FIFA Club World Cup 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FIFA Club World Cup 2016.
Tommy Ramone wrote:Jel ima itko na ovom i bivšem forumu da tebi nije rekao da si glup ko kurac? Nema! A zašto? Zato jer si retardiran do bola. Razmisli malo o tome prije nego išta napišeš.scorpion wrote:Kako je lik retardiran i još meni govori da sam glup Nikakve posebne kamere, retardu maloumni
Guest- Guest
Kic ay otvori pdf samo za baliju, opančara i incestuoznog prigorca, ne mogu ovo čitati
Ziil nije loša ideja, od vaših postova svakako samo zaglupljujem
scorpion-
2014-04-18
eto i shemale iz yokohame se javlja, ajde gejaro glupa protrljaj pičkicu na naruto i začepi svoju pedersku gubicu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jesu li vise ukinuli ovaj smijesan trofej, mene bi bilo sram stavit na dres bedz od ovog smijesnog trofeja
nowitzki-
2014-04-27
Pobjedit nekakve japance koji neznaju ni pravila nogometa i nekakve poluamaterske gringose iz meksika....sramota
nowitzki-
2014-04-27
Gasi ovu smjesnu temu
nowitzki-
2014-04-27
škorpija je u pravu a tomy se pokazao glupim kao kurac kao što su i glupi svi koji su protiv tehnologije. da baš je romantično kad utakmice odlučuju suci a teren je pun simulatora jer nema kazne. nogomet je u kamenom dobu i najnazadniji sport. sramota
Naravno da su glupi. Ne kuže neke stvari i onda još pametne i inteligentne (kakav sam i sam) optužuju da su glupi. Klasikabafalo wrote:škorpija je u pravu a tomy se pokazao glupim kao kurac kao što su i glupi svi koji su protiv tehnologije. da baš je romantično kad utakmice odlučuju suci a teren je pun simulatora jer nema kazne. nogomet je u kamenom dobu i najnazadniji sport. sramota
Meni bi osobno bilo zao da uvedu tehnologiju jerbo kmecavci iz splita vise ne bi imali smisao u zivotu
Normalno ... Mamić bi bio proglašen glavnim hakerom ....Sto'jan wrote:i tada bi kmecali...
sat2-
2015-09-28
Živi u godini kad je Liverpool bio prvak, nije ni čudo da zaostaje 26 godina.Sto'jan wrote:ne zamerite tominju, staromodan je..
Đizus, kad je Liverpool zadnji put bio prvak, ja sam bio novorođenče
Hoćeš reći kad si iz pičke pao na tikvu pa si zato tako glup.scorpion wrote:Živi u godini kad je Liverpool bio prvak, nije ni čudo da zaostaje 26 godina.Sto'jan wrote:ne zamerite tominju, staromodan je..
Guest- Guest
Nema to veze sa staromodnošću, nego s time da se to sigurno neće desiti još godinama, a možda i nikad. Nogomet je toliko popularan baš zato što je takav sa svim svojim nepredvidivostima i pogreškama i atraktivnošću. Koliko je trebalo da se.pomalo počne primjenjivati tehnologija za gol crtu, a još nije službeno prihvaćena? Kod presuđivanja zaleđa i penala neće još duže, a možda i nikad. I ne.treba.Sto'jan wrote:ne zamerite tominju, staromodan je..
Guest- Guest
Glup si jedino ti perverznjaku klošarski. Ako je najnazadniji sport koju pičku materinu ga onda pratiš? I kako nema kazne za simulatore? Uostalom glupo mi je uopće raspravljat o nogometu s jadnikom ko ti koji niti je ikad odigrao nogometnu utakmicu niti je pogledao uživo na stadionu. Drži se ti svojih virtualnih fufica, to ti bolje ide.bafalo wrote:škorpija je u pravu a tomy se pokazao glupim kao kurac kao što su i glupi svi koji su protiv tehnologije. da baš je romantično kad utakmice odlučuju suci a teren je pun simulatora jer nema kazne. nogomet je u kamenom dobu i najnazadniji sport. sramota
Guest- Guest
Bilo kako bilo, možda sam ja i glup, ali jedno je sigurno, za tebe i ničea sam profesor doktor. To je kao da uspoređuješ mozak čovjeka i teleta. Ja sam čovjek, a vas dvojica telci. Glupo je uspoređivatTommy Ramone wrote:Hoćeš reći kad si iz pičke pao na tikvu pa si zato tako glup.scorpion wrote:Živi u godini kad je Liverpool bio prvak, nije ni čudo da zaostaje 26 godina.Sto'jan wrote:ne zamerite tominju, staromodan je..
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Croatia jumps up FIFA world rankings after World Cup bronze
» The 2016 IMD World Competitiveness Scoreboard
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Fifa 18
» Fifa men's player of the year
» The 2016 IMD World Competitiveness Scoreboard
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Fifa 18
» Fifa men's player of the year
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 8