Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
drugo je igrat u manjim klubovima, pa jebeni casemiro koji meni liči na invalida je dominirao u portu, glavni igrač bio, evo ga i ilarmendi, goreg zadnjeg veznog real nije imao...za jesea sam uvjeren da ode u neki drugi klub da bi zabijao po 20 golova i imao po 10-15 asistencija po sezoni
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
sve ima svoje, zato kazem ovisi kako je koji igrac kompatibilan za odredenu ekipu i njihove sustave, nolito iz barce vjerojatno ne bi pucao kako je zabio onaj prvi gol ter stegenu, vjerojatno bi igrao u grcu i pod pritiskom da ne zajebe i osramoti se isao na dodavanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
jedino modrara dominira gdje god da dođe u koji god klub,veliki,mali,srednji modrara uvijek u prvih 11 nezamjenjiv...KLASAnowitzki wrote:drugo je igrat u manjim klubovima, pa jebeni casemiro koji meni liči na invalida je dominirao u portu, glavni igrač bio, evo ga i ilarmendi, goreg zadnjeg veznog real nije imao...za jesea sam uvjeren da ode u neki drugi klub da bi zabijao po 20 golova i imao po 10-15 asistencija po sezoni
Last edited by muckodjubre on 24/9/2015, 17:12; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
Jesse bi u Realu do sad bio zvijer, da mu onaj bosanski šumar nije sjebao karijerunowitzki wrote:za jesea sam uvjeren da ode u neki drugi klub da bi zabijao po 20 golova i imao po 10-15 asistencija po sezoni
Bilbao je jučer sam sebe pobijedio. Kovačić jako dobar, odličan potez što je otišao iz onog usranog Intera.
Guest- Guest
Liga have approved the new legislation on collective tv deal. Starts next season. Barcelona supported it, only Real Madrid voted against it. sta drugo ocekivati od cigana...
2015-08-25
Ako se katalonija odvoji, jel barcelona odma leti iz lige sljedeće sezone?End1899 wrote:Liga have approved the new legislation on collective tv deal. Starts next season. Barcelona supported it, only Real Madrid voted against it. sta drugo ocekivati od cigana...
pa cisto logicni pogledas to nema nikakvoga smisla za primeru, kakvi bi to gubitak za njih bio, a za barcu gotovo nikakav, prevelika je barcelona institucija i marketinski da bi je samo tako izbacili. vjerojatno su to Perezove direktive on bi htio isto svoju HNL-ovsku prciju sa lorealom previse su ga kompleksi opleli od godina neosvajanja i dugova. Ako bi se to kojim cudom dogodilo hvala bogu postoje francuska liga imas primjer monaca, ne bi imao nista protiv da se prikljuce premiershitu makar geografski je to nemoguce.
2015-08-25
samo nek ne dolaze u hnl jer će se onda morati zadovoljiti europskom ligom
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
iznenadio me kova. izgleda puno bolje nego u interu. poboljšao je defanzivnu igru brutalnoTommy Ramone wrote:Bilbao je jučer sam sebe pobijedio. Kovačić jako dobar, odličan potez što je otišao iz onog usranog Intera.
2015-08-19
a pazi sad ovo, lorealu je protiv bilbaa trebao biti ponisten gol benzeme, to pise cak i marca.
2015-08-25
pravila su pravila.. makar onaj lahoz u zivotu vjerojatno pravilnik nije u ruke uzeo, njegov zakon je perez.
2015-08-25
znaci proslo kolo granada, ovo bilbao, to su 4 boda...
2015-08-25
Isti je to kurac, gubitak i za jedne i za druge. Nema više el clasica, a ogromni novci su u pitanju. Baš me zanima šta će bit. Ja navijam za neovisnostEnd1899 wrote:pa cisto logicni pogledas to nema nikakvoga smisla za primeru, kakvi bi to gubitak za njih bio, a za barcu gotovo nikakav, prevelika je barcelona institucija i marketinski da bi je samo tako izbacili. vjerojatno su to Perezove direktive on bi htio isto svoju HNL-ovsku prciju sa lorealom previse su ga kompleksi opleli od godina neosvajanja i dugova. Ako bi se to kojim cudom dogodilo hvala bogu postoje francuska liga imas primjer monaca, ne bi imao nista protiv da se prikljuce premiershitu makar geografski je to nemoguce.
daj zamisli el clasico barca espanol, pa jači je derbi hajduk rnk split
2015-08-19
pa nema, al barca ima alternativa, a loreal nema, sami bi sebe pokopali. ja sam za neovisnost i ostanak u ligi.
2015-08-25
ostaje derbi sevilla-betis,sociedad-bilbao,atletiko-real
moze barca kod zabara da im jos malo nabija komplekse... onda bi mozda i bili najjaca liga svijeta kako si zamisljaju
2015-08-25
ne znam na cemu su sad katalonci, cekaju prvo parlamentarne izbore 27., i onda ovisno o tome tko dode na vlast ako dodu separatisti ide se u druge akcije ka neovisnosti.
2015-08-25
potrošio bi juve čitav budžet na suceEnd1899 wrote:moze barca kod zabara da im jos malo nabija komplekse... onda bi mozda i bili najjaca liga svijeta kako si zamisljaju
2015-08-19
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19