Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Simbolika moj ampere ... simbolika ...amper1950 wrote:Kolega sat, molim da pederluk sačuvaš za neke druge teme
sat2-
2015-09-28
Jasno ... dobra stara vremena ... kada su se osvajala prvenstva ... dvoranska!amper1950 wrote:Čisti pederluk, ovo je muškarčina:
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Jasno ... dobra stara vremena ... kada su se osvajala prvenstva ... dvoranska!amper1950 wrote:Čisti pederluk, ovo je muškarčina:
Ako sam dobro zapamtija, nije ove godine Hajduk bija prvi, ali nebitno u ciloj priči. Slika je za antologiju. Balić je moj idol, Balić pije alhohol, pije ga Balić pijem ga ja, pit ćemo ga do jutra...
Guest- Guest
Muškarčine ...!!!amper1950 wrote:sat2 wrote:Jasno ... dobra stara vremena ... kada su se osvajala prvenstva ... dvoranska!amper1950 wrote:Čisti pederluk, ovo je muškarčina:
Ako sam dobro zapamtija, nije ove godine Hajduk bija prvi, ali nebitno u ciloj priči. Slika je za antologiju. Balić je moj idol, Balić pije alhohol, pije ga Balić pijem ga ja, pit ćemo ga do jutra...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Muškarčine ...!!!amper1950 wrote:sat2 wrote:Jasno ... dobra stara vremena ... kada su se osvajala prvenstva ... dvoranska!amper1950 wrote:Čisti pederluk, ovo je muškarčina:
Tako je, i piju se prava pića, a ne Heineken 0,25 ili votka s sokićem
Kad su se jednom vračali s neke utakmice, stali na neku marendu. I uzme Balić i još jedan hajdukovac dvi zidarske, ovaj se muči otvoriti, a Balić uzme iz ruke, reće jesi smotan ne znaš ni pivu otvoriti , uzme žlicu i otvori
Guest- Guest
Čini ti se sinek. Kol'ko ti košta sve kaj imaš, ak' uopće kaj imaš ? To ti kupim kad pucnem prstima. Pa nek' puzim kroz život i dalje.fridrih_niche wrote:Pa ti živiš svoj život puzeći...Zeko wrote:Pa dobro, možeš ti grad razgledavati i puzeći, nemoraš baš šetati.
Ovo ti je volej van Bastena iz Munchena 88.-e...
;)
Ovo ti je gol Sammira Hajduku. I prošli i oni koje bude zabio.
Zeko-
2015-08-26
Poznam niche-a, ono što on ima ne može se kupiti novcem
Gol u stilu legendarnog Mikija Rapajića Dinamu
Gol u stilu legendarnog Mikija Rapajića Dinamu
Guest- Guest
Hahaha koji duhoviti beskičmenjak...
Rektalni boravak mu pogoduje humoru...
:D
Nemaš ti ništa sta i ja, glupek...
Ni materijalno ni ikako drugačije...
Sad nastavi puzat po podu i dizat ruku kako ti se kaže, marioneto senilna...
Guest- Guest
Nedaj bože da imam kaj i ti.fridrih_niche wrote:Hahaha koji duhoviti beskičmenjak...
Opet te pitam : kol'ko košta sve kaj imaš ?
I pucaš u prazno k'o i obično. Ono kaj ja imam nema veze sa "tatom", ama baš nikakve.
Zeko-
2015-08-26
Kolika mentalna sirotinja moraš biti da nekog pitaš koliko dođe sve to što imaš, jer kao on to može sve kupiti.
Kako jadno,i kako je jadan...
Guest- Guest
Opet trljaš tu svoju blesavu jadnu glavu. Da bi o nečemu sudio, moraš obavezno pogledati tko je započeo, jadni mali Bolek.
Zeko-
2015-08-26
jalnirajko wrote:strašan gol, Alah je bio velik i milostiv
sat2-
2015-09-28
Kako ga je Gojak pronašao ... u trepavicu!jalnirajko wrote:strašan gol, Alah je bio velik i milostiv
sat2-
2015-09-28
to ga je isto Alah pronašao.sat2 wrote:Kako ga je Gojak pronašao ... u trepavicu!jalnirajko wrote:strašan gol, Alah je bio velik i milostiv
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jah!jalnirajko wrote:to ga je isto Alah pronašao. :cru:sat2 wrote:Kako ga je Gojak pronašao ... u trepavicu!jalnirajko wrote:strašan gol, Alah je bio velik i milostiv
desnom nogom si je nabacio na lijevu...
sitting_bull-
2015-09-28
Nakon povratka Sammira i dovođenja brazilskog dragulja Marcosa Guilhermea, u Dinamo bi mogao stići i Sergio Oliveira.
Riječ je o 24-godišnjem veznjaku Porta, koji je u tom slavnom portugalskom klubu počeo karijeru, a kasnije je igrao na posudbama za Beira-Mar, Mechelen, Penafiel i Pacos Ferreiru. Na kraju je kao slobodan igrač otišao u Pacos Ferreiru pa ga je Porto nakon dobrih nastupa vratio za milijun eura.
Prošle sezone je za Porto odigrao ukupno 18 utakmica i zabio tri pogotka, a onda je prošlog ljeta htio napustiti klub. U Portu ga nisu pustili, ali su ga kaznili tako što je dosad odigrao samo dvije utakmice.
Riječ je o 24-godišnjem veznjaku Porta, koji je u tom slavnom portugalskom klubu počeo karijeru, a kasnije je igrao na posudbama za Beira-Mar, Mechelen, Penafiel i Pacos Ferreiru. Na kraju je kao slobodan igrač otišao u Pacos Ferreiru pa ga je Porto nakon dobrih nastupa vratio za milijun eura.
Prošle sezone je za Porto odigrao ukupno 18 utakmica i zabio tri pogotka, a onda je prošlog ljeta htio napustiti klub. U Portu ga nisu pustili, ali su ga kaznili tako što je dosad odigrao samo dvije utakmice.
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50