Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 24 of 52
Page 24 of 52 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 38 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Sele, secas li se Kuma...kaja wrote:posoli malo i dobar tek...Serbinho-3 wrote:Moguće otvaranje sva tri poglavlja - pritisak na Hrvate da odustanu od blokade!
misliš da hrvati tamo a posebno plenki radi nešto na svoju ruku?
Zameni "Tatalja" za "Rvacka" i "Barzini" sa "Nemacka"...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Dobro se utopli..rukvice ne zaboravi, da se ruke ne zahlade kad budeš skakao i pobjedonosno dizao šake..dzango wrote:Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
2014-04-12
Forbs o Beogradu na vodi: „Loš vic“ Abu Dabija
Članak koji se o ovom projektu pojavio pre tri dana na Forbsu, možda ne otkriva nešto mnogo prosečnom srpskom čitaocu, ali svakako je interesantno kako list, koji čita svaki biznismen „koji drži do sebe“, gleda na ovaj projekat koji će „promeniti lice Beograda“.
Naslov teksta već sve govori. „Pogled na „loš vic“ Abu Dabija: Projekat Beograd na vodi“ (A Look At Abu Dhabi’s ‘Bad Joke’: The Belgrade Waterfront Project). Tekst prolazi kroz istoriju tog dela grada kao i samog projekta, koji je najavljen 2012. godine od strane tada prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i to „ploveći Savom sa Rudolfom Đulijanijem“.
Premijer Aleksandar Vučić juče je sa desetog sprata prve od dve kule „Beograda na vodi“, najavio da će tim projektom glavni grad postati atrakcija cele istočne Evrope.
Međutim, da li se ovom projektu „dobro piše“ nakon teksta koji se pojavio u čuvenom Forbsu, ostaje da se vidi.Članak koji se o ovom projektu pojavio pre tri dana na Forbsu, možda ne otkriva nešto mnogo prosečnom srpskom čitaocu, ali svakako je interesantno kako list, koji čita svaki biznismen „koji drži do sebe“, gleda na ovaj projekat koji će „promeniti lice Beograda“.
Naslov teksta već sve govori. „Pogled na „loš vic“ Abu Dabija: Projekat Beograd na vodi“ (A Look At Abu Dhabi’s ‘Bad Joke’: The Belgrade Waterfront Project). Tekst prolazi kroz istoriju tog dela grada kao i samog projekta, koji je najavljen 2012. godine od strane tada prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i to „ploveći Savom sa Rudolfom Đulijanijem“.
2014. nađen je investotor – Igl Hils (Eagle Hills) Mohameda Alabara koji je došao sa „idejom“ da u ceo projekat uloži svojih 4 milijarde dolara. Uskoro je predstavljen projekat „grada za bogate“, planiran u tajnosti, bez učešća javnosti, što je građane dočekalo nespremne.
Kako navodi Forbs, označujući ovaj projekat onim od nacionalne važnosti (kao što su aerodromi i vojne baze), vlast je izbegla zakone Srbije i urbanistički plan i samo usput menjala zakone, navodi list. To je upravo razlog velikog otpora građana prema ovom projektu, koji su u više navrata protestovali.
U zaključku teksta, Forbs piše da su se obećanja od aprila 2015. kada je ugovor potpisan do sada malo promenila, pa tako „umesto džaka punog milijardi dolara“, Igl Hils treba da investira 160 miliona dolara, dok će Srbija dobiti dodatnih 300 miliona dolara u pozajmicama. „Zauzvrat“, Igl Hils dobija 68 odsto profita i zemlju na 99 godina.
Tekst se završava izjavom srpskog arhitekte Mirjane Milanović:
„Nada je u tome da u Beogradu gotovo uvek sve propadne. Zato se nadajmo da će se desiti najgore, što bi bilo ono najbolje što se može desiti .“
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kaka retro look 60's.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mislim da još i gore...sram me zamišljati uopće to podaništvoStanojko wrote:Sele, secas li se Kuma...kaja wrote:posoli malo i dobar tek...Serbinho-3 wrote:Moguće otvaranje sva tri poglavlja - pritisak na Hrvate da odustanu od blokade!
misliš da hrvati tamo a posebno plenki radi nešto na svoju ruku?
Zameni "Tatalja" za "Rvacka" i "Barzini" sa "Nemacka"...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bog te nehebo kako je stanojku dlakava guzicatre911 wrote:Samo za pizdonamaggie13 wrote:zar nisi rekao da je afrodizijak ;Pjastreb wrote:A ne. Stručnjak za gra' je Vinter iz Caming.maggie13 wrote:treba pitat jastreba za grah :DLeviathan2 wrote:aupickumaterinu, nisam znao da vucic djeluje ko afrodizijak, odma pocelo nabacivanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Samo da ne pogrešim program i ne prebacim na neku patetičnu tursku sapunicu. Bojim se da neću provaliti razliku. Možda jedino po tome što je ona Turkinja neuporedivo muževnija od ove ljigave spodobe.kaja wrote:dzango wrote:Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
moraš nam javiti što je reko..ako su ustaše krive da ni ne dolazimo tu navečer, pizzon će nas vređati...
Ja zauzeo pozu:maggie13 wrote:Dobro se utopli..rukvice ne zaboravi, da se ruke ne zahlade kad budeš skakao i pobjedonosno dizao šake..dzango wrote:Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
Jel ova?dzango wrote:Možda jedino po tome što je ona Turkinja neuporedivo muževnija od ove ljigave spodobe.
Sumnjiv si mi s tim rozim zidovima..dzango wrote:Ja zauzeo pozu:maggie13 wrote:Dobro se utopli..rukvice ne zaboravi, da se ruke ne zahlade kad budeš skakao i pobjedonosno dizao šake..dzango wrote:Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
2014-04-12
Ne znam. Ni jedna određeno, samo hipotetički.Regoč wrote:Jel ova?dzango wrote:Možda jedino po tome što je ona Turkinja neuporedivo muževnija od ove ljigave spodobe.
Ova nije loša.
To je zato što stalno gledam Pink.maggie13 wrote:Sumnjiv si mi s tim rozim zidovima..dzango wrote:Ja zauzeo pozu:maggie13 wrote:Dobro se utopli..rukvice ne zaboravi, da se ruke ne zahlade kad budeš skakao i pobjedonosno dizao šake..dzango wrote:Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.maggie13 wrote:džani, jesi stavio alarm u 17;55..
Zar i to..?dzango wrote:To je zato što stalno gledam Pink.maggie13 wrote:Sumnjiv si mi s tim rozim zidovima..dzango wrote:Ja zauzeo pozu:maggie13 wrote:Dobro se utopli..rukvice ne zaboravi, da se ruke ne zahlade kad budeš skakao i pobjedonosno dizao šake..dzango wrote:
Jesam Nabavio sam i kapu glupog avgusta.
Bolje idi pravit plakate potpore Vučiću
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Sa siljikonima..Regoč wrote:Ova mi je najbolja
2014-04-12
Hoću. Čim stavim kapu.maggie13 wrote:Zar i to..?dzango wrote:To je zato što stalno gledam Pink.maggie13 wrote:Sumnjiv si mi s tim rozim zidovima..dzango wrote:Ja zauzeo pozu:maggie13 wrote:
Dobro se utopli..rukvice ne zaboravi, da se ruke ne zahlade kad budeš skakao i pobjedonosno dizao šake..
Skoro ko Megi.Regoč wrote:Ova mi je najbolja
Kapu na kraju..smetat će ti u kreativnosti..dzango wrote:Hoću. Čim stavim kapu.maggie13 wrote:Zar i to..?dzango wrote:To je zato što stalno gledam Pink.maggie13 wrote:Sumnjiv si mi s tim rozim zidovima..dzango wrote:
Ja zauzeo pozu:
2014-04-12
dzango wrote:Skoro ko Megi.Regoč wrote:Ova mi je najbolja
da..skoro..
2014-04-12
Page 24 of 52 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 38 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 24 of 52