Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
I opet si idiot...sitting_bull wrote:je, je.fridrih_niche wrote:Ti si vise za humor Luke Bulica, takav si ljigavac ka i on...sitting_bull wrote:
tovar/venecijanac i duhovitost.
duhovitost je sva u glavi. glupa glava, bljutava duhovitost...
I sta se tiče humora, Dalmacija nema premca u Hrvatskoj, a i šire...
Al ti, iako idiot, to svejedno znaš...
;)
zato ste smoju prekrižili brže nego se Tuđman odrekao partije.
lukica vas jebe jer je plave krvi, ne?
rekoh ti: sve je u glavi. tebi ni sol ne pomaže da izbjegneš bljutavost...
Jer me uvaljivas u neke glupe konstrukcije koje samo tvoj um može smislit...
Napisa san jedno tisuću puta da san sta se tiče politike vise na livom krilu, al nikakav glupi ekstrem...
I ti mi napišeš da san prekrizija Smoju, lol...
Pa Malo i Velo misto su lektira u mojoj kući...
:D
A da ne spominjem Cicu Senjanovica i Dorin dnevnik...
A pogotovo Bilježnicu Robija K.-a iz III.a...
Dok je Luka Bulić isforsirano govno koje bi se priklonilo svakom stavu većine bez obzira koliko većina bila u krivu...
One retardirane suze stvorene za skupljanje lajkova su mu bile dno dna...
Nek se odluci sta želi bit: stand up mediokritet ili pjevač amater...
Jer kombinacija mu je isforsirana dosada upakirana u nasušnu potrebu da ga se lajka...
;)
Guest- Guest
Nama se 99.-a ne bi mogla dogodit ka vama...nowitzki wrote:Ja ne spominjem i ne vatam se hajduka u svakom postu ni ne bavim se vasom divnom pricom, dok je tvom kolegi svaki put rijeka u ustima kad ja napisem bilo sto....to sto se ko pravi magarci ponavljate svaki dan kako ce nas suci osakatit smo svi vec zapamtili i nema smisla ponavljatamper1950 wrote:nowitzki wrote:brini ti svoje brige i borbu za treće mjesto, pusti nas na miru i ne sekiraj se naše buduće "probleme" ;)fridrih_niche wrote:Ti ćeš drhtat jedino zbog ujednačenog kriterija najboljeg našeg suca...
B-)
Ne brini ti za 3-e misto mi ćemo lako do njega,ko što će te vi lako ostati bez prvog
Da je hajduk u situaciji rijeke sigurno nebi pilili takve price svaki dan
I ne budi toliko siguran da cete bit ispred osijeka....
Zato ne bi bilo potribe za te price...
A pilat cu s ovom pričom non stop, al bas ono non stop...
Al ubuduće se neću referirat na tvoje postove, vidim da te počelo tangirat...
Tribalo je i puno prije, al prije je tribalo 'bit u dobre s Mamicem'...
Uglavnom, neću te vise ometat s ovom tematikom...
;)
Guest- Guest
Ne dira me previse, sto vise pises to ce ti biti vece prizemljenje, a vjerovatno i ako osvojimo te nece biti tri mjeseca na forumu dok nedaj boze ispadnemo iz lige prvaka ;)fridrih_niche wrote:Nama se 99.-a ne bi mogla dogodit ka vama...nowitzki wrote:Ja ne spominjem i ne vatam se hajduka u svakom postu ni ne bavim se vasom divnom pricom, dok je tvom kolegi svaki put rijeka u ustima kad ja napisem bilo sto....to sto se ko pravi magarci ponavljate svaki dan kako ce nas suci osakatit smo svi vec zapamtili i nema smisla ponavljatamper1950 wrote:nowitzki wrote:brini ti svoje brige i borbu za treće mjesto, pusti nas na miru i ne sekiraj se naše buduće "probleme" ;)fridrih_niche wrote:Ti ćeš drhtat jedino zbog ujednačenog kriterija najboljeg našeg suca...
B-)
Ne brini ti za 3-e misto mi ćemo lako do njega,ko što će te vi lako ostati bez prvog
Da je hajduk u situaciji rijeke sigurno nebi pilili takve price svaki dan
I ne budi toliko siguran da cete bit ispred osijeka....
Zato ne bi bilo potribe za te price...
A pilat cu s ovom pričom non stop, al bas ono non stop...
Al ubuduće se neću referirat na tvoje postove, vidim da te počelo tangirat...
