ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 27 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest Sun 15 Jan - 0:58

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:Kao što je npr. Židak anti dinamovac i stalno laže ....
još i pije...  :roflrofl :roflrofl
Jesi falsifikator ...
Samo ironičan, samo ironičan. ;)

Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića? :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 15 Jan - 0:59

Ziil Los Dii ! wrote:Da iskoristim jedan klisej , forma je prolazna, klasa vjecna 
A antola mi nazalost nije klasa , ni blizu badelja i brozovica
pa za mikija i broza su pričali da je prvi spor ko puž a za drugog da je lopata i da ih mamić gura u repku. ja sam od prvog dana za mikija govorio da je pravi igrač a za broza još dok je bio u loksi. tko je bio na forumu zna
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 15 Jan - 1:02

sat2 wrote:
amper1950 wrote:možda mladoženja neće završiti u nekoj ligi i nekom klubu, ali je messi za antolića i slične, kako bi niche reka.Gleda sam ove dvi utakmice Antolića, a i prije se sićan igrač koji nije ništa posebno niti će ikad biti.
Po tebi je mali Ivanušec klasa, jer je dao gol (kao i Tudor zbog jednog dobrog centaršuta) bez obzira što tijekom utakmice (kao ni Tudor) nije ništa napravio ... neuspjeli dribrlinzi, neprecizni pasovi ...
Dok se Antolićeva igra, u kojoj je sa Mišićem spajao napad i obranu, odradio hrpu defanzivnih poslova i započinjao napade, ne primječuje.
1. Ovo boldano nisam reka. 
2. Dovoljno sam utakmica gleda Antolića, ne samo ove dvije.
3. Tudor je u dvije utakmice, protiv kineza i onu protiv čileanaca kad je ušao svojom hitrinom unosio nemir u protivničku obranu i njegove asistencije za dva jedina gola koja smo zabili u te dvije utakmice. To izgleda nisi vidio.
4. Ne znam kakvo si ti spajanje Antolića vidio, a ja sam vidio da nije spojio dvije suvisle akcije u dvije utakmice ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 Sun 15 Jan - 10:04

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:možda mladoženja neće završiti u nekoj ligi i nekom klubu, ali je messi za antolića i slične, kako bi niche reka.Gleda sam ove dvi utakmice Antolića, a i prije se sićan igrač koji nije ništa posebno niti će ikad biti.
Po tebi je mali Ivanušec klasa, jer je dao gol (kao i Tudor zbog jednog dobrog centaršuta) bez obzira što tijekom utakmice (kao ni Tudor) nije ništa napravio ... neuspjeli dribrlinzi, neprecizni pasovi ...
Dok se Antolićeva igra, u kojoj je sa Mišićem spajao napad i obranu, odradio hrpu defanzivnih poslova i započinjao napade, ne primječuje.
1. Ovo boldano nisam reka. 
2. Dovoljno sam utakmica gleda Antolića, ne samo ove dvije.
3. Tudor je u dvije utakmice, protiv kineza i onu protiv čileanaca kad je ušao svojom hitrinom unosio nemir u protivničku obranu i njegove asistencije za dva jedina gola koja smo zabili u te dvije utakmice. To izgleda nisi vidio.
4. Ne znam kakvo si ti spajanje Antolića vidio, a ja sam vidio da nije spojio dvije suvisle akcije u dvije utakmice ;)
Tako je ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 Sun 15 Jan - 10:07

fridrih_niche wrote:
sat2 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:
sat2 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:Odoka bi reka da mladozenja na pola sezone ima bolju statistiku nego antola u cijeloj prosloj koja mu je najbolja u karijeri
Koje pozicije igra jedan, a koje drugi ... koliko Andrijašević ima defanzivnih obaveza ...
A nije bas tako franko je pravi box to box veznjak, nisu oni bas tako razliciti
Eto ... Andrijašević je uglavnom u šesnaestercu, a Antola centrira ... ne misliš da je to jedna od bitnih razlika ...
Znaš li značenje termina 'box to box midfielder'?
;)
Pa, ako ćemo pošteno niti jedan nije tipični ... i više je Antola naprijed  nego je Andrijašević nazad ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 Sun 15 Jan - 10:09

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
Jesi falsifikator ...

Jeli Židak onakav kakao sam ga opisao? Jeli mu članak dobar? Ili je on samo purgerska verzija Reića? :)
Podmetanje tuđih i još izmijenjenih postova je ironija ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 Sun 15 Jan - 11:00

http://www.vecernji.hr/nogomet/sprema-se-senzacija-sammir-ima-ponudu-dinama-i-zeli-se-vratiti-u-maksimir-1142330
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sun 15 Jan - 11:13

ma ništa od toga. sezona kiselih krastavaca
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko Sun 15 Jan - 11:50

Ne budi tak' siguran da ništa od toga.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Sun 15 Jan - 12:55

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
Jesi falsifikator ...

