Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Page 32 of 33
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
Stribor wrote:Gnječ wrote:evo "dobrih" ustaša i muslimana nisu radili zločine ne nikako evo primjer:
Nigdor ne reče da toga nij' bilo. Ali ako gledamo ča su činili tvoje fašisti, jugofašisti ter srbofašisti to su bili incidenti na razini promilov. Da je bilo kako su tvoji i njihovi činili biste vi se za jedno dvadeset godišć odkopali prik sto tisuć kosturov iz rudnikov, grab i gdo zna 'se kadi se kako se još danaska odkapaju Hrvati.
a šta kažeš na ovaj video ustašo? imaš li komentar suvisli nemožeš video snimku izbrisati nikako. kometiraj molim
Guest- Guest
Re: Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
dzango wrote:Istina? Mora da je i tebi palo 250 kila u krilo pa znaš šta je istina. Sve gola budala i mudroseri danas na forumu.Stribor wrote:dzango wrote:Znam da nisi. Nikada nećeš ni biti. Zato i gutaš ova govna.Stribor wrote:dzango wrote:
Lako je vama kda gutate svakakva govna.
Mah .... nigdar nisam bil na niskoj razini kako vi. Pa neću niti sad.
Prezvezno blebetanje i obrtanje vam je jedino ča morete kad se suočite s istinom.
Ni pala. A mudroserov tu bude čudo, ali s vaše strane. Stojan, ti, Gnječ, Zmožni Jopac .... Talijani, Srbi, poturice razna korena i oni ča ne znadu ča su.
I sa 'simi vami igramo simultanku.
Ništar teško, navikli smo se. Dojde kot razonoda potle jiliša.
Stribor-
2015-09-22
Marš bre u pičku materinu retardiranu. Na samom snimku kažu da mu je pala u krilo. Kako može da ti padne između nogu dok ležiš u krevetu, konju nedokazani. Jebo te snimak ako ga sam nisi pogledao. Govno za hranjenje maloumnih idiota poput tebe.tre911 wrote:Idiote maloumni nije mu pala u krilo i to niko nije rekao, pala mu je između nogu tele jedno nepodojeno tulavo. Jesi li ti uopće retardu maloumni pogledao snimku? Ako si žmirio to je puj pik ne važi. Duboko udahni i pogledaj ponovno položaj kreveta i položaj bombe i ru,pu koju je napravila od krova do podruma. Ako si glup nisi ćorav pa se potrudi da malo bolje pogledaš stoko retardirana tulava.dzango wrote:Palo mu 250 kila u krilo. Znaš li ti gluperdo šta je 250 kila jebem te retardiranog i nepismenog. Nije 2,5 kila nego 250. Konju idiotski i nedokazani.tre911 wrote:Nisam ti rekao aport i zašto se javljaš. Da si gledao snimku vidio bi da je na bolničkom krevetu idiote bomba apoznato je da su krevetzi bili prazni i da se normalno radilo na svim odjelima bolnice i da ljudi nisu bili natrpani po hodnicima..,.pa ti ne da si kretenčina nego te treba ubiti jer toliki nivo imbecilnosti je za utamaniti be,z pardona da se slučajno ne razmožiš. Ajde gluperdo gubi se, seri sam sebi i dalje u usta konjinoo retardirana kojoj se sve mora crtati.dzango wrote:Ima li bomba pd 250 kila između nogu ili nema? Daj ne jedi govna više, majke ti.tre911 wrote:
Naravno, gluperda kao ti nije u stanju prihvatiti istinu pa čak i kada je snimljena video kamerom, Ajde sada sikter i nastavi se valjati u svojim govnima koje si posrao danas, ona od predhodnih dana si već pokusao pa se sada pozabavi i sa ovima od danas a tu imaš poprilično nposla. Dobar tek i
Normalno da nije pala pa možeš ovde da sereš sa ovim retardinjom koji postuje sranja sa HRT-a za prehranu idiota.Da je pala, ne bi ni pričao.Stribor wrote:dzango wrote:Istina? Mora da je i tebi palo 250 kila u krilo pa znaš šta je istina. Sve gola budala i mudroseri danas na forumu.Stribor wrote:dzango wrote:Znam da nisi. Nikada nećeš ni biti. Zato i gutaš ova govna.Stribor wrote:
Prezvezno blebetanje i obrtanje vam je jedino ča morete kad se suočite s istinom.
Ni pala. A mudroserov tu bude čudo, ali s vaše strane. Stojan, ti, Gnječ, Zmožni Jopac .... Talijani, Srbi, poturice razna korena i oni ča ne znadu ča su.
dzango wrote:Istina je da mi se jebe za vaša sranja i Vukovar.Stribor wrote:Da. Istina vas boli, pa ondar ovako besedati jedino i morete.dzango wrote:Baš mi puca kurac da gledam ova ustaška sranja.
Da, zato si tu vas dan i treseš krletkom kot nori rebac.
Stribor-
2015-09-22
Ali ono, baš mi se jebe.Stribor wrote:dzango wrote:Istina je da mi se jebe za vaša sranja i Vukovar.Stribor wrote:Da. Istina vas boli, pa ondar ovako besedati jedino i morete.dzango wrote:Baš mi puca kurac da gledam ova ustaška sranja.
dzango wrote:Normalno da nije pala pa možeš ovde da sereš sa ovim retardinjom koji postuje sranja sa HRT-a za prehranu idiota.Da je pala, ne bi ni pričao.Stribor wrote:dzango wrote:Istina? Mora da je i tebi palo 250 kila u krilo pa znaš šta je istina. Sve gola budala i mudroseri danas na forumu.Stribor wrote:dzango wrote:
Znam da nisi. Nikada nećeš ni biti. Zato i gutaš ova govna.
Još jednoč, samo za potribite kot ča si ti - pala je, ali se nij' aktivirala dok je probijala 'se etaže do podruma. Da se aktivirala bi cela bolnica postala jedan veliki krater. Srića va nesrići. Vidi, znam kako ti je teško shvatiti kako smo vas potle četiri leta boja uspili namlatiti ter kako ti je to teško prijeti k razumu, ali ča predi to shvatiš i priješ, ča predi to razumiš kot jedino moguće ča se moglo dogoditi, to ćeš se predi obrnuti normalnom životu. Nadam se kako ćeš se skoro oporaviti.
Stribor-
2015-09-22
dzango wrote:Ali ono, baš mi se jebe.Stribor wrote:dzango wrote:Istina je da mi se jebe za vaša sranja i Vukovar.Stribor wrote:Da. Istina vas boli, pa ondar ovako besedati jedino i morete.dzango wrote:Baš mi puca kurac da gledam ova ustaška sranja.
Nisam peder. Pojdi na temu o seksu. Najti će se jur nigdo gdo će ti ga porinuti.
Za danas dosta. Do vidova.
Stribor-
2015-09-22
Mir u kavezu majmune, pa da mu je pala u krilo zdrobila bi ga i pogledaj gluperdo snimku kako stoji bomba i gdje pa ti zaključi jel pala u krilo ili između nogu. No za tebe je i ovo napredak i jasno sam i najavio da ćeš tresti kavez ko mutav kad pogledaš snimku jer će ti biti jasno što ste radili retardi bolesni. Bacati aviobombe na bolnicu mogu samo umnoporemećene gluperde i imbecili tvoga tipa, humanost na djelu na srpski način, klanje ranjenika iz bolnice na humani srpski način, razaranje cijelog grada na humani srpski način, tjeranje ljudi u minska polja opet na humani srpski način, ubijanje 86tero djece u vukovaru na humani srpski način.....i onda dobijete 1200 godina robije i serete kako ste nevini a u stvarnosti ste trebali dobiti jedno 10 000 onako odoka kolika ste sranja napravili u susjednim državama a li ni u vlastitoj niste mirovali pa ste i tu dobili po pički i našli se na optuženičkim klupama. Za vas je kavez i ništa drugo, divljaci dobijaju sasvim novo značenje kada se spomene srbija i srpska genocidnost a o gluposti da i ne govorimo. Jebenmi maloumni retardi. Ajde gubi se budaletinodzango wrote:Marš bre u pičku materinu retardiranu. Na samom snimku kažu da mu je pala u krilo. Kako može da ti padne između nogu dok ležiš u krevetu, konju nedokazani. Jebo te snimak ako ga sam nisi pogledao. Govno za hranjenje maloumnih idiota poput tebe.tre911 wrote:Idiote maloumni nije mu pala u krilo i to niko nije rekao, pala mu je između nogu tele jedno nepodojeno tulavo. Jesi li ti uopće retardu maloumni pogledao snimku? Ako si žmirio to je puj pik ne važi. Duboko udahni i pogledaj ponovno položaj kreveta i položaj bombe i ru,pu koju je napravila od krova do podruma. Ako si glup nisi ćorav pa se potrudi da malo bolje pogledaš stoko retardirana tulava.dzango wrote:Palo mu 250 kila u krilo. Znaš li ti gluperdo šta je 250 kila jebem te retardiranog i nepismenog. Nije 2,5 kila nego 250. Konju idiotski i nedokazani.tre911 wrote:Nisam ti rekao aport i zašto se javljaš. Da si gledao snimku vidio bi da je na bolničkom krevetu idiote bomba apoznato je da su krevetzi bili prazni i da se normalno radilo na svim odjelima bolnice i da ljudi nisu bili natrpani po hodnicima..,.pa ti ne da si kretenčina nego te treba ubiti jer toliki nivo imbecilnosti je za utamaniti be,z pardona da se slučajno ne razmožiš. Ajde gluperdo gubi se, seri sam sebi i dalje u usta konjinoo retardirana kojoj se sve mora crtati.dzango wrote:
Ima li bomba pd 250 kila između nogu ili nema? Daj ne jedi govna više, majke ti.
Guest- Guest
Frustrirana budaletina, šutni to nogom i pazi da pogodiš onaj dio na njemu koji još nije zasran.Stribor wrote:dzango wrote:Istina je da mi se jebe za vaša sranja i Vukovar.Stribor wrote:Da. Istina vas boli, pa ondar ovako besedati jedino i morete.dzango wrote:Baš mi puca kurac da gledam ova ustaška sranja.
Guest- Guest
ja cu opet ponovit da govoris gluposti, makar je to legitimno jer si na temi.provocator wrote:Čemu se ova tema u ovolikoj mjeri razvlači po forumu nije mi jasno.
Ponovit ću... Srbija uopće nije dužna ispoštovato prava nacionalnih manjina kada je opće poznato da većina država u EU uopće ne priznaje nacionalne manjine.
To što smo mi htjeli biti veći katolici od Pape isključivo je naš problem.
A Bugari... Ma koji Bugari kada je Bugarska jedna, u nizu, od država EU koje ne priznaju nacionalne manjine.
Za razliku od nekih koji su mi je unistili.
2014-04-12
maggie13 wrote:
ja cu opet ponovit da govoris gluposti, makar je to legitimno jer si na temi.
Ako ti netko na temi govori gluposti, to nije legitimno. I on je poput ostalih. Smrad.
crvenkasti-
2014-04-17
ne, on se barem trudi biti konstruktivan.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Ako ti netko na temi govori gluposti, to nije legitimno. I on je poput ostalih. Smrad.
Ti unosis razdor sad,npr.
2014-04-12
maggie13 wrote:ne, on se barem trudi biti konstruktivan.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Nekome tko ti se čini konstruktivan ne uzvraćaš riječima "govoriš gluposti" ako se ne slažeš s njim.
Budi i ti konstruktivna.
crvenkasti-
2014-04-17
uzvracas, kad opetovano izrice nelogicnosti i ako procijenis da osoba podnosi takvu terminologiju.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:ne, on se barem trudi biti konstruktivan.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Nekome tko ti se čini konstruktivan ne uzvraćaš riječima "govoriš gluposti" ako se ne slažeš s njim.
Budi i ti konstruktivna.
Onda, imas nesto u svezi teme reci prije nego se svadimo?
2014-04-12
Stribor wrote:dzango wrote:Istina? Mora da je i tebi palo 250 kila u krilo pa znaš šta je istina. Sve gola budala i mudroseri danas na forumu.Stribor wrote:dzango wrote:Znam da nisi. Nikada nećeš ni biti. Zato i gutaš ova govna.Stribor wrote:
Voditeljica Memorijalnog centra Nevenka Soldo svake godine kroz centar provede oko 40.000 gostiju. Svi koji dođu budu duboko potreseni jer u tim hodnicima, s čijih zidova vise fotografije ranjenika i razrušene bolnice, osjećaju dah tih mučnih dana. Na zidovima podruma kronološki su evidentirani događaji koje je po sjećanjima posložila doktorica Bosanac i ostalo osoblje bolnice. U stropu jednog dijela podruma i danas se vidi golema rupa. Tu je upao projektil, tzv. krmača, koji je probio krov i pet etaža bolnice, upao u podrum i pao među noge pacijentu srpske nacionalnosti Petru Vukašinu. Projektil nije eksplodirao niti ga ozlijedio.
http://www.24sata.hr/news/vukovarska-bolnica-sacuvala-je-sjecanje-na-zivot-u-ratu-1991-242450
Guest- Guest
Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
Guest- Guest
Ja nemam problema sa tim, ide uvijek iako nekada moram stisnuti ponovno send da bi poruka otišla no to oduzme pola sekunde tako da nije ništa zabrinjavajuće.Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
Guest- Guest
Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
oko čega draga? ako je oko avatara, to je odavno prošla svršena stvar :)
a i drugačiji vjetrovi su tada tamo puhali...:D
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja nemam problema sa tim, ide uvijek iako nekada moram stisnuti ponovno send da bi poruka otišla no to oduzme pola sekunde tako da nije ništa zabrinjavajuće.Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
Pa sinoć nije bilo tako. Klikala sam "send" i nisam mogla postati, a i izbacivalo me je s foruma. Uglavnom, ne sjećam se najbolje kako je išao onaj tvoj komentar, nešto o tome kako ne smijem trpati sve u isti "koš", pa je bilo "bla, truć" po pojedincima, ali napisat ću ti ono što sam tada imala na umu. Da, ovaj pdf doživljavam okupljalištem debilčeka nekrofiličara čiji su umovi izjedeni tradicijom mrtvih. Napajate se uvijek istim smećem pa smeće i proizvodite. Nadalje, Gnječ i ja smo drugovi i boli me kiki što ti o njemu misliš i kakvim ga vidiš. Jedina osoba koja može promijeniti moje mišljenje o njemu, on je sam. Toliko.
Guest- Guest
Ithildin wrote:Jučer sam pokušavala ostaviti odgovor Tre-u i Noor, ali nikako nisam mogla postati. Je li još netko imao sličnih problema? Ne snalazim se ovdje i više ne znam na kojoj su stranici komentari bili..
erm ne, šta koristiš, mob?
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Pero Kovacevic:'Koliko je Ukrajina pomogla Hrvatskoj u Domovinskom ratu?Ne mogu prihvatiti krivotvorenje cinjenica iz Domovinskog rata'
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 32 of 33