ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 21 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull 2/1/2017, 19:33

pičkaodčoveka wrote:
pijanog tovara

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 2/1/2017, 19:44

pičkaodčoveka wrote:http://www.vecernji.hr/nogomet/nogometas-dinama-zelim-otici-jer-vise-ne-uzivam-u-hrvatskoj-a-momcad-je-u-padu-1139296

Tri puta smo mijenjali trenera ove godine i niti kod jednoga nisam uspio dobiti mjesto u momčadi.

znao sam da će sad i ovaj početi srati da nije dobio šansu. majstore dobio si najviše šansi od svih a najbolje što te većina navijača, uključujući moju malenkost, zdušno podržavala. zadrži se kod onog što si rekao da si izgubio motiv a možda ti je upitna i kvaliteta. nađi si klub i sretno ti bilo. samo nemoj molim te kenjati
Ako je Angelo stvarno to izjavio kako je ovdje preneseno, odmah s njim na transfer listu. Točno izračunati kol'ko je u njega do sada uloženo i izvijesiti takvu cijenu za njega. Ako to nitko neće platiti, nek' do 2020-e, kada mu ističe ugovor, igra u drugoj ligi za Dinamo II, pa bude vidio tko će ga 2020-e kupiti i koliku će mu plaću dati. Za 1,5 milje eura koliko bi iznosile još njegove plaće za 3 godine ugovora koje mu Dinamo mora isplatiti, Dinamo propal nebude, ali on trogodišnjim neigranjem u prvoj ekipi sigurno bude. I onako usput, mjesto u ekipi se ne dobiva, ono se mora zaslužiti.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by nowitzki 3/1/2017, 10:56

Ako nam propadne futac, moze i henriqez, znamo kakve rapsodije su imale "propale" dinamove devetke pod palicom matjaza keka
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 3/1/2017, 11:32

nowitzki wrote:Ako nam propadne futac, moze i henriqez, znamo kakve rapsodije su imale "propale" dinamove devetke pod palicom matjaza keka
Imate li 20 milja eura?  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 3/1/2017, 11:36

amper1950 wrote:
nowitzki wrote:Ako nam propadne futac, moze i henriqez, znamo kakve rapsodije su imale "propale" dinamove devetke pod palicom matjaza keka
Ako su ti milje, tisuce onda imamo taman za plavu devetku
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 3/1/2017, 11:38

nowitzki wrote:
amper1950 wrote:
Ako su ti milje, tisuce onda imamo taman za plavu devetku
Veliki menađer i još veči trener Zoki Mamić je reka da može otići za 20 milja eura... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/1/2017, 11:39

Iako, zaboravija sam da vi od Dinama dobivate mukti igrače, pa cijena nije bitna...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 3/1/2017, 11:56

amper1950 wrote:Iako, zaboravija sam da vi od Dinama dobivate mukti igrače, pa cijena nije bitna...  ;)
To sam taman htio napisat
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 3/1/2017, 19:26

nowitzki wrote:
amper1950 wrote:Iako, zaboravija sam da vi od Dinama dobivate mukti igrače, pa cijena nije bitna...  ;)
To sam taman htio napisat
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 3/1/2017, 22:51

ivo bego na aparatima

Dinamo Zagreb - Page 21 Skijanje
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2017, 09:59

[size=31]Slavko Ištvanić: Otuđili su nam Dinamo, sada je sve biznis i profit![/size]
http://www.vecernji.hr/nogomet/slavko-istvanic-otudili-su-nam-dinamo-sada-je-sve-biznis-i-profit-1139815

Smatra da se lošom klupskom politikom u posljednjih 10-15 godina izgubila cijela generacija navijača.
– Dinamo više nije klub za koji se živi, kao što je to bio osamdesetih i devedesetih. 

Kako je ova legenda Dinama pogodila u sridu. A vidi se i da još uvik razumije nogomet:

U žiriju je za izbor Večernjakova nogometaša godine, a među prvu trojicu redom je uvrstio Luku Modrića, Ivana Perišića i Nikolu Kalinića.
 Nikola Kalinić stalno zabija u Serie A, a mislim da je napadačima ondje najteže zabijati jer su obrane jako dobre – rekao je Ištvanić, :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2017, 10:02

A i još nešto mi je upalo u oko:

Uzvrat finala Hrvatskoga nogometnog kupa 1993. godine, s jedne strane Dinamo, s druge Hajduk. Tadašnji kapetan plavih Slavko Ištvanić ujutro je u Čučerju pokopao oca, a predvečer u Maksimiru istrčao u plavom dresu

Takvi su bili igrači i ljudi (a čini mi se da ih je sve manje). Nekima bi ovo tribalo pročitati. I to više puta... 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2017, 10:03

Slavko Ištvanić - orjunas i komunjara!
:8)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2017, 10:12

fridrih_niche wrote:Slavko Ištvanić - orjunas i komunjara!
:8)
sin jugooficira...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 4/1/2017, 11:26

amper1950 wrote:[size=31]Slavko Ištvanić: Otuđili su nam Dinamo, sada je sve biznis i profit![/size]
http://www.vecernji.hr/nogomet/slavko-istvanic-otudili-su-nam-dinamo-sada-je-sve-biznis-i-profit-1139815

Smatra da se lošom klupskom politikom u posljednjih 10-15 godina izgubila cijela generacija navijača.
– Dinamo više nije klub za koji se živi, kao što je to bio osamdesetih i devedesetih. 

