Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
gdjessi je namjestio barem 3 zicera koje balvani nisu znali realizirati
End- Posts : 21177
2015-08-25
A što je on pored praznog gola pogodio stativu, ko je mu je za to kriv? Sigurno su mu podmetnuli pogrešne kopačkeEnd1899 wrote:gdjessi je namjestio barem 3 zicera koje balvani nisu znali realizirati
ti si kriv jer si glup ko kurac azilantu turski
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Koji podforum...navijači redom najlopovskijih klubova svijeta se cijelo vrijeme svađaju oko toga za čiji klub se manje krade...
darth_vader-
2014-04-17
scorpion-
2014-04-18
Stari homosexualcima se ne diže na ženeEnd1899 wrote:bit ce kad mi ga popusi tvoja keva
znam pederu, ne moras meni ispovijedat svoje sklonosti..
2015-08-25
End1899 wrote:znam pederu, ne moras meni ispovijedat svoje sklonosti..
glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
ma svaki peder bi pojebao bilo sta, to je njihov nacin zivota, tako oni funkcioniraju i shvacaju stvari, samo da ima dvije noge i hoda.. je li tako balijo, kako to u vas ide..
2015-08-25
Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
muckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
Guest- Guest
za tebe sam albert einsteinscorpion wrote:a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
Ti si za mene jedna velika kurčinamuckodjubre wrote:za tebe sam albert einsteinscorpion wrote:a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
već sam ti rekao da čitaš što pišem jer nešto možeš i naučitiscorpion wrote:Ti si za mene jedna velika kurčinamuckodjubre wrote:za tebe sam albert einsteinscorpion wrote:a ti se nemoj pravit pametan, kad nisimuckodjubre wrote:nemoj biti gluplji nego jesi...scorpion wrote:Kako to? Zar nisu homićima žene napete kao nama muškarci?muckodjubre wrote:glupi ste ko kurac koliko ima pedera koji su to krili brakom i imaju djecu pa su na kraju otkrili svoju sklonost...znači da im se ipak diže na žene
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet