Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Samo ironičan, samo ironičan.sat2 wrote:Jesi falsifikator ...amper1950 wrote:još i pije...sat2 wrote:Kao što je npr. Židak anti dinamovac i stalno laže ....
Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića?
Guest- Guest
pa za mikija i broza su pričali da je prvi spor ko puž a za drugog da je lopata i da ih mamić gura u repku. ja sam od prvog dana za mikija govorio da je pravi igrač a za broza još dok je bio u loksi. tko je bio na forumu znaZiil Los Dii ! wrote:Da iskoristim jedan klisej , forma je prolazna, klasa vjecna
A antola mi nazalost nije klasa , ni blizu badelja i brozovica
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
1. Ovo boldano nisam reka.sat2 wrote:Po tebi je mali Ivanušec klasa, jer je dao gol (kao i Tudor zbog jednog dobrog centaršuta) bez obzira što tijekom utakmice (kao ni Tudor) nije ništa napravio ... neuspjeli dribrlinzi, neprecizni pasovi ...amper1950 wrote:možda mladoženja neće završiti u nekoj ligi i nekom klubu, ali je messi za antolića i slične, kako bi niche reka.Gleda sam ove dvi utakmice Antolića, a i prije se sićan igrač koji nije ništa posebno niti će ikad biti.
Dok se Antolićeva igra, u kojoj je sa Mišićem spajao napad i obranu, odradio hrpu defanzivnih poslova i započinjao napade, ne primječuje.
2. Dovoljno sam utakmica gleda Antolića, ne samo ove dvije.
3. Tudor je u dvije utakmice, protiv kineza i onu protiv čileanaca kad je ušao svojom hitrinom unosio nemir u protivničku obranu i njegove asistencije za dva jedina gola koja smo zabili u te dvije utakmice. To izgleda nisi vidio.
4. Ne znam kakvo si ti spajanje Antolića vidio, a ja sam vidio da nije spojio dvije suvisle akcije u dvije utakmice
Guest- Guest
Tako je ...amper1950 wrote:1. Ovo boldano nisam reka.sat2 wrote:Po tebi je mali Ivanušec klasa, jer je dao gol (kao i Tudor zbog jednog dobrog centaršuta) bez obzira što tijekom utakmice (kao ni Tudor) nije ništa napravio ... neuspjeli dribrlinzi, neprecizni pasovi ...amper1950 wrote:možda mladoženja neće završiti u nekoj ligi i nekom klubu, ali je messi za antolića i slične, kako bi niche reka.Gleda sam ove dvi utakmice Antolića, a i prije se sićan igrač koji nije ništa posebno niti će ikad biti.
Dok se Antolićeva igra, u kojoj je sa Mišićem spajao napad i obranu, odradio hrpu defanzivnih poslova i započinjao napade, ne primječuje.
2. Dovoljno sam utakmica gleda Antolića, ne samo ove dvije.
3. Tudor je u dvije utakmice, protiv kineza i onu protiv čileanaca kad je ušao svojom hitrinom unosio nemir u protivničku obranu i njegove asistencije za dva jedina gola koja smo zabili u te dvije utakmice. To izgleda nisi vidio.
4. Ne znam kakvo si ti spajanje Antolića vidio, a ja sam vidio da nije spojio dvije suvisle akcije u dvije utakmice
sat2-
2015-09-28
Pa, ako ćemo pošteno niti jedan nije tipični ... i više je Antola naprijed nego je Andrijašević nazad ...fridrih_niche wrote:Znaš li značenje termina 'box to box midfielder'?sat2 wrote:Eto ... Andrijašević je uglavnom u šesnaestercu, a Antola centrira ... ne misliš da je to jedna od bitnih razlika ...Ziil Los Dii ! wrote:A nije bas tako franko je pravi box to box veznjak, nisu oni bas tako razlicitisat2 wrote:Koje pozicije igra jedan, a koje drugi ... koliko Andrijašević ima defanzivnih obaveza ...Ziil Los Dii ! wrote:Odoka bi reka da mladozenja na pola sezone ima bolju statistiku nego antola u cijeloj prosloj koja mu je najbolja u karijeri
;)
sat2-
2015-09-28
Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...amper1950 wrote:Samo ironičan, samo ironičan.sat2 wrote:Jesi falsifikator ...amper1950 wrote:još i pije...sat2 wrote:Kao što je npr. Židak anti dinamovac i stalno laže ....
Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića?
sat2-
2015-09-28
http://www.vecernji.hr/nogomet/sprema-se-senzacija-sammir-ima-ponudu-dinama-i-zeli-se-vratiti-u-maksimir-1142330
sat2-
2015-09-28
Ne budi tak' siguran da ništa od toga.
Zeko-
2015-08-26
Nisam ni mislija da ćeš razumiti.sat2 wrote:Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...amper1950 wrote:Samo ironičan, samo ironičan.sat2 wrote:Jesi falsifikator ...amper1950 wrote:još i pije...sat2 wrote:Kao što je npr. Židak anti dinamovac i stalno laže ....
