Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
mandžo kad odradi ugovor s Juventusom, ide kod eduarda i srne u shaktar
Guest- Guest
Lionel Messi najbolji je igrač Europe za prošlu sezonu. Messi je uvjerljivo slavio s 49 glasova ispred Suareza koji je dobio tri glasa i Ronalda koji je dobio tek 2 glasa
Guest- Guest
škorpijo kako komentiraš ovakav rasplet događaja. iako smiješna je to nagrada priznajem samo ballon d or, i kako komentiraš da sam za 2 glasa zaostao za c.ronaldom?
Guest- Guest
copakadabra pred 100 000 ljudi za vrhunac zivota
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koji je Ronaldo jadnik. Gledam kod 5. gola koji je Bale zabio , uopće se nije veselio, nije ni otišao čestitat Baleu, valjda je bio ljut što nije njemu dodao. Dvije utakmice nije gol zabio.
Guest- Guest
več sam davno rekao svoje mišljenje o individualnim nagradama u nogometu. Treba ih ukinutoperw wrote:škorpijo kako komentiraš ovakav rasplet događaja. iako smiješna je to nagrada priznajem samo ballon d or, i kako komentiraš da sam za 2 glasa zaostao za c.ronaldom?
Postale su besmislene zbog Messija, treba napravit dijamantnu loptu vrijednosti 10 zlatnih lopta tako da i ostali imaju priliku.
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Koji je Ronaldo jadnik. Gledam kod 5. gola koji je Bale zabio , uopće se nije veselio, nije ni otišao čestitat Baleu, valjda je bio ljut što nije njemu dodao. Dvije utakmice nije gol zabio.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
al kob i rekao d aprva dva kola ni messi ni CR neće zabiti gol/ove...još messi fulao penal
kako sergi roberto igra beka to je cudo kakvo otkrice igrac od 100 milijuna tko hoce neka uplati
2015-08-25
REAL U ZADNJI TREN DOVEO DE GEU ManUtd pristao na prodaju za 40 milijuna eura!
Piqué: "Morate pitati ljude zašto zvižde. Mislim da je to zbog onoga što sam pričao o Realu. Neću se promijeniti, prihvatit će me oni koji to žele, a oni drugi morat će me trpjeti do kraja karijere. Ne žalim za ničim, ponovio bih istu stvar hiljadu puta, stojim iza svojih izjava. Volim zvižduke s Bernabeua, to je simfonija!" koja legenda
2015-08-25
Pique: "I think they whistle me because of Barça-Madrid rivalry, but I won't change. I'll always want things to go bad for Madrid."
2015-08-25
James (24) je potrgao bedreni mišić lijeve noge, a ne koljeno, kao što se prvotno mislilo. Ozlijedio se na utakmici protiv Perua nakon oštrog starta suparničkog igrača.
Još se ne zna koliko će točno izbivati, ali pretpostavlja se između tri i četiri tjedna. Ako je gora prognoza točna, onda Benitez na njega neće moći računati u idućih sedam susreta.
Još se ne zna koliko će točno izbivati, ali pretpostavlja se između tri i četiri tjedna. Ako je gora prognoza točna, onda Benitez na njega neće moći računati u idućih sedam susreta.
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet