Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Nakon povratka Sammira i dovođenja brazilskog dragulja Marcosa Guilhermea, u Dinamo bi mogao stići i Sergio Oliveira.
Riječ je o 24-godišnjem veznjaku Porta, koji je u tom slavnom portugalskom klubu počeo karijeru, a kasnije je igrao na posudbama za Beira-Mar, Mechelen, Penafiel i Pacos Ferreiru. Na kraju je kao slobodan igrač otišao u Pacos Ferreiru pa ga je Porto nakon dobrih nastupa vratio za milijun eura.
Prošle sezone je za Porto odigrao ukupno 18 utakmica i zabio tri pogotka, a onda je prošlog ljeta htio napustiti klub. U Portu ga nisu pustili, ali su ga kaznili tako što je dosad odigrao samo dvije utakmice.
Riječ je o 24-godišnjem veznjaku Porta, koji je u tom slavnom portugalskom klubu počeo karijeru, a kasnije je igrao na posudbama za Beira-Mar, Mechelen, Penafiel i Pacos Ferreiru. Na kraju je kao slobodan igrač otišao u Pacos Ferreiru pa ga je Porto nakon dobrih nastupa vratio za milijun eura.
Prošle sezone je za Porto odigrao ukupno 18 utakmica i zabio tri pogotka, a onda je prošlog ljeta htio napustiti klub. U Portu ga nisu pustili, ali su ga kaznili tako što je dosad odigrao samo dvije utakmice.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Junior Fernandes ima novi klub
Prema informacijama kojima baratamo, posljednjeg dana prijelaznog roka odbačeni dinamovac Junior Fernandes pronašao je novi klub. Riječ je o turskom Alanyasporu kojeg trenira bivši BiH izbornik Safet Sušić. Čileanac odlčazi na posudbu do kraja sezone s pravom prvokupa, a Alanyaspor će preuzeti finacijske obveze spram igrača.
Prema informacijama kojima baratamo, posljednjeg dana prijelaznog roka odbačeni dinamovac Junior Fernandes pronašao je novi klub. Riječ je o turskom Alanyasporu kojeg trenira bivši BiH izbornik Safet Sušić. Čileanac odlčazi na posudbu do kraja sezone s pravom prvokupa, a Alanyaspor će preuzeti finacijske obveze spram igrača.
kaj mu fufa kaže. jel bu jela lignje četvrtkom u đamijimuckodjubre wrote:Junior Fernandes ima novi klub
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
fino. skinuli ga sa sise.
takav potencijal a toliki indolentni mužek...
sitting_bull-
2015-09-28
Čitajući tebe covik može pomislit da Dinamo radi savršene uzlazno/izlazne transfere...sitting_bull wrote:fino. skinuli ga sa sise.
Nažalost, istina je posve oprečna tvom neutemeljenom entuzijazmu u vezi te teme...
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Čitajući tebe covik može pomislit da Dinamo radi savršene uzlazno/izlazne transfere...
Nažalost, istina je posve oprečna tvom neutemeljenom entuzijazmu u vezi te teme...
A e
Da je Hajduk do sad potrošio gotovo 6 miljuna eura na igrača (koliko Dinamo na ovog, što plača,što odšteta) a onda ga se odrekao u njegovim najboljim godinama (28) zamisli što bi Dumb pisao... Ovako, sjajan potez Dinama
Guest- Guest
Pročitani su obojica...
:D
P.s.: autocorrect me sjeba, nisu uzlazni nego ulazni transferi...
;)
P.s.: autocorrect me sjeba, nisu uzlazni nego ulazni transferi...
;)
Guest- Guest
eto kako limitirani tovar zamišlja biznis!amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
Čitajući tebe covik može pomislit da Dinamo radi savršene uzlazno/izlazne transfere...
A e
Da je Hajduk do sad potrošio gotovo 6 miljuna eura na igrača (koliko Dinamo na ovog, što plača,što odšteta) a onda ga se odrekao u njegovim najboljim godinama (28) zamisli što bi Dumb pisao... :D: Ovako, sjajan potez Dinama :roflrofl: :roflrofl:
točno je kako je dinamo potrošio nešto više od 5 milijuna eura na fernandesa.
međutim, taj isti fernandes je golom u salzburgu dinamu donio 18 milijuna eura koliko će dinamo dobiti za ulazak u grupu lp.
e, sad! tko od onih koji ovo čitaju ne bi dao, neka bude i 6 milijuna eura kako bi povukao 18 milijuna eura (naravno, ovdje je bitno imaš li tih 6 milijuna)?
i kak sad komentirati upis budaletine ampera i podršku mentora njegovim upisima?
dva pacijenta od kojih je jedan obostranim pristankom doktor onom drugom, a obojicu s medicinom veže jedino status pacijenta...