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige
Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili?
Guest- Guest
"Razmišljam o tome da se odreknem tih posljednjih godinu dana ugovora. Nisam još odlučio. Ali mogu se odlučiti već danas kad završimo ovaj razgovor, sutra, do početka Dinamovih priprema u Turskoj, ili do kraja prijelaznog roka. Zaista intenzivno razmišljam o tome, dajte mi još malo vremena. Možda bi bilo dobro i da se klubovi nekako dogovore", priča Sammir.
Čovjek koji je s Dinamom osvojio osam naslova prvaka Hrvatske, uz Eduarda najbolji stranac koji je ikad igrao u plavom klubu za kraj nam je rekao još i ovo:
"Znate, ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu! Šest bodova iza Rijeke. U moje vrijeme to je bilo nemoguće. Ne želim ispasti neskroman, ali ako se vratim, Dinamo će sigurno osvojiti naslov prvaka!"
Toliko Sammir. Pričekajmo sljedeće dane.
Čovjek koji je s Dinamom osvojio osam naslova prvaka Hrvatske, uz Eduarda najbolji stranac koji je ikad igrao u plavom klubu za kraj nam je rekao još i ovo:
"Znate, ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu! Šest bodova iza Rijeke. U moje vrijeme to je bilo nemoguće. Ne želim ispasti neskroman, ali ako se vratim, Dinamo će sigurno osvojiti naslov prvaka!"
Zeko-
2015-08-26
Kako je satić udrija po čmrljici...amper1950 wrote:Nisam ni mislija da ćeš razumiti.sat2 wrote:Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...amper1950 wrote:Samo ironičan, samo ironičan.sat2 wrote:Jesi falsifikator ...amper1950 wrote:
još i pije...
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige
Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili?
Guest- Guest
sammir klasa...Zeko wrote:"Razmišljam o tome da se odreknem tih posljednjih godinu dana ugovora. Nisam još odlučio. Ali mogu se odlučiti već danas kad završimo ovaj razgovor, sutra, do početka Dinamovih priprema u Turskoj, ili do kraja prijelaznog roka. Zaista intenzivno razmišljam o tome, dajte mi još malo vremena. Možda bi bilo dobro i da se klubovi nekako dogovore", priča Sammir.
Sad je i sammir klasa
Čak i ovi kinezi šta bacaju love ga se žele rješiti, a on di bi nazad nego u Dinamo (s tim da ima dobru pregovaračku moć, samo reće koliko je zarađiva u Kinu ) i eto ga nazad. A fale noći u zege-u
Čak i ovi kinezi šta bacaju love ga se žele rješiti, a on di bi nazad nego u Dinamo (s tim da ima dobru pregovaračku moć, samo reće koliko je zarađiva u Kinu ) i eto ga nazad. A fale noći u zege-u
Guest- Guest
kako će plakati riječani i tovari kada ih crna mamba našamara
kakav bi tek ovo bio duo:
S ovim favoriziranjem i zazivanjem sammira samo potvrđuješ da je istina ono što je ante priča, a to je da je bitno da je igrač bio u Dinamu i da je bio "mamićev sin"
Guest- Guest
ko o čemu kurva o poštenju,a amper bi opet glumio neku morlanu vertikalu
Ma kakva moralna vertikala,šta se odma pjeniš. Samo sam napisa istinu, ne vidim ni približno da hvališ neke naše igrače i pišeš s toliko simpatije, a da nisu bili u Dinamu i mamićevi miljenici Ante je bija u pravumuckodjubre wrote:ko o čemu kurva o poštenju,a amper bi opet glumio neku morlanu vertikalu
Guest- Guest
kao što ti hvališ dinamoveamper1950 wrote:Ma kakva moralna vertikala,šta se odma pjeniš. Samo sam napisa istinu, ne vidim ni približno da hvališ neke naše igrače i pišeš s toliko simpatije, a da nisu bili u Dinamu i mamićevi miljenici Ante je bija u pravumuckodjubre wrote:ko o čemu kurva o poštenju,a amper bi opet glumio neku morlanu vertikalu
Demo, pao si na sammiru, to je činjenica. Definitivno
Ja sam znao hvaliti i dinamovce, ustvari da bi se divio nekome trebaju se poklopiti više stvari (zato imam primjerice Pašalića na avataru jer je do sad pokaza da je čovik, kako bi mi rekli, a ne ono drugo). Neke legende (igračke) Hajduka ja ne mogu smisliti, tebi je svako dobar tko je bio u Dinamu i ujedno mamićev miljenik
Ja sam znao hvaliti i dinamovce, ustvari da bi se divio nekome trebaju se poklopiti više stvari (zato imam primjerice Pašalića na avataru jer je do sad pokaza da je čovik, kako bi mi rekli, a ne ono drugo). Neke legende (igračke) Hajduka ja ne mogu smisliti, tebi je svako dobar tko je bio u Dinamu i ujedno mamićev miljenik
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50