Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 23 of 52
Page 23 of 52 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 37 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Samo za pizdonamaggie13 wrote:zar nisi rekao da je afrodizijak ;Pjastreb wrote:A ne. Stručnjak za gra' je Vinter iz Caming.maggie13 wrote:treba pitat jastreba za grah :DLeviathan2 wrote:aupickumaterinu, nisam znao da vucic djeluje ko afrodizijak, odma pocelo nabacivanje
Guest- Guest
može ali poslje plenkija, on mi je top 1.Stanojko wrote:Mozemo zajedno da pljujemo Vucica i pijemo kuvano vino...kaja wrote:Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:
taman posla ja da iskoristim gosce, nikad
samo dobrovoljno, to prihvatam
pa megi i ja bi morale izvlačiti živu glavu..
fen frizura, 10 000 eura u dzep, tamo malo proljeva - srpska agresija, nestali, on hrvat a dogovorio se prije da odblokira dva poglavlja.
i onda blokira neko tamo treće poglavlje bezveze jer su im naredili a on se ubaci u tu priču , zaustavite malo srbiju da se uskladi sa zakonodavstvom i sad je on kao blokirao nešto, bolje da se uopće nije uključio u to jer je besmisleno. samo daje vučku motiv da pobjedi na izborima, prošli tjedan su ga ubili, atentat a ovaj ne može da trpi ustaše i ode (sa sastanka na kojem nije ni trebao biti).
mislim..za popiz..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemo` tako sele. Plenki mi ulepsao dan. Siptar otisao da se slika, da malo pokupi predizbornih poena i da visi na svim televizijama, kad tamo...prc!!! Pobegao ko popisan...Neprocenjivo!kaja wrote:može ali poslje plenkija, on mi je top 1.Stanojko wrote:Mozemo zajedno da pljujemo Vucica i pijemo kuvano vino...kaja wrote:Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:
dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.
pa megi i ja bi morale izvlačiti živu glavu..
fen frizura, 10 000 eura u dzep, tamo malo proljeva - srpska agresija, nestali, on hrvat a dogovorio se prije da odblokira dva poglavlja.
i onda blokira neko tamo treće poglavlje bezveze jer su im naredili a on se ubaci u tu priču , zaustavite malo srbiju da se uskladi sa zakonodavstvom i sad je on kao blokirao nešto, bolje da se uopće nije uključio u to jer je besmisleno. samo daje vučku motiv da pobjedi na izborima, prošli tjedan su ga ubili, atentat a ovaj ne može da trpi ustaše i ode (sa sastanka na kojem nije ni trebao biti).
mislim..za popiz..
Stanojko wrote:Pa na prvom mestu...pizontre911 wrote:I ja bi volio vidjeti taj časni spisak iz pizdonovog pera :)))))))))))kaja wrote:nisam valjda ja u ovih ostalih 4?pizzon wrote:epi je u top 5 mrzitelja srba na forumugovinda wrote:Ja mislim da jedino epikur ne zeli da vas vidi u EU nego sanja o ruskom medvjedu na Dunavu i Savi ali to je samo epikur :)))))))))))
Guest- Guest
Istresao i ovde Ukrajinac sarzer u dva Albanca.govinda wrote:Imam i ja svoje u Malmeu, kakvi ustase i arapi, stipu njega...Siptari prave sranja, cesti su obracuni izmedju dilera i makroa i to sa kalasnjikovima...pizzon wrote:kaja wrote:zbog plavuša ili?pizzon wrote:omni wrote:Pizzon gdje ces kad udje Srbija u EU? Nemacka? Irska? Danska?
ih, vec imam rezervisano, malme, svedska.
tamo imam svoje. inace omni jeste u pravu, ima dosta arapa,
to mi bas nije naj. sto se tice ustasa, ne znam da nasi
imaju nekih problema. jedan, nas stariji zemljak, poznajem ga,
svedski penzuioner.redio je za istom masinom, valjda barisicem ?? po smenama.
nisu bili u svadji, normalno su komunicirali.
Auto se prevrnuo, policija dosla da vidi, mislili u saobracaju, kad ono izbusen sa ovom dvojicom.
Droga.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pobjegao jer uopće ne treba ni biti na tom sastanku, glumi žrtvu i patriota velikog. mogu misliti što je danas izvodio..Stanojko wrote:Nemo` tako sele. Plenki mi ulepsao dan. Siptar otisao da se slika, da malo pokupi predizbornih poena i da visi na svim televizijama, kad tamo...prc!!! Pobegao ko popisan...Neprocenjivo!kaja wrote:može ali poslje plenkija, on mi je top 1.Stanojko wrote:Mozemo zajedno da pljujemo Vucica i pijemo kuvano vino...kaja wrote:Stanojko wrote:
Mozete sele odma` kod mene da bezite...
mislim..za popiz..