Tribalo je i puno prije, al prije je tribalo 'bit u dobre s Mamicem'...
Uglavnom, neću te vise ometat s ovom tematikom...
;)
nowitzki-
2014-04-27
Ligu prvaka ćeš vidit ka i ja, na televiziji...
Doduše, ja san već uživo gleda četvrtfinale LP u kojem je nastupa moj voljeni klub, tako da je sve u redu...
;)
Doduše, ja san već uživo gleda četvrtfinale LP u kojem je nastupa moj voljeni klub, tako da je sve u redu...
;)
Guest- Guest
Ligu prvaka cu gledat ako budemo prvi pa makar kvalifikacije, tako da se opet ponavljas sa teorijama ;)fridrih_niche wrote:Ligu prvaka ćeš vidit ka i ja, na televiziji...
;)
nowitzki-
2014-04-27
Evo što si pričao (nema Pivarića):amper1950 wrote:sat2 wrote:Sad bi bilo dobro da umjesto njih dvojice pozove Vlašića i Tudora ... da im digne cijenu ...
Jedvaj, Rog, Vlašić, Pjaca, Kovačić, Tudor?!? Imaš još koga nabrojiti? Pričali smo o Pivariću i poziciji na kojoj on igra, gdje sam ja spominjao Vlašića i Tudora?
"Misiju da poziva određeni broj igrača Dinama kako bi se podigla cijena, eventualno se prodali da bi netko lakše pokrio svoje kredite."
Pozivanje u reprezentaciju Pivariću ne da neće podići cijenu nego ga neće niti prodati ...
Spominjem sve njih, jer si već dosadan, kao i većina Hajdukovaca, sa pričom o prodaji igrača Dinama preko reprezentacije ... tko valja prodaje se i bez reprezentacije, a kada valja onda je valjda i zaslužio poziv pa makar mu to i podiglo cijenu ...
sat2-
2015-09-28
http://www.hntv.hr/
[size=30]četvrtak[/size]
26.01.2017
- 14:00
MALONOGOMETNI TURNIRI – SIJEČANJ 2017.
Snimka reportaže s malonogometnih turnira u Bjelovaru, Velikoj Gorici, Koprivnici, Garešnici i Karlovcu - 14:30
AGRAM 2017.
Snimka reportaže s malonogometnog turnira Agram 2017. - 14:55
GNK DINAMO – ZAGLEBIA LUBIN SA
Izravni prijenos prijateljske utakmice GNK Dinamo – Zaglebia Lubin SA
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Evo što si pričao (nema Pivarića):amper1950 wrote:sat2 wrote:Sad bi bilo dobro da umjesto njih dvojice pozove Vlašića i Tudora ... da im digne cijenu ...
Jedvaj, Rog, Vlašić, Pjaca, Kovačić, Tudor?!? Imaš još koga nabrojiti? Pričali smo o Pivariću i poziciji na kojoj on igra, gdje sam ja spominjao Vlašića i Tudora?
"Misiju da poziva određeni broj igrača Dinama kako bi se podigla cijena, eventualno se prodali da bi netko lakše pokrio svoje kredite."
Pozivanje u reprezentaciju Pivariću ne da neće podići cijenu nego ga neće niti prodati ...
Spominjem sve njih, jer si već dosadan, kao i većina Hajdukovaca, sa pričom o prodaji igrača Dinama preko reprezentacije ... tko valja prodaje se i bez reprezentacije, a kada valja onda je valjda i zaslužio poziv pa makar mu to i podiglo cijenu ...
Misliš da bi se Radošević prodao u onom trenutku za 3 milje eura da nije bio u reprezentaciji?
Pozivanje igrača da bi se prodali nije ništa novo, sam Štimac je priča da je to bio uvjet da postane izbornik, da pozove određeni broj igrača Dinama, vratio je s ponekim hajdukovcem jer je ipak, kakav-takav hajdukovac.
Zašto je Čačić izabran? Upravo zbog onog što je Štimac spominja, tu je najbolji kandidat po tom pitanju. Možemo se svi mi praviti glupi, poziv Pivariću je jedan od takvih (ili pak prije pozivanje jednog Antolića prije Pašalića dok je isti bio zdrav i igrao jako dobro).
Guest- Guest
Gdje sam ja spomenuo Radoševića? Antolića je zvao kada je Pašalić bio povrijeđen i kada je tek došao u Milano ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Evo što si pričao (nema Pivarića):amper1950 wrote:sat2 wrote:Sad bi bilo dobro da umjesto njih dvojice pozove Vlašića i Tudora ... da im digne cijenu ...
Misliš da bi se Radošević prodao u onom trenutku za 3 milje eura da nije bio u reprezentaciji?
Pozivanje igrača da bi se prodali nije ništa novo, sam Štimac je priča da je to bio uvjet da postane izbornik, da pozove određeni broj igrača Dinama, vratio je s ponekim hajdukovcem jer je ipak, kakav-takav hajdukovac.
Zašto je Čačić izabran? Upravo zbog onog što je Štimac spominja, tu je najbolji kandidat po tom pitanju. Možemo se svi mi praviti glupi, poziv Pivariću je jedan od takvih (ili pak prije pozivanje jednog Antolića prije Pašalića dok je isti bio zdrav i igrao jako dobro).
Pivarić u formi od prije godinu dana je naš najbolji lijevi bek ...
I hajde ... Antolić i Pivarić ... i tko još? Što je neprirodno da je najviše reprezentativaca iz deseterostrukog prvaka?
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Gdje sam ja spomenuo Radoševića? Antolića je zvao kada je Pašalić bio povrijeđen i kada je tek došao u Milano ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Evo što si pričao (nema Pivarića):amper1950 wrote:sat2 wrote:Sad bi bilo dobro da umjesto njih dvojice pozove Vlašića i Tudora ... da im digne cijenu ...
I hajde ... Antolić i Pivarić ... i tko još? Što je neprirodno da je najviše reprezentativaca iz deseterostrukog prvaka?
Gdje sam ja rekao da si ti spomenuo Radoševića? Ja sam naveja jedan primjer, reprezentacija uvik podiže cijenu mladom igraču iz HNL-a to je činjenica. Nećeš sad panja prodati za dobro lovu, naravno da mora imati i nekakvu kvalitetu.
I Antolić je bio pozivan i prije Pašalićeve ozljede, dok za potonjeg poziva nebi bilo. Jebiga, igra u tamo nekoj Seria A i tamo nekom Milanu, ko što je prije igrao u tamo nekom Monacu francuskoj, pa prije španjolskoj, još prije u tamo nekom Hajduku. Da je bio igrač Dinama imao bi sad 10-15 nastupaminimalno.
Kako bilo, ne da mi se dalje jer je uvik ista priča i ti i takvi uvik imate slične odgovore. Osvrnija sam se na tvoj post di kažeš da valjda neće gurati Pivariča radi prodaje, misleći na trenera Dinama, a ne vidim da se baš dižete na noge kad taj isti Pivarić igra u prvih 11 u A reprezentaciji, nego je odgovor da izbornik ima viziju
Guest- Guest
najbolje mi je kak čačketu na trenirci piše AČamper1950 wrote:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
I sada boldanom dodamo tvoju izjavu:amper1950 wrote:sat2 wrote:Gdje sam ja spomenuo Radoševića? Antolića je zvao kada je Pašalić bio povrijeđen i kada je tek došao u Milano ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Evo što si pričao (nema Pivarića):amper1950 wrote:
Gdje sam ja rekao da si ti spomenuo Radoševića? Ja sam naveja jedan primjer, reprezentacija uvik podiže cijenu mladom igraču iz HNL-a to je činjenica. Nećeš sad panja prodati za dobro lovu, naravno da mora imati i nekakvu kvalitetu.
I Antolić je bio pozivan i prije Pašalićeve ozljede, dok za potonjeg poziva nebi bilo. Jebiga, igra u tamo nekoj Seria A i tamo nekom Milanu, ko što je prije igrao u tamo nekom Monacu francuskoj, pa prije španjolskoj, još prije u tamo nekom Hajduku. Da je bio igrač Dinama imao bi sad 10-15 nastupaminimalno.
Kako bilo, ne da mi se dalje jer je uvik ista priča i ti i takvi uvik imate slične odgovore. Osvrnija sam se na tvoj post di kažeš da valjda neće gurati Pivariča radi prodaje, misleći na trenera Dinama, a ne vidim da se baš dižete na noge kad taj isti Pivarić igra u prvih 11 u A reprezentaciji, nego je odgovor da izbornik ima viziju
"Misiju da poziva određeni broj igrača Dinama kako bi se podigla cijena, ..."
Pa te ja pitam u čemu je problem?
sat2-
2015-09-28
filhov filho u maksimiru
Kako je sin Noah?
