Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
i messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije,a messi ima takvih na desetke
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:i messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije,a messi ima takvih na desetke
scorpion wrote:muckodjubre wrote:i messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije,a messi ima takvih na desetke
Guest- Guest
Only Messi (6.5) and Neymar (4.3) have more dribbles per game than Halilovic (2.9) in the Liga this season #fcblive, a poslije njih je SErgi Roberto... ne valja la masija, modric najbolji veznjak primere
End- Posts : 21177
2015-08-25
za lopovskih 20miliona koliko ga je farsa platila, morao bi igrati kao modrić u tottenhamu.End1899 wrote:
kakav carobnjak
Guest- Guest
svaka čast halilu na golu,ali messi je igrač utakmice
svaka cast halilu na pripremi za gol, kako je samo vrhunski odigrao akciju u stilu messija, gol je slag na torti ko kad cale stavi na kurac da je bracali lakse poduvat
2015-08-25
Otkrivena je anegdota iz nove knjige 'Ronaldo - biografija' u kojoj je vidljivo koliko se Ronaldo htio dokazati u okršaju Lige prvaka između Manchester Uniteda i Benfice, a na sebe je navukao bijes trenera jer nije htio dodati suigračima.
"Što misliš tko si ti?! Zašto igraš sam?! Nikad nećeš biti igrači ako ovako nastaviš igrati", poručio je FergusonRonaldu svojedobno natjeravši ga u plač.
"Što misliš tko si ti?! Zašto igraš sam?! Nikad nećeš biti igrači ako ovako nastaviš igrati", poručio je FergusonRonaldu svojedobno natjeravši ga u plač.
Guest- Guest
ende koliko bi golova c.ronaldo zabio da igra u farsi?
Guest- Guest
da svi igraju za njega kao za messija, dao bi jedno 150... B-)
Guest- Guest
pa dajte vise tu dijamantu loptu u vrijednosti 10 zlatnih da i ostali dobiju priliku u prvom redu portugalski zalizani simulator
2015-08-25
je bracala, barca igra za messija, da li ti je sada jasno kako si glup ko kurac od srbije do milvokija
2015-08-25
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20