ti ide 8-)dzango wrote:
Ništa. Mljac. Samo nije lako sa vama.
I odrzavanje 8-)
bome, bez dobrog servisa nema ništa :P
dzango wrote:Farbaš sede?Noor wrote:maggie13 wrote:ajde, ne brini se, dobro ti ide 8-)dzango wrote:Ništa. Mljac. Samo nije lako sa vama.maggie13 wrote:
i to
Guest- Guest
samo gore, ili ?
Guest- Guest
pizzon wrote:samo gore, ili ?
i sa strane, kad kosu skupim u rep da se ne vidi
Guest- Guest
Srbi u Hrvatskoj ne mogu pročitati tablu na ćiriličnom pismu, jer je polomljena. I to u prisustvu policije. Ali, zato mogu pročitati napis "Za dom spremni" i to u sred Jasenovca, gde su im dede, babe, očevi i majke poklani
ovakva gamad nama da drzi slovo
Guest- Guest
Memorandum iz SANU o izlasku na granice velike srbije Vt-Ka-Karlobag i aktivno sudjelovanje u ratu jasno pokazuje da je rat bio međunarodnog karaktera.pizzon wrote:i jeste bio gradjanski i jeste poceo u hrvatskoj !
Guest- Guest
ovakva gamad nama nece da drzi slovo
Guest- Guest
belosvetska zavera bregovinda wrote:Jbt, hajd sto ih Hrvati malo podjebavaju nego im braca Bugari jos i liturgiju mijenjaju...ovo je izgleda pocetak redaljke nad Srbijiom, svaka šuša u EU ce im da malo stavi...
Guest- Guest
pizzon wrote:
Guest- Guest
Kretenčina i lažljivac.pizzon wrote:koja prava nemaju,maggie13 wrote:U Njemačkoj imaju više prava imigranti, nego u Vojvodini Hrvati.govinda wrote:Njemacka je jednonacionalna drzava....provocator wrote:Dobro, za primjer mi navedi koje su to manjine u Francuskoj npr.? Koje?maggie13 wrote:
Sva prava..sve manjine imaju sva prava..pogledaj malo oko sebe.
Pa mi navedi koja to prava te manjine uživaju.
Koliko to predstavnika manjina ima npr. u njemačkom parlamentu?
....
Samo, nekima je to teško pojmit.
policajko,
ne lomimo ima table,
ne palimo srvke, na pravimo im sacekuse,
i sl. uzivancije. koje su dostupne srbima u hrvatskoj
Guest- Guest
pizzon wrote:pizzon wrote:
Guest- Guest
2016-11-17
naravno,u tom građanskom ratu su oslobađali srpski Dubrovnik i srpsko more makar još do danas nisu savladali tehniku vožnje pedalina.Već su se i brazilci zabrinuli da srbi ne svojataju SAO Paulo.E luđaka...A poslije cviljenje,svi nas zajebali i ostavili.tre911 wrote:Memorandum iz SANU o izlasku na granice velike srbije Vt-Ka-Karlobag i aktivno sudjelovanje u ratu jasno pokazuje da je rat bio međunarodnog karaktera.pizzon wrote:i jeste bio gradjanski i jeste poceo u hrvatskoj !
vili40-
2015-08-02
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Similar topics
» Pero Kovacevic:'Koliko je Ukrajina pomogla Hrvatskoj u Domovinskom ratu?Ne mogu prihvatiti krivotvorenje cinjenica iz Domovinskog rata'
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 5 of 33