Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
već sam ti rekao da čitaš što pišem jer nešto možeš i naučitiscorpion wrote:Ti si za mene jedna velika kurčinamuckodjubre wrote:za tebe sam albert einsteinscorpion wrote:a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Od tebe ne mogu ništa naučit ni djeca sa posebnim potrebamamuckodjubre wrote:već sam ti rekao da čitaš što pišem jer nešto možeš i naučitiscorpion wrote:Ti si za mene jedna velika kurčinamuckodjubre wrote:za tebe sam albert einsteinscorpion wrote:a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
tvoj intelektualni kapacitet je ispod te djecescorpion wrote:Od tebe ne mogu ništa naučit ni djeca sa posebnim potrebamamuckodjubre wrote:već sam ti rekao da čitaš što pišem jer nešto možeš i naučitiscorpion wrote:Ti si za mene jedna velika kurčinamuckodjubre wrote:za tebe sam albert einsteinscorpion wrote:a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
scorpion-
2014-04-18
to je blizu istine, nema morala tu..End1899 wrote:ma svaki peder bi pojebao bilo sta, to je njihov nacin zivota, tako oni funkcioniraju i shvacaju stvari, samo da ima dvije noge i hoda..
mi smo hakirali fejs jednom pederu u srednjoj.. znaci decko od 16 godina ima oko pet jebaca u isto vrijeme, sa svima kontaktira i sa svima se najebava, a ti jebaci su bi stariji likovi, par ih je bilo vlasnika lokala u koje svi zalaze.. i oni su mu za jebacinu kupovali patike, nikad necu zaboraviti kad smo u nedjelju provalili, a u ponedjeljak dosli u skolu, a peder uletava s novim patikama i tako svaki drugi vikend.
End- Posts : 21177
2015-08-25
imam jos razgovore na kompu...
bija si mi super...
samo bi ti druge patike kupija
al si mi ok
samo da ne govosris stalno
al kad smo legli pa kad si sutija
bija si mi super!!!
bija si mi super...
samo bi ti druge patike kupija
al si mi ok
samo da ne govosris stalno
al kad smo legli pa kad si sutija
bija si mi super!!!
2015-08-25
Meni je izrazito stalo do tebe. I bilo mi je super jer sam se uvijek osjecao sigurno pod tobom. Uvijek sam shvacao nas odnos nes vise od fizičkog..
Prije si stalo govorio da jedva cekas da se vidimo. da se ljubimo, mazimo, pazimo i volimo. Potpuno si se promjenio. sad govoris da samo čekas dodes k meni da se izjebemo dobro.
Vidi ja ne govorim da sex nije super. al nacin na koji ti pristupas meni, koji imam, nemoj zaboraviti SAMO 17 godina nije ok. ti ako zelis nekog za sex nabavi ga, ja ti necu nis reci kad ne polažem nikakav prava na tebe. meni razlika u godinama nimalo ne smeta, štovise pase mi, al to ne znaci da cu sad ja skakat po tebi cim te vidim.
balijo jesi to ti??
Prije si stalo govorio da jedva cekas da se vidimo. da se ljubimo, mazimo, pazimo i volimo. Potpuno si se promjenio. sad govoris da samo čekas dodes k meni da se izjebemo dobro.
Vidi ja ne govorim da sex nije super. al nacin na koji ti pristupas meni, koji imam, nemoj zaboraviti SAMO 17 godina nije ok. ti ako zelis nekog za sex nabavi ga, ja ti necu nis reci kad ne polažem nikakav prava na tebe. meni razlika u godinama nimalo ne smeta, štovise pase mi, al to ne znaci da cu sad ja skakat po tebi cim te vidim.
balijo jesi to ti??
2015-08-25
pogledajte malo oko sebe klosari, nemate pojma sta se dogada oko vas
2015-08-25
Prestani postat poruke iz svog inboxa. Boli nekog kurac za tebe i tvog dečka. Odvaratan siEnd1899 wrote:Meni je izrazito stalo do tebe. I bilo mi je super jer sam se uvijek osjecao sigurno pod tobom. Uvijek sam shvacao nas odnos nes vise od fizičkog..
sta je balijo, jesi se prepoznao u ovim natpisima, otkrilo te klosaru
2015-08-25
Jebem ti kevu glupu, pišeš tu pederske poruke i onda još izmišljaš da ste nekome probili lozinku. Ko još vjeruje u te gluposti, pogotovo kad svi znamo da imaš dečkaEnd1899 wrote:sta je balijo, jesi se prepoznao u ovim natpisima, otkrilo te klosaru
Ne bi se ni čudio da su to poruke između teme i demonskog. Vidim obojica ste stručnjaci za pedere
to nema veze sa "stručnosti" već sa zdravim razumom,logikom,biologijom...ali dobro,ti si neuk i glup pa ne možeš to razumjeti
Puši kurac pederumuckodjubre wrote:to nema veze sa "stručnosti" već sa zdravim razumom,logikom,biologijom...ali dobro,ti si neuk i glup pa ne možeš to razumjeti
scorpion wrote:Ne bi se ni čudio da su to poruke između teme i demonskog. Vidim obojica ste stručnjaci za pedere
skripar-
2015-08-09
sta si se uzbudio kurcopusacu, za tebe sam strucnjak u svemu, ako te zanimaju nuspojave vlastite retardacije tu sam pomoci cu ti, prvi korak je da prihvatis da si gnjusna pedercina..
2015-08-25
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19