sitting_bull-
2015-09-28
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
umjesto komentara: Hrvoje ćale...Ziil Los Dii ! wrote:
Jos jedan zimski rok prodje
sitting_bull-
2015-09-28
Koliko imate tih igrača sta su vam donili LP jednim golom?sitting_bull wrote:eto kako limitirani tovar zamišlja biznis!amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
A e
Da je Hajduk do sad potrošio gotovo 6 miljuna eura na igrača (koliko Dinamo na ovog, što plača,što odšteta) a onda ga se odrekao u njegovim najboljim godinama (28) zamisli što bi Dumb pisao... Ovako, sjajan potez Dinama
točno je kako je dinamo potrošio nešto više od 5 milijuna eura na fernandesa.
međutim, taj isti fernandes je golom u salzburgu dinamu donio 18 milijuna eura koliko će dinamo dobiti za ulazak u grupu lp.
e, sad! tko od onih koji ovo čitaju ne bi dao, neka bude i 6 milijuna eura kako bi povukao 18 milijuna eura (naravno, ovdje je bitno imaš li tih 6 milijuna)?
i kak sad komentirati upis budaletine ampera i podršku mentora njegovim upisima?
dva pacijenta od kojih je jedan obostranim pristankom doktor onom drugom, a obojicu s medicinom veže jedino status pacijenta...
Ispada da vam je svaki promašeni slučaj koji ode ca gratis donija LP, lol...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Koliko imate tih igrača sta su vam donili LP jednim golom?
Ispada da vam je svaki promašeni slučaj koji ode ca gratis donija LP, lol...
hahaha Koji volej...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Tuga...Ziil Los Dii ! wrote:
Jos jedan zimski rok prodje
Bome jest ..jos cu njih dvojicu minimalno 6 mjeseci trpiti u dresu najveceg hrvatskog kluba
Kad mamic ne prodaje igrace na sindikalni kredit
Nemamo puno igrača koji su donijeli LP svak u svoje vrijeme. Samo Sammir, Fernandes i Soudani. To je otprilike 45 - 50 milja eura, a Lolek i Bolek nek si probaju izračunati kol'ko je ukupno uloženo u njih i kol'ko je to godišnjih proračuna hajdučića.
Zeko-
2015-08-26
Njima igrač zabije gol u zadnjem pretkolu i odmah je on sam odveja u LP. Tipično razmišljanje za Dumb i Dumberafridrih_niche wrote:Koji vas je od te trojice uvea u LP 2012.-e godine?
:8)
A onda s druge strane pozdravljaju tjerenje takvog igrača (a u najboljim je godinama)za kojeg smatraju da je donio LP i više od 15 miljuna eura.
Uskoro nećemo pričati o Dumb i Dumberu, nego Dumber i Dumberu...
Guest- Guest
OVO JE SIN VJETRA
[size=55]NA MAKSIMIR JE STIGAO URAGAN! MODRI VRLO VJEROJATNO NIKAD NISU IMALI BRŽEG IGRAČA Suigrači ostali u čudu: 'Ma, ovaj je prebrz za Dinamo!'[/size]
[size=55]
[/size]
[size=55]NA MAKSIMIR JE STIGAO URAGAN! MODRI VRLO VJEROJATNO NIKAD NISU IMALI BRŽEG IGRAČA Suigrači ostali u čudu: 'Ma, ovaj je prebrz za Dinamo!'[/size]
[size=55]
[/size]
Ipak, načuli smo da bi spremnog Sammira mogli dočekati za nekih mjesec i pol dana. Možda dva mjeseca... Ipak, za one koji možda sumnjaju u Sammira, moramo kazati da je s loptom vješt kao i nekada. S nekoliko virtuoznih poteza podsjetio je na stara vremena. On “šamara” loptu na poseban način.
Trener Petev nam je nakon jučerašnjeg treninga o Sammiru kazao ovo:
- Do sada je radio po individualnom programu, a i dalje ima plan po kojem će raditi.
Nakon toga bugarski stručnjak rekao nam je jednu zanimljivu informaciju:
- Vjerujem da ću ga do kraja priprema koristiti na nekoj utakmici, dobit će neku minutažu.
[size=34]Dobio svoj plan[/size]
Kad smo već kod opisa njegova prvog pravog treninga, moramo zabilježiti i da još nije naštimao udarac. Dosta lopti je otišlo preko gola. No, ima vremena i za to, kod njega je najvažniji segment tjelesna priprema.Trener Petev nam je nakon jučerašnjeg treninga o Sammiru kazao ovo:
- Do sada je radio po individualnom programu, a i dalje ima plan po kojem će raditi.
Nakon toga bugarski stručnjak rekao nam je jednu zanimljivu informaciju:
- Vjerujem da ću ga do kraja priprema koristiti na nekoj utakmici, dobit će neku minutažu.
moćni dinamo,neka ih netko zaustavi...
rijeka na aparatima
rijeka na aparatima
Nisan igra novog menagera ..kakav mu je potencijal?muckodjubre wrote:OVO JE SIN VJETRA
[size=55]
[/size]
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50