Nisam ni mislija da ćeš razumiti.
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige ;)

Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili? :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 17 Jan - 13:40

"Razmišljam o tome da se odreknem tih posljednjih godinu dana ugovora. Nisam još odlučio. Ali mogu se odlučiti već danas kad završimo ovaj razgovor, sutra, do početka Dinamovih priprema u Turskoj, ili do kraja prijelaznog roka. Zaista intenzivno razmišljam o tome, dajte mi još malo vremena. Možda bi bilo dobro i da se klubovi nekako dogovore", priča Sammir.
Čovjek koji je s Dinamom osvojio osam naslova prvaka Hrvatske, uz Eduarda najbolji stranac koji je ikad igrao u plavom klubu za kraj nam je rekao još i ovo:
"Znate, ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu! Šest bodova iza Rijeke. U moje vrijeme to je bilo nemoguće. Ne želim ispasti neskroman, ali ako se vratim, Dinamo će sigurno osvojiti naslov prvaka!"
Toliko Sammir. Pričekajmo sljedeće dane.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Tue 17 Jan - 14:58

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
Jesi falsifikator ...

Nisam ni mislija da ćeš razumiti.
Nisam ti ništa podmetnija, nego sam ispravija i ubacija Židaka da ti probam nešto pokazati. Svi znaju što si ti napisa, bez brige ;)

Nisi odgovorija jeli onda onaj članak od Židaka i kakav ti je on opčenito novinar? U rangu Reića ili? :coffee
Kako je satić udrija po čmrljici...  :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Tue 17 Jan - 15:11

Zeko wrote:"Razmišljam o tome da se odreknem tih posljednjih godinu dana ugovora. Nisam još odlučio. Ali mogu se odlučiti već danas kad završimo ovaj razgovor, sutra, do početka Dinamovih priprema u Turskoj, ili do kraja prijelaznog roka. Zaista intenzivno razmišljam o tome, dajte mi još malo vremena. Možda bi bilo dobro i da se klubovi nekako dogovore", priča Sammir.
Čovjek koji je s Dinamom osvojio osam naslova prvaka Hrvatske, uz Eduarda najbolji stranac koji je ikad igrao u plavom klubu za kraj nam je rekao još i ovo:
"Znate, ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu! Šest bodova iza Rijeke. U moje vrijeme to je bilo nemoguće. Ne želim ispasti neskroman, ali ako se vratim, Dinamo će sigurno osvojiti naslov prvaka!"
Toliko Sammir. Pričekajmo sljedeće dane.
sammir klasa...

Dinamo Zagreb - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 17 Jan - 15:16

Sad je i sammir klasa :roflrofl :roflrofl

Čak i ovi kinezi šta bacaju love ga se žele rješiti, a on di bi nazad nego u Dinamo (s tim da ima dobru pregovaračku moć, samo reće koliko je zarađiva u Kinu :D) i eto ga nazad. A fale noći u zege-u :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Tue 17 Jan - 15:29

kako će plakati riječani i tovari kada ih crna mamba našamara

Dinamo Zagreb - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre Tue 17 Jan - 15:35

kakav bi tek ovo bio duo: 

Dinamo Zagreb - Page 27 EDUARDO%20DA%20SILVA%20SAMMIR

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 17 Jan - 15:44

S ovim favoriziranjem i zazivanjem sammira samo potvrđuješ da je istina ono što je ante priča, a to je da je bitno da je igrač bio u Dinamu i da je bio "mamićev sin" :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Tue 17 Jan - 15:48

ko o čemu kurva o poštenju,a amper bi opet glumio neku morlanu vertikalu  :roflrofl :roflrofl :roflrofl

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 17 Jan - 15:52

muckodjubre wrote:ko o čemu kurva o poštenju,a amper bi opet glumio neku morlanu vertikalu  :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Ma kakva moralna vertikala,šta se odma pjeniš. Samo sam napisa istinu, ne vidim ni približno da hvališ neke naše igrače i pišeš s toliko simpatije, a da nisu bili u Dinamu i mamićevi miljenici ;) Ante je bija u pravu ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Tue 17 Jan - 15:53

amper1950 wrote:
muckodjubre wrote:ko o čemu kurva o poštenju,a amper bi opet glumio neku morlanu vertikalu  :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Ma kakva moralna vertikala,šta se odma pjeniš. Samo sam napisa istinu, ne vidim ni približno da hvališ neke naše igrače i pišeš s toliko simpatije, a da nisu bili u Dinamu i mamićevi miljenici ;) Ante je bija u pravu ;)
kao što ti hvališ dinamove  B-)

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Tue 17 Jan - 15:57

Demo, pao si na sammiru, to je činjenica. Definitivno ;)
Ja sam znao hvaliti i dinamovce, ustvari da bi se divio nekome trebaju se poklopiti više stvari (zato imam primjerice Pašalića na avataru jer je do sad pokaza da je čovik, kako bi mi rekli, a ne ono drugo). Neke legende (igračke) Hajduka ja ne mogu smisliti, tebi je svako dobar tko je bio u Dinamu i ujedno mamićev miljenik ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics