Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
ronaldo 5 golova,modrić asist...messi na klupi...end na aparatima...neka kmečanje počne
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
ovo je užas za gledati preko tv---oba kluba imaju šarene dresove plavo-crvene boje dominiraju wtf?? kako da se to dopusti...treba barca u rezervnima igrati da bude gledljivije i uočljivija razlika
Sastala se dva cigansko-cirkuska kluba, šta očekuješmuckodjubre wrote:ovo je užas za gledati preko tv---oba kluba imaju šarene dresove plavo-crvene boje dominiraju wtf?? kako da se to dopusti...treba barca u rezervnima igrati da bude gledljivije i uočljivija razlika
očekuje da barem obuku dresove različitih kombinacija boja hahah...jbte led
Kaže čmarend Messiju niko ne namješta lopte za gol LOOOOOL
o jebo ti pas mater sebičnu,postao je kao ronaldo...neymar zabije golčinu iz ove pozicije i messi mu sad ne da da opet puca već on nabije loptu ko vol 10m od gola
pitaj čmarenda, messi kad izvodi slobodnjak uvijek lopta ide u okvir golamuckodjubre wrote:o jebo ti pas mater sebičnu,postao je kao ronaldo...neymar zabije golčinu iz ove pozicije i messi mu sad ne da da opet puca već on nabije loptu ko vol 10m od gola
muckodjubre wrote:ovo je užas za gledati preko tv---oba kluba imaju šarene dresove plavo-crvene boje dominiraju wtf?? kako da se to dopusti...treba barca u rezervnima igrati da bude gledljivije i uočljivija razlika
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
operw wrote:da mi isus ponudi 3 želje, jedna od njih sigurno bi bila da baci atomsku bombu na primeru.
darth_vader-
2014-04-17
messi je neprikosnoveni kralj slobodnjaka, uz calhanogluta, a ova pobjeda je zlata vrijedna, loreal sigurno kiksa kod njih..
End- Posts : 21177
2015-08-25
ovaj lahoz tocno vidis da je iz legla lorealovske lopovske masinerije, svaki put kad sudi Barci ih pokrade do kosti.
crveni + penal = nista
nista
kakvo ocajno sudenje za barcu na pocetku sezone...3,4 penala ocita neodosudena u prva tri kola.
crveni + penal = nista
nista
kakvo ocajno sudenje za barcu na pocetku sezone...3,4 penala ocita neodosudena u prva tri kola.
2015-08-25
glavno da ovaj klosar simulatorski uredno trpa po 10 penala svake sezone..
2015-08-25
KICINJO KLJUCAJ OVU TEMU SAMO IDIOT MOZE PRATITI OVAJ CIRKUS OD LIGE JEBO MU GUARDIOLA MATER
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jos takvih 30 i evo ga u prvoj ekipi.. kako mu malo fali, a vec je na istome dvije godine, zavrsni pass i malo kolektiva..
2015-08-25
Reporter : Why didn't you celebrate when your team scored ?
Diego Simeone : ''Because i saw Messi warming up''
Diego Simeone : ''Because i saw Messi warming up''
2015-08-25
vidis balija sta ti znaci 1 pravi gol protiv simeoneta, ko onih tap inova 10...
2015-08-25
kako se SIN ponovo pisa po malom, grbavom, ruznom hobitu. Rapsodija...
Guest- Guest
pisa pisa jos do 1. mjeseca onda ce sam sebe strijeljati klosar, a nadamo se i ti takoder
2015-08-25
Nema potrebe, pise se istorija-samo cekamo utakmicu kada ce dati 10 komada. Boze dragi, hvala ti sto zivim u vreme najveceg fudbalera svih vremena CR7...
Guest- Guest
Bracala koja ti je to spodoba na avataru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jan Vesely, grobarcina koja je silovala male kurvate juce...
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20