- Eto, napunio je pet godina, ide vrijeme. Živi s majkom u SAD-u, u Alabami. Bio sam u posjeti. Igra nogomet. Na svakoj utakmici zabije četiri-pet golova! Ljevak je, pokupio je moje nogometne gene. Moj je tata igrao nogomet, igram ga ja, igra i sin. Možda i Noah jednog dana dođe u Dinamo.
Kako je sin Noah?
- Eto, napunio je pet godina, ide vrijeme. Živi s majkom u SAD-u, u Alabami. Bio sam u posjeti. Igra nogomet. Na svakoj utakmici zabije četiri-pet golova! Ljevak je, pokupio je moje nogometne gene. Moj je tata igrao nogomet, igram ga ja, igra i sin. Možda i Noah jednog dana dođe u Dinamo.
muckodjubre wrote:filhov filho u maksimiru
Kako je sin Noah?
Jebeš ti to, triba prvo viditi jeli on i mamićev filho
Guest- Guest
misliš da ga je mamić napravio?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:filhov filho u maksimiru
Kako je sin Noah?
Jebeš ti to, triba prvo viditi jeli on i mamićev filho
Guilherme danas stiže u Zagreb na liječnički pregled
Dinamo je uspio nadmašiti ponudu Flamenga za Marcosa Guilhermea, stoga će se 21-godišnji nogometaš već danas zaputiti prema Zagrebu gdje ga očekuje liječnički pregled.
Na put je Guilherme trebao krenuti jučer, no na kraju je odgođen za danas saznaje Globo. Zadovolji li Brazilac na liječničkom pregledu, u Dinamu bi stigao na jednogodišnju posudbu dok bi Modri imali pravo otkupa 50% prava na igrača.
“Prema zadnjim saznanjima, Marcus Guilherme trebao je putovati jučer, ali je upitan da pričeka jedan dan. Ako ništa ne krene loše, on putuje. Ugovor će biti jednogodišnja posudba s pravom otkupa”, rekao je Rafael Stival, jedan od predstavnika igrača.
Guilherme je za Atletico Paranaense nastupao u 132 utakmice pri čemu je upisao 15 pogodaka, dok je u dresu U20 reprezentacije Brazila ubilježio 16 nastupa i 6 pogodaka.
http://globoesporte.globo.com/pr/futebol/times/atletico-pr/noticia/2017/01/marcos-guilherme-do-atletico-pr-fica-perto-de-acerto-com-o-dinamo-zagreb.html
Dinamo je uspio nadmašiti ponudu Flamenga za Marcosa Guilhermea, stoga će se 21-godišnji nogometaš već danas zaputiti prema Zagrebu gdje ga očekuje liječnički pregled.
Na put je Guilherme trebao krenuti jučer, no na kraju je odgođen za danas saznaje Globo. Zadovolji li Brazilac na liječničkom pregledu, u Dinamu bi stigao na jednogodišnju posudbu dok bi Modri imali pravo otkupa 50% prava na igrača.
“Prema zadnjim saznanjima, Marcus Guilherme trebao je putovati jučer, ali je upitan da pričeka jedan dan. Ako ništa ne krene loše, on putuje. Ugovor će biti jednogodišnja posudba s pravom otkupa”, rekao je Rafael Stival, jedan od predstavnika igrača.
Guilherme je za Atletico Paranaense nastupao u 132 utakmice pri čemu je upisao 15 pogodaka, dok je u dresu U20 reprezentacije Brazila ubilježio 16 nastupa i 6 pogodaka.
http://globoesporte.globo.com/pr/futebol/times/atletico-pr/noticia/2017/01/marcos-guilherme-do-atletico-pr-fica-perto-de-acerto-com-o-dinamo-zagreb.html
sat2-
2015-09-28
kakva vizija. ak je vjerovati guglu radi se o još jedom ofenzivnom veznom. sad imamo sammira, ćorića i ovog "supertalenta" na toj poziciji. uz pavičića, fiolića i olma koji mogu to igrati. jebeš napadače koji zabiju 3-4 gola po sezoni. nastavlja se grupno isisavanje love iz dinama uz podršku svih institucija uključujući vjerovatno i sam uskoksat2 wrote:Guilherme danas stiže u Zagreb na liječnički pregled
2015-08-19
Sve u napad, igrali budemo i bez golmana ak' bude trebalo, k'o i Babić. Igrali budemo sa 3 ofenzivna vezna i Soudanijem i Angelom naprijed.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Rajkan objasnija u zadnjem postu...
Pogotovo zadnjom rečenicom...
2015-08-19
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50