Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 37 of 52
Page 37 of 52 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 44 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
Veći problem će biti kosovo,baš me zanima tko će za to biti kriv i tko će tu na kraju popustiti i popušiti?
Samo benigno s nase strane. Ovo sto vucic i dacic rade svom narodu je grozno.
Ovakvo sijanje mrznje se dugo nije culo u europi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo pumpaj.maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
Veći problem će biti kosovo,baš me zanima tko će za to biti kriv i tko će tu na kraju popustiti i popušiti?
realno, ona će se otvoriti.dzango wrote:Jebe mi se za budalu. Meni je da do neotvarnja poglavlja.kaja wrote:nebitno, otvoriti će srbija sva poglavlja postepeno. govorim o neviđenom izljevu mržnje od slobinog malog.dzango wrote:Zatvarajte ona dva poglavlja od juče. Nemojte da ste pičke.kaja wrote:ovakav govor mržnje nije dugo viđen kao od vučića jučer. dobro, on ima iskustva, kao slobin pr je drukao na noževe i puške i klanje susjeda.
međutim netko mora reagirati na ovo, on poziva na linč hrvata doslovno, vrijeđa, neviđeno.
2015-08-15
opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
2014-04-12
kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
a vi ste jadni bili pacifsti i slali poruke mira-kako tada, tako i danas...
Guest- Guest
idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Samo pumpaj.maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
(počela sam k'o pizzon pisat)
2014-04-12
nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
vili40-
2015-08-02
da, ovi ratni huškači i mrzitelji ih uvijek drže na gotovs.vili40 wrote:nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
razboriti ne mogu doći do izražaja, jer su u manjini.
2014-04-12
vili40 wrote:nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
a još im i Putin šalje avione ...
crvenkasti-
2014-04-17
a mislim imaju čovjeka koji je to radio 90 ih u orginalu, je tada bio sroljo ali mozak ima isti.vili40 wrote:nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
2015-08-15
Važno je da de odugovlači. Za proširenje EU ima sve menje i menje volje.kaja wrote:realno, ona će se otvoriti.dzango wrote:Jebe mi se za budalu. Meni je da do neotvarnja poglavlja.kaja wrote:nebitno, otvoriti će srbija sva poglavlja postepeno. govorim o neviđenom izljevu mržnje od slobinog malog.dzango wrote:Zatvarajte ona dva poglavlja od juče. Nemojte da ste pičke.kaja wrote:ovakav govor mržnje nije dugo viđen kao od vučića jučer. dobro, on ima iskustva, kao slobin pr je drukao na noževe i puške i klanje susjeda.
međutim netko mora reagirati na ovo, on poziva na linč hrvata doslovno, vrijeđa, neviđeno.
maggie13 wrote:da, ovi ratni huškači i mrzitelji ih uvijek drže na gotovs.vili40 wrote:nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:
sve je to pozerstvo.
I sve to zbog čokoladice, nisu normalni ...
crvenkasti-
2014-04-17
Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.maggie13 wrote:idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Samo pumpaj.maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
a to ti ovisi o njemačkoj, ako oni hoće ući ćete. ni o hrvatskoj, ni o tome što srbi misle.dzango wrote:Važno je da de odugovlači. Za proširenje EU ima sve menje i menje volje.kaja wrote:realno, ona će se otvoriti.dzango wrote:Jebe mi se za budalu. Meni je da do neotvarnja poglavlja.kaja wrote:nebitno, otvoriti će srbija sva poglavlja postepeno. govorim o neviđenom izljevu mržnje od slobinog malog.dzango wrote:
Zatvarajte ona dva poglavlja od juče. Nemojte da ste pičke.
2015-08-15
ti si već na Božiću, vidim..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:da, ovi ratni huškači i mrzitelji ih uvijek drže na gotovs.vili40 wrote:nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:
nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..
I sve to zbog čokoladice, nisu normalni ...
2014-04-12
Tek je počelo. Najebaćemo vam se mame za one čokoladice.vili40 wrote:nisu oni ni izašli iz rata,za njih to nije gotovomaggie13 wrote:opet on na nešto slično cilja.kaja wrote:nije. je 90 ih, tako ih nadrukavao na oružje na istu shemu, hrvati ustaše, napasti će ih, neće dati da ih ponižavaju, moraju nešto napraviti..ovi bokte uzeli balvane i puške i na susjede ajmoo..maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
i ja, samo metaforički.dzango wrote:Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.maggie13 wrote:idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Samo pumpaj.maggie13 wrote:sve je to pozerstvo.vili40 wrote:da se mene pita ja Srbiju ne bih blokirao ama baš za ništa,kakva korist.Politika ipak mora jer bi im oni iz opozicije prvom prilikom podmetnuli da su sad eto ti i ti problemi a imali su priliku blokadom u pregovorima stvari razriješiti.Naravno da bi to bila glupost jer sve što Srbija i ispravi,napravi i obeća bit će to sa figom u džepu.Tako će i ovo proći jer mora,onako uz malo predstave i halabuke,Hrvatska odblokirati itd.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
uključi maštu.
2014-04-12
Ali nije loše da se pumpaju Hrvati. Može malo da pomogne.kaja wrote:a to ti ovisi o njemačkoj, ako oni hoće ući ćete. ni o hrvatskoj, ni o tome što srbi misle.dzango wrote:Važno je da de odugovlači. Za proširenje EU ima sve menje i menje volje.kaja wrote:realno, ona će se otvoriti.dzango wrote:Jebe mi se za budalu. Meni je da do neotvarnja poglavlja.kaja wrote:
nebitno, otvoriti će srbija sva poglavlja postepeno. govorim o neviđenom izljevu mržnje od slobinog malog.
Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.maggie13 wrote:i ja, samo metaforički.dzango wrote:Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.maggie13 wrote:idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Samo pumpaj.maggie13 wrote:
sve je to pozerstvo.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
uključi maštu.
Eroo wrote:U tome i jes problem, mora da reaguje...Ako ne zna kako, onda neka prepiše iz HR Ustava...promijeni nazive i to je to.Serbinho-3 wrote:Vučić je, kako navodi Prva, rekao da mu je dosta hrvatskog iživljavanja:
"Srbija je sve vreme bila strpljiva i trudila se da ne reaguje, ali će od sada drugačije razgovarati", rekao je Vučić.
Uostalom, sve mu je lijepo skopirala i predala gđa Pusić. Za badave.
Bolje da mu se nacrta na salveti
Last edited by Sora on Wed 14 Dec - 10:04; edited 1 time in total
idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.maggie13 wrote:i ja, samo metaforički.dzango wrote:Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.maggie13 wrote:idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:
Samo pumpaj.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
uključi maštu.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
evo lakša verzija, sad se ne trebaš uživljavat previše.
2014-04-12
Page 37 of 52 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 44 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 37 of 52