Kako je ova legenda Dinama pogodila u sridu. A vidi se i da još uvik razumije nogomet:

U žiriju je za izbor Večernjakova nogometaša godine, a među prvu trojicu redom je uvrstio Luku Modrića, Ivana Perišića i Nikolu Kalinića.
 Nikola Kalinić stalno zabija u Serie A, a mislim da je napadačima ondje najteže zabijati jer su obrane jako dobre – rekao je Ištvanić, :D
Da mi je znati što želiš s tim postom? Slavko Ištvanić je dio Dinamove povijesti. Bio je vrlo kvalitetan igrač i vrlo cijenjen i danas od navijača. Njegovo mišljenje o današnjem Dinamu ništa tu neće promijeniti. No, nekima valjaju samo oni, koji misle slično njima. Što bi bilo da nije uvrstio Kalinića ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2017, 12:28

sat2 wrote:
amper1950 wrote:[size=31]Slavko Ištvanić: Otuđili su nam Dinamo, sada je sve biznis i profit![/size]

Da mi je znati što želiš s tim postom? Slavko Ištvanić je dio Dinamove povijesti. Bio je vrlo kvalitetan igrač i vrlo cijenjen i danas od navijača. Njegovo mišljenje o današnjem Dinamu ništa tu neće promijeniti. No, nekima valjaju samo oni, koji misle slično njima. Što bi bilo da nije uvrstio Kalinića ....

Što želim s tim postom? Pa u prvom redu čovjek je rekao odlične stvari o Dinamu, i ponovio ono o gubitku generacija navijača, ja sam primjerice to više puta pisa po ovom i starom forumu,pa sam bija samo jalni tovar.

Što se tiće toga da je uvrstio Kalinića, to dokazuje da čovjek cjeni igrača i njegove igre u zadnje vrijeme bez obzira koju boju dresa je nosio u hrvatskoj, bez obzira što su neki igrači napravili prije u karijeri. Ako gledamo 2016-u, ili 2015-u onda gledamo ne gledamo cijelu karijeru.
Na tvoje pitanje što bi bilo kad bi bilo, sitija sam se legendarnog komentatora Borisa Mutića koji je hvalio trenera Katalinića jer je uveo Rapajića, a ovaj nakon par sekundi zabio jedan od najboljih golova u povijesti HNL-a za pobjedu protiv Dinama na punom Poljudu:"naravno, to se i nije moralo dogoditi, ali se dogodilo". U tom stilu:"i nije morao uvrstiti Kalinića, ali ga je ipak uvrstio" ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 4/1/2017, 15:00

Leonardo Sigali nedavno je otvoreno priznao kako bi volio da u Dinamo za njega stigne službena potvrda Racinga, a kako pišu argentinski mediji, želja se braniču 'modrih' i ostvarila.

Predsjednik argentinskog kluba Victor Blancotamošnjim je medijima priznao da postoji interes kluba te kako je u Maksimir već poslana i službena ponuda za 29-godišnjeg igrača.
Konkretne brojke još nisu poznate, ali špekulira se o dva milijuna eura, a Racing je Dinamu navodno i dao rok od 48 sati da odgovori na ponudu jer bi u slučaju odbijenice Argentinci tražili druga rješenja.
"Zainteresirani smo za Sigalija kojeg bi željeli odmah kupiti. Još jučer smo kontaktirali hrvatski Dinamo i poslali službenu ponudu", rekao je Blanco argentinskim medijima.

Dinamo Zagreb - Page 21 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 21 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 21 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/1/2017, 18:37

slavek još uvijek živi u prošlom stoljeću  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/1/2017, 18:38

muckodjubre wrote:Leonardo Sigali nedavno je otvoreno priznao kako bi volio da u Dinamo za njega stigne službena potvrda Racinga, a kako pišu argentinski mediji, želja se braniču 'modrih' i ostvarila.

Predsjednik argentinskog kluba Victor Blancotamošnjim je medijima priznao da postoji interes kluba te kako je u Maksimir već poslana i službena ponuda za 29-godišnjeg igrača.
Konkretne brojke još nisu poznate, ali špekulira se o dva milijuna eura, a Racing je Dinamu navodno i dao rok od 48 sati da odgovori na ponudu jer bi u slučaju odbijenice Argentinci tražili druga rješenja.
"Zainteresirani smo za Sigalija kojeg bi željeli odmah kupiti. Još jučer smo kontaktirali hrvatski Dinamo i poslali službenu ponudu", rekao je Blanco argentinskim medijima.
sve prodajte
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 5/1/2017, 18:31

ZAGREBAČKI Dinamo odbio je prodati 29-godišnjeg braniča Leonarda Sigalija argentinskom prvoligašu Racingu, rekao je u četvrtak Dinamov sportski direktor Marijan Vlak napomenuvši kako Argentinac nije na prodaju.

Dinamo Zagreb - Page 21 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 21 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 21 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/1/2017, 19:08

:popcorn
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down