Danas kuham...
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Danas kuham...
smedji secer uopce nije stetan,med je oke,stevija samo osusena i samljevena,kilo je oko 100 Ojra..u tom obliku je nestetna..
Guest- Guest
lako moguće, zato ne mogu ništa decidirano reći.Zagy wrote:Meni je to rekao jedan kemičar...a ja svaki dan u kavi koristim steviu...aspartam izbjegavam...
u biti uravnoteženost je bitna.
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:nisam rekao da smetaš. 1/264 je zanemariv postotak, promilnost na sveobuhvatnu populaciju foruma. svetac je druga strana krivulje :D
Mislila sam "smeta" u statističkom smislu, da narušava normalnost distribucije kad gledaš plot.
Guest- Guest
pa zato u algoritmu uvijek ostavljaš mogućnost extremnog odstupanja.Vegvísir wrote:
Mislila sam "smeta" u statističkom smislu, da narušava normalnost distribucije kad gledaš plot.
algoritmi su precizniji od statistike. u biti ako ih dobro posložiš točni su :D
mi s hrane na statistiku i algoritme :D
veber-
2014-12-30
Statistika je kurva kojom, ako znaš kako, možeš fantastično manipulirati, vratimo se na hranu!
Guest- Guest
istina. na uzorku ti i ja, statistički imamo 50% vegetarijanaca i 50% svejeda.Vegvísir wrote:Statistika je kurva kojom, ako znaš kako, možeš fantastično manipulirati, vratimo se na hranu!
zato su algoritmi točniji i zato političari nikada ne traže algoritamsku procjenu, već koriste statistiku na "slučajnom" odabiru. algoritamski na istom uzorku podaci bi bili itekako drugačiji.
slažem se, vratimo se hrani.
veber-
2014-12-30
Ipak ću drugo za ručak.
Našla neki recept u Slobodnoj, pa ću danas nekakav sloenac od tivica i krumpira, zapečen sa jajem i sirom u pećnici...
Našla neki recept u Slobodnoj, pa ću danas nekakav sloenac od tivica i krumpira, zapečen sa jajem i sirom u pećnici...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Ipak ću drugo za ručak.
Zvuči super, ako nije iz tiskanog izdanja, please linkaj!
Guest- Guest
skuhaš krumpir, tikvice narežeš, može i patliđan pride. složiš red krumpira pa tikvice, patliđan, pspeš sirom i tako dok ne napuniš posudu. krumpir ostaviš za pokrov.
zmučkaš jaje s vrhnjem i parmezanom. zaliješ složenac tut u pećnicu i to ti je to.
malo duži recept. skuhaš polutvrdo kuhana jaja, 5,5 min u vruću vodu, da žumanjak ostane svjež. s masnim nožem našnitaš jajca i posložiš ih između krumpira.
zmučkaš jaje s vrhnjem i parmezanom. zaliješ složenac tut u pećnicu i to ti je to.
malo duži recept. skuhaš polutvrdo kuhana jaja, 5,5 min u vruću vodu, da žumanjak ostane svjež. s masnim nožem našnitaš jajca i posložiš ih između krumpira.
2014-12-30
http://www.slobodnadalmacija.hr/Gastro/tabid/398/articleType/ArticleView/articleId/298332/Default.aspx
Ovaj pod 3.
Čeka u pećnici sad da se muž vrati doma, pa ti javim kakav je recept.
Ovaj pod 3.
Čeka u pećnici sad da se muž vrati doma, pa ti javim kakav je recept.
2014-04-14
nemaš beda. kada radim za sebe ubacim paprike, luka, špeka.
najbolju musaku radi naš kolega marcellus. i grah mu je mraaaaaak.
najbolju musaku radi naš kolega marcellus. i grah mu je mraaaaaak.
2014-12-30
:D
Evo javljam da je recept dobar skroz.
Kako on ne jede meso, onda sam za pojačat okus dodala na kockice narezan dimljeni tofu. Vrlo fino je bilo.
Evo javljam da je recept dobar skroz.
Kako on ne jede meso, onda sam za pojačat okus dodala na kockice narezan dimljeni tofu. Vrlo fino je bilo.
2014-04-14
Simpa ;)
Danas cemo zapečene mahune sa mrkvom i zabatkom u sosu od domaće rajčice. + salata od matovilca
Danas cemo zapečene mahune sa mrkvom i zabatkom u sosu od domaće rajčice. + salata od matovilca
Guest- Guest
Evo opet je u pranju, ide noćas u mašinu, pa ti je poslikam kad se osuši.
Ma bezveze kućna haljina, al mi je draga... :)
Danas ću mahune i jaja na oko.
Ma bezveze kućna haljina, al mi je draga... :)
Danas ću mahune i jaja na oko.
2014-04-14
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50