Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 22 of 52
Page 22 of 52 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 37 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
,
pri povratku, kroz srbiju, svratimo da rucamo.
ja sam vozio njegov auto, volvo, nov, super !
leto, terasa puna, nasi i strani.
za jednim stolom sedele neke fine zenske, sredjene.
i tako, one pocele da se zezaju, primetio je da se
nesto zezaju vezano za mene, ali ne znamo sta pricaju.
krenemo mi, i tako, putem, cujem iza sirenu, sviraju,
ja vozim a one rukama, mah.. mah :)
lepe su bile !
nista, to je bio zadnji put da sam vozio njegov auto.
vise mi nikada nije dao da ja vozim, samo mi je reko.
ko tudjega konja jase brzo sjase !
pri povratku, kroz srbiju, svratimo da rucamo.
ja sam vozio njegov auto, volvo, nov, super !
leto, terasa puna, nasi i strani.
za jednim stolom sedele neke fine zenske, sredjene.
i tako, one pocele da se zezaju, primetio je da se
nesto zezaju vezano za mene, ali ne znamo sta pricaju.
krenemo mi, i tako, putem, cujem iza sirenu, sviraju,
ja vozim a one rukama, mah.. mah :)
lepe su bile !
nista, to je bio zadnji put da sam vozio njegov auto.
vise mi nikada nije dao da ja vozim, samo mi je reko.
ko tudjega konja jase brzo sjase !
Last edited by pizzon on 13/12/2016, 11:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:malo, da nas ne iskoristiš:)pizzon wrote:ok, za megi i kaju mogu da spremim testeninu,
super mi ide :)
da kupim rostilj i pice, da se napijemo, malo, ne nacisto :)
može, al ako te vučko ne naljuti, pa da megi i ja ne ispadnemo krive jer nisi još u EU..
samo dobrovoljno, to prihvatam
pa megi i ja bi morale izvlačiti živu glavu..
pa sad, rece glava, izvlacenje, uvlacenje, bolje da cutim )
Guest- Guest
I da se preobuku za svaki slučaj.Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:malo, da nas ne iskoristiš:)pizzon wrote:ok, za megi i kaju mogu da spremim testeninu,
može, al ako te vučko ne naljuti, pa da megi i ja ne ispadnemo krive jer nisi još u EU..
Megi i Kaja u Beogradu:
Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:malo, da nas ne iskoristiš:)pizzon wrote:ok, za megi i kaju mogu da spremim testeninu,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima li koji viši od 160 za na majicu..dzango wrote:I da se preobuku za svaki slučaj.Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:
malo, da nas ne iskoristiš:)
Megi i Kaja u Beogradu:
2014-04-12
spašavamo se ...maskirane sunčanim naočalama...dzango wrote:I da se preobuku za svaki slučaj.Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:
Megi i Kaja u Beogradu:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kao što sam i očekivala...Mađari, uz Bugare i nas..
2014-04-12
Mozemo zajedno da pljujemo Vucica i pijemo kuvano vino...kaja wrote:Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:
Ima. Vučić. Pa ti biraj.maggie13 wrote:Ima li koji viši od 160 za na majicu..dzango wrote:I da se preobuku za svaki slučaj.Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:
taman posla ja da iskoristim gosce, nikad
Megi i Kaja u Beogradu:
smeta njima niski aerodrom,
odnosno hum, centar !
odnosi sa rusijom, generalno.
a nista ne nude kvalitetno
hoce ga za sebe !
odnosno hum, centar !
odnosi sa rusijom, generalno.
a nista ne nude kvalitetno
hoce ga za sebe !
Last edited by pizzon on 13/12/2016, 11:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sa Putinom na grudima ste 100% sigurne.kaja wrote:spašavamo se ...maskirane sunčanim naočalama...dzango wrote:I da se preobuku za svaki slučaj.Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:
Megi i Kaja u Beogradu:
pa ti nisi normalna...kaja wrote:Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:taman posla ja da iskoristim gosce, nikadkaja wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mađarska izdaja vucica i srbije...pu..sunce vam fasisticko...maggie13 wrote:kao što sam i očekivala...Mađari, uz Bugare i nas..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sta? Ti bi hteo da ih onaj Vucicev manijak povredi!!!?vuksadinare wrote:pa ti nisi normalna...kaja wrote:Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.pizzon wrote:
Bolje mu je to nego da bude sa Srbinom.Stanojko wrote:Sta? Ti bi hteo da ih onaj Vucicev manijak povredi!!!?vuksadinare wrote:pa ti nisi normalna...kaja wrote:Stanojko wrote:Mozete sele odma` kod mene da bezite...kaja wrote:
dobro al zamisli ti nam skuhaš tjesteninu, upališ svijeće, taman počnemo čavrljati a sa RTS javi Vučko da neće više ustaše da trpi jer su blokira poglavlje 31.
Pa koliko se vidi vi nećete ni da čujete da raspravljate bilateralno ali zato kmečite ko mutavi i žalite se svima da vas maltretiramo. Neviđene pičkicepizzon wrote:ne znam zasto se samo blamirate
stalnim deblokadama
lepo je angela danas izjavila,.
jasno i glasno,
pred medijima,
sve to, sto hrvati kenjaju, resavajte bilateralno.
dobro, nije bas rekla da kenjate, ali to je to
Guest- Guest
I ja bi volio vidjeti taj časni spisak iz pizdonovog pera :)))))))))))kaja wrote:nisam valjda ja u ovih ostalih 4?pizzon wrote:epi je u top 5 mrzitelja srba na forumugovinda wrote:Ja mislim da jedino epikur ne zeli da vas vidi u EU nego sanja o ruskom medvjedu na Dunavu i Savi ali to je samo epikur :)))))))))))
Guest- Guest
Što će joj konj za kavicu???Sto'jan wrote:Eroo wrote:Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...Noor wrote:Sto'jan wrote:Noor wrote:
auuu...brat na brata
noorka, kada cemo na tu kaficu?
kad uđete u EU
ajde vi matorci, knozi i u staracki dom.
noor treba sveza krv, pastuv...
Guest- Guest
Pa na prvom mestu...pizontre911 wrote:I ja bi volio vidjeti taj časni spisak iz pizdonovog pera :)))))))))))kaja wrote:nisam valjda ja u ovih ostalih 4?pizzon wrote:epi je u top 5 mrzitelja srba na forumugovinda wrote:Ja mislim da jedino epikur ne zeli da vas vidi u EU nego sanja o ruskom medvjedu na Dunavu i Savi ali to je samo epikur :)))))))))))
Samo za pizdonamaggie13 wrote:zar nisi rekao da je afrodizijak ;Pjastreb wrote:A ne. Stručnjak za gra' je Vinter iz Caming.maggie13 wrote:treba pitat jastreba za grah :DLeviathan2 wrote:aupickumaterinu, nisam znao da vucic djeluje ko afrodizijak, odma pocelo nabacivanje
Guest- Guest
Page 22 of 52 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 37 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 22 of 52