2015-08-15
perverzna foto-montaža..brutala..tre911 wrote:Samo za pizdonamaggie13 wrote:zar nisi rekao da je afrodizijak ;Pjastreb wrote:A ne. Stručnjak za gra' je Vinter iz Caming.maggie13 wrote:treba pitat jastreba za grah :DLeviathan2 wrote:aupickumaterinu, nisam znao da vucic djeluje ko afrodizijak, odma pocelo nabacivanje
2014-04-12
Moguće otvaranje sva tri poglavlja - pritisak na Hrvate da odustanu od blokade!
2014-08-25
Pa afrodizijak se spominje tako da sam morao reagirati u interesu poizdona :))maggie13 wrote:perverzna foto-montaža..brutala..tre911 wrote:Samo za pizdonamaggie13 wrote:zar nisi rekao da je afrodizijak ;Pjastreb wrote:A ne. Stručnjak za gra' je Vinter iz Caming.maggie13 wrote:
treba pitat jastreba za grah :D
Guest- Guest
Pa dosao da se slika, kad tamo...kaja wrote:pobjegao jer uopće ne treba ni biti na tom sastanku, glumi žrtvu i patriota velikog. mogu misliti što je danas izvodio..Stanojko wrote:Nemo` tako sele. Plenki mi ulepsao dan. Siptar otisao da se slika, da malo pokupi predizbornih poena i da visi na svim televizijama, kad tamo...prc!!! Pobegao ko popisan...Neprocenjivo!kaja wrote:može ali poslje plenkija, on mi je top 1.Stanojko wrote:Mozemo zajedno da pljujemo Vucica i pijemo kuvano vino...kaja wrote:
mislim..za popiz..
U međuvremenu je i Bugarska, koja je takođe imala primedbe u vezi sa otvaranjem poglavlja 26 u pregovorima sa Srbijom, povukla sve svoje zahteve
borba za otvaranje poglavlja u pregovorima Srbije i EU! Nemci snažno pritiskaju Hrvate da odustanu od blokade poglavlja 26.
2014-08-25
posoli malo i dobar tek...Serbinho-3 wrote:Moguće otvaranje sva tri poglavlja - pritisak na Hrvate da odustanu od blokade!
misliš da hrvati tamo a posebno plenki radi nešto na svoju ruku?
2015-08-15
U međuvremenu je i Bugarska, koja je takođe imala primedbe u vezi sa otvaranjem poglavlja 26 u pregovorima sa Srbijom, povukla sve svoje zahteve, prenosi “Informer”.
Moguće je da će do početka obraćanja javnosti premijera Aleksandra Vučića, koje je zakazano za 18.00, biti poznato da li će sva tri poglavlja u pregovorima Srbije o članstvu u EU biti otvorena.
(Telegraf.rs)
2014-08-25
aha, pogledali su u smjeru plenkija..a on je reko..neću, mayke mi..Serbinho-3 wrote:Nemci snažno pritiskaju Hrvate da odustanu od blokade poglavlja 26.
2015-08-15
Morala sam je maknuti..za opće dobro--tre911 wrote:Pa afrodizijak se spominje tako da sam morao reagirati u interesu poizdona :))maggie13 wrote:perverzna foto-montaža..brutala..
2014-04-12
Sad će Orban..potrčat će..
2014-04-12
E jebiga sad. Ni jedno od tri. Dok je bilo ono jedno, bar su mogli na njega da se vade.Serbinho-3 wrote:
U međuvremenu je i Bugarska, koja je takođe imala primedbe u vezi sa otvaranjem poglavlja 26 u pregovorima sa Srbijom, povukla sve svoje zahteve, prenosi “Informer”.
Moguće je da će do početka obraćanja javnosti premijera Aleksandra Vučića, koje je zakazano za 18.00, biti poznato da li će sva tri poglavlja u pregovorima Srbije o članstvu u EU biti otvorena.
(Telegraf.rs)
džani, jesi stavio alarm u 17;55..
2014-04-12
Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
dzango wrote:Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
moraš nam javiti što je reko..ako su ustaše krive da ni ne dolazimo tu navečer, pizzon će nas vređati...
2015-08-15
Sele, secas li se Kuma...kaja wrote:posoli malo i dobar tek...Serbinho-3 wrote:Moguće otvaranje sva tri poglavlja - pritisak na Hrvate da odustanu od blokade!
misliš da hrvati tamo a posebno plenki radi nešto na svoju ruku?
Zameni "Tatalja" za "Rvacka" i "Barzini" sa "Nemacka"...
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 23 of 52