Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
A meni je zanimljivije kako peder brani pedera. Bracala se nada nekom trojcuBraćala wrote:kako balija brani baliju. drze se zajedno...
moćna celta životinja, bože dragi kakvo pakleno gostovanje, nagazna mina oduvijek i za real i čergu
nowitzki-
2014-04-27
Zanimljivo kako je barcelona u mjesec dana igrala tri utakmice u kojim je popušila po 4 golanowitzki wrote:moćna celta životinja, bože dragi kakvo pakleno gostovanje, nagazna mina oduvijek i za real i čergu
ne valja primera,tamo skidaju gaće barci i realu...jel uskoro sevilla-real igraju?nowitzki wrote:moćna celta životinja, bože dragi kakvo pakleno gostovanje, nagazna mina oduvijek i za real i čergu
raketa,luka,kova mmm primera...malo je oslabila odlaskom mandže,ali nema veze
PUŠI KURAC BRACALA izbjeglico jalnascorpion wrote:A meni je zanimljivije kako peder brani pedera. Bracala se nada nekom trojcuBraćala wrote:kako balija brani baliju. drze se zajedno...
skripar-
2015-08-09
ne gledam više baš utakmice ovih smiješnih liga ali kažu da su kovačić i modrić jučer u paru odigrali perfektno i da je veza dobila utakmicu.....gledam samo hnl moćni
nowitzki-
2014-04-27
gledao sam onako malo...kažu da je modrić razorio u veznom redu,da je oduzeo 20 lopti...a kova imao 2 super šanse...samo ne znam kako će ronaldo preživjeti jer nije dao gol,benzema mu "ukrao" gol-ronaldo na aparatimanowitzki wrote:ne gledam više baš utakmice ovih smiješnih liga ali kažu da su kovačić i modrić jučer u paru odigrali perfektno i da je veza dobila utakmicu.....gledam samo hnl moćni
ma ništa opet od ovog reala dok je ovaj cirkus od beniteza na klupi, bez ronaldovih golova oni nemogu živit, benzema zabio dva, i onda narednih deset neće ništa ukoliko rezultat ne bude bio 5:0 pa će on zabiti jedan, dva.....šokiralo me kad sam vidio da je benzema zabio dva bitna gola, to se ne viđa često
nowitzki-
2014-04-27
Često se događa da se ovo rijetko viđanowitzki wrote:šokiralo me kad sam vidio da je benzema zabio dva bitna gola, to se ne viđa često
malo je falilo da ne odnese bilbao bodove, pogotovo nakon sta su sami sebi zabili i drugi gol primili odma nakon svojega gola, bas me zanima da li bi onda pisali senzacionalni modric i kovacic, boze dragi sta vi pusite.. protiv malte nece postojat
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pokrij se dekom i plači u tišiniEnd1899 wrote:malo je falilo da ne odnese bilbao bodove, pogotovo nakon sta su sami sebi zabili i drugi gol primili odma nakon svojega gola, bas me zanima da li bi onda pisali senzacionalni modric i kovacic, boze dragi sta vi pusite.. protiv malte nece postojat
tanka je granica...ali je real mogao u 1.p sve riješiti koliko su šansi fulali...pa bi pisali real unakazio baskeEnd1899 wrote:malo je falilo da ne odnese bilbao bodove, pogotovo nakon sta su sami sebi zabili i drugi gol primili odma nakon svojega gola, bas me zanima da li bi onda pisali senzacionalni modric i kovacic, boze dragi sta vi pusite.. protiv malte nece postojat
to marca pise nakon svake njihove tekme kad i odnesu pobjedu iz isimuliranoga penala, a nasi samo kopiraju i jos nadodaju par izdrkotina za modraru.
2015-08-25
A klošar muslimanski, uletio ispred Ronalda i gurnuo loptu sa gol crte u golnowitzki wrote:ma ništa opet od ovog reala dok je ovaj cirkus od beniteza na klupi, bez ronaldovih golova oni nemogu živit, benzema zabio dva, i onda narednih deset neće ništa ukoliko rezultat ne bude bio 5:0 pa će on zabiti jedan, dva.....šokiralo me kad sam vidio da je benzema zabio dva bitna gola, to se ne viđa često
šta je to, kakva malta, šta postoji nekakva reprezentacija di oni igraju?End1899 wrote:protiv malte nece postojat
nowitzki-
2014-04-27
tek sam sada vidio da je modrinjo predasistiro za drugi gol....kakva klasa
nowitzki-
2014-04-27
iago aspas dao dva gola čmarovima hahahahaha pa taj na kantridi nije prdnuo, sjećam da sam se smijao kakvog je igrača liverpool bio uzeo.....hahaha
nowitzki-
2014-04-27
nolito nije u barci znao loptu ustopat (slicno ko suarez jucer), a sad igra na steroidima, a da ga vrate bo bi gori od sivonje
2015-08-25
drugo je igrat u manjim klubovima, pa jebeni casemiro koji meni liči na invalida je dominirao u portu, glavni igrač bio, evo ga i ilarmendi, goreg zadnjeg veznog real nije imao...za jesea sam uvjeren da ode u neki drugi klub da bi zabijao po 20 golova i imao po 10-15 asistencija po sezoni
nowitzki-
2014-04